INVESTIGADORES
HERRERA Maria Lidia
congresos y reuniones científicas
HERRERA MARIA LIDIA; MARIA REGINA RAMOS RAMOS; VICTOR ALONSO GARCÍA LONDOÑO; MARTÍNEZ, KARINA DAFNE; MARIA JOSE RODRIGUEZ BATILLER; BORRONI, VIRGINIA; CANDAL, ROBERTO JORGE
Effects of processing conditions and emulsifiers addition on crystallization kinetics and polymorphism of Cupuassu fat and its fractions
2022 AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Atlanta; Año: 2022;
NURYS TATIANA HOYOS MERLANO; BORRONI, VIRGINIA; HERRERA MARIA LIDIA; CANDAL, ROBERTO JORGE
Relación entre formulación, cinética de gelificación, estructura y propiedades reológicas de nanogeles de caseinato de sodio.
CICYTAC 2022
Lugar: Cordoba; Año: 2022;
SANMARTIN NEGRETE PAOLA; GHILARDI C; HERRERA MARIA LIDIA; BORRONI, VIRGINIA
Producción de biosurfactantes a partir de Rhodococcus corynebacterioides y evaluación de su capacidad de emulsificación
CICYTAC 2022
Lugar: Cordoba; Año: 2022;
MARIA REGINA RAMOS RAMOS; GARCÍA-LONDOÑO, VICTOR ALONSO; HERRERA MARIA LIDIA
Fraccionamiento en seco de grasa de cupuassu: propiedades físicas y comportamiento polimórfico
CICYTAC 2022
Lugar: Cordoba; Año: 2022;
MARIA LIDIA HERRERA; MARIA JOSE RODRIGUEZ BATILLER; MARIA VIRGINIA BORRONI; VICTOR ALONSO GARCÍA LONDOÑO; ROBERTO JORGE CANDAL
Effect of sucrose ester S-170 on physical properties and polymorphic behavior of cupuassu fat and its fractions
2021 AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Virtual; Año: 2021;
JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; CRISTIÁN HUCK IRIART; FEDERICO JARA; MARIA VIRGINIA BORRONI; CANDAL, ROBERTO JORGE; HERRERA MARIA LIDIA
Relationship between stability and structure of sodium caseinate stabilized emulsions
110th AOCS Annual Meeting and Expo
Lugar: St. Louis; Año: 2019;
ANA CAROLINA RODRIGUEZ NEGRETTE; MARIA JOSE RODRIGUEZ BATILLER; HERRERA MARIA LIDIA
Polymorphic behavior of cupuassu fat and its fractions as affected by thermal treatments
110th AOCS Annual Meeting and Expo
Lugar: St. Louis; Año: 2019;
MATIACEVICH, SILVIA; ALARCÓN-MOYANO, JESSICA K.; HERRERA MARIA LIDIA
Propiedades físicas y antimicrobianas de un aditivo natural activo secado por atomización: Efecto de la adición de maltodextrina como material de pared.
XII Iberoamerican Congress of Food Engineering CIBIA 2019
Lugar: Faro; Año: 2019;
ANA CAROLINA RODRIGUEZ NEGRETTE; HERRERA MARIA LIDIA; CANDAL, ROBERTO JORGE
POLYMORPHIC BEHAVIOR DURING ISOTHERMAL CRYSTALLIZATION OF STEARINS FROM CUPUASSU FAT
Activity Report Resultados Linea SAXS 1
Lugar: Campinas; Año: 2019;
MARIA LIDIA HERRERA; NURYS TATIANA HOYOS MERLANO; FEDERICO JARA
Estudio de la cinética de gelificación por retrodispersión de luz
AOCS Latin American Congress and Exhibition on Fats, Oils and Lipids
Lugar: Foz Do Iguacu; Año: 2019;
HERRERA MARIA LIIDA
Nanoemulsiones estabilizadas con proteínas: estructura y propiedades físicas
AOCS Latin American Congress and Exhibition on Fats, Oils and Lipids
Lugar: Foz Do Iguaςú; Año: 2019;
RAMOS MARIA REGINA; MARIA LIIDA HERRERA
Propiedades fisicoquímicas de mezclas de grasa de cupuassu y manteca de cacao para diferentes aplicaciones industriales.
CONGRESO LATINOAMERICANO DE INGENIERÍA Y CIENCIAS APLICADAS - CLICAP
Lugar: San Rafael; Año: 2018;
HERRERA, MARÍA LIDIA; JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; CANDAL, ROBERTO JORGE
Sodium caseinate-stabilized nanoemulsions: physical properties and nano/microstructure
Innovations in Food Science and Human Nutrition
Lugar: Roma; Año: 2018;
PAOLA SAN MARTIN NEGRETTE; HERRERA MARIA LIDIA; MARIA VIRGINIA BORRONI
Producción de biosurfactante por la cepa de Rhodococcus corynobacteroides aislada del alperujo
CONGRESO LATINOAMERICANO DE INGENIERÍA Y CIENCIAS APLICADAS - CLICAP
Lugar: San Rafael; Año: 2018;
SANMARTIN NEGRETE PAOLA; HERRERA MARIA LIDIA; MARIA VIRGINIA BORRONI
Producción de biosurfactante por la cepa de Rhodococcus corynobacteroides aislada del alperujo
CONGRESO LATINOAMERICANO DE INGENIERÍA Y CIENCIAS APLICADAS - CLICAP
Lugar: San Rafael; Año: 2018;
RAMOS MARIA REGINA; HERRERA, MARÍA LIDIA
Propiedades fisicoquímicas de mezclas de grasa de cupuassu y manteca de cacao para diferentes aplicaciones industriales
CONGRESO LATINOAMERICANO DE INGENIERÍA Y CIENCIAS APLICADAS - CLICAP
Lugar: San Rafael; Año: 2018;
ANA CAROLINA RODRIGUEZ NEGRETTE; HERRERA, MARÍA LIDIA
Composición química y comportamiento térmico de la grasa de cupuassu y sus fracciones
CONGRESO LATINOAMERICANO DE INGENIERÍA Y CIENCIAS APLICADAS - CLICAP
Lugar: San Rafael; Año: 2018;
JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; DAVIDE ALTAMURA; CANDAL, ROBERTO JORGE; FRANCESCO SCATTARELLA; DRITAN SILIQI; CINZIA GIANNINI; HERRERA MARIA LIDIA
TiO2-sodium caseinate composite films: Physical properties and structure
Innovations in Food Science and Human Nutrition
Lugar: Roma; Año: 2018;
ROBERTO JORGE CANDAL; JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; CRISTIÁN HUCK IRIART; HERRERA, MARÍA LIDIA
Physical Properties of Sodium Caseinate Nanoemulsions and their Gels
14th Bienal Conference on High Resolution X-Ray Diffraction and Imiging- XTOP
Lugar: Bari; Año: 2018;
MARIBEL VICTORIA TUPA VALENCIA; LUZ ALTUMA; PABLO FROIMOWICZ; MARIA LIDIA HERRERA; MARIA LAURA FORESTI
Estudio del progreso de la reacción de esterificación en gránulos de almidones acetilados por vía organocatalítica.
XII Simposio Argentino de Polímeros
Lugar: Los Cocos, Cordoba; Año: 2017;
ROBERTO JORGE CANDAL; JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; MARIA VIRGINIA BORRONI; MARIA LIDIA HERRERA
Structural Characterization of Sodium Caseinate Aerogels
27th RAU
Lugar: Campinas, San Pablo; Año: 2017;
JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; ROBERTO JORGE CANDAL; MARÍA LIDIA HERRERA
Physical properties of sodium caseinate-stabilized nanoemulsions prepared by a combination of a high-energy homogenization and evaporative ripening methods.
108th AOCS Annual Meeting and Industry Showcases
Lugar: Orlando; Año: 2017;
MARIA VIRGINIA BORRONI; JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; ROBERTO JORGE CANDAL; MARIA LIDIA HERRERA
Sodium Caseinate/Sunflower Oil Nanoemulsion-Based Gels Analyzed by SAXS
27th RAU
Lugar: Campinas, San Pablo; Año: 2017;
MARIA LIDIA HERRERA; JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; MARIA VIRGINIA BORRONI; ROBERTO JORGE CANDAL
Structure of sodium-caseinate stabilized nanoemulsions studied by laser scanning confocal microscopy and small angle X-ray scattering
27th RAU
Lugar: Campinas, San Pablo; Año: 2017;
JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; ROBERTO JORGE CANDAL; MARIA LIDIA HERRERA
PROPIEDADES FÍSICAS DE GELES BASADOS EN EMULSIONES CONVENCIONALES O EN NANOEMULSIONES FORMULADAS CON CASEINATO DE SODIO, SACAROSA Y ACEITE DE GIRASOL
17th AOCS Latin American Congress and Exhibition on Fats, Oils, and Lipids
Lugar: Cancun; Año: 2017;
MARIBEL VICTORIA TUPA VALENCIA; SILVANA ARROYO; MARIA LIDIA HERRERA; MARIA LAURA FORESTI
Producción de almidón resistente mediante la esterificación organocatalítica de almidón de maíz
6to. Encuentro de Jóvenes Investigadores en Ciencia y Tecnología de Materiales (JIM)
Lugar: Buenos Aires; Año: 2017;
JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; MARÍA L HERRERA; ROBERTO JORGE CANDAL
Comparación de la estructura de geles basados en emulsiones y nanoemulsiones de mezclas de agua/caseinato de sodio/sacarosa/aceite de girasol.
XX Congreso Argentino de Fisicoquímica y Química Inorgánica (CAFQI)
Lugar: Carlos Paz, Cordoba; Año: 2017;
M V TUPA VALENCIA; J A AVILA RAMIREZ; E. CAVALLO; M L HERRERA; M L FORESTI
Esterification of polysaccharides catalyzed by naturally occurring α-hidroxy acids
5th EPNOE International Polysaccharide Conference
Lugar: Jena; Año: 2017;
ANA CAROLINA RODRÍGUEZ NEGRETTE; MARÍA LIDIA HERRERA
Propiedades fisicoquímicas de la grasa de cupuassu
VI Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Lugar: Cordoba; Año: 2016;
ROBERTO JORGE CANDAL; MARIA LIDIA HERRERA
Physical Chemical Properties of Shea Butter and its Blends with Cocoa Butter
107th AOCS Annual Meeting and Industry Show Cases
Lugar: Salt Lake City; Año: 2016;
M V TUPA VALENCIA; S ARROYO; M L HERRERA; M L FORESTI
Obtención de almidón resistente por propionización organocatalítica de almidón de maíz
Congreso Internacional de Metalurgia y Materiales
Lugar: Cordoba; Año: 2016;
JAIME A RINCON CARDONA; LINA MARCELA AGUDELO LAVERDE; MARIA LIDIA HERRERA; SILVANA MARTINI
Effect of High Intensity Ultrasound on Crystallization Behavior of High Stearic High Oleic Sunflower Oil Soft Stearin
106th AOCS Annual Meeting and Industry Showcases
Lugar: Orlando; Año: 2015;
MARÍA LIDIA HERRERA; JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; MARÍA JOSÉ RODRIGUEZ BATILLER
Structuring food with sodium caseinate to replace saturated and trans fats
II Workshop polímeros biodegradables y biocompuestos (Biopoli)
Lugar: Buenos Aires; Año: 2015;
JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; ROBERTO J CANDAL; MARIA LIDIA HERRERA
GELES DE CASEINATO DE SODIO Y ACEITE DE GIRASOL COMO ALTERNATIVA A LAS GRASAS TRANS
CONGRESO LATINOAMERICANO DE INGENIERÍA Y CIENCIAS APLICADAS - CLICAP
Lugar: San Rafael; Año: 2015;
JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; ROBERTO J CANDAL; MARIA LIDIA HERRERA
Effect of aqueous phase composition on particle size and stability of sunflower oil/sodium caseinate nanoemulsions
106th AOCS Annual Meeting and Industry Showcases
Lugar: Orlando; Año: 2015;
JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; CRISTIÁN HUCK IRIART; MARÍA LIDIA HERRERA; ROBERTO J CANDAL
ESTUDIO DE LA CINÉTICA DE GELIFICACIÓN INDUCIDA POR ACIDIFICACIÓN CONTROLADA DE EMULSIONES DE CASEINATO DE SODIO-SACAROSA-ACEITE DE GIRASOL
XIX Congreso Argentino de Fisicoquímica y Química Inorgánica de la Asociacion Argentina de Investigación Fisicoquímica (AAIFQ)
Lugar: Buenos Aires; Año: 2015;
JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; ROBERTO J CANDAL; MARIA LIDIA HERRERA
GELES DE CASEINATO DE SODIO Y ACEITE DE GIRASOL COMO ALTERNATIVA A LAS GRASAS TRANS
CONGRESO LATINOAMERICANO DE INGENIERÍA Y CIENCIAS APLICADAS - CLICAP
Lugar: San Rafael; Año: 2015;
JAIME A RINCON CARDONA; ROBERTO J CANDAL; MARIA LIDIA HERERA
Effect of the Stearic Sucrose Ester S-170 on Physical Properties of High Stearic High Oleic Sunflower Oil Stearins
106th AOCS Annual Meeting and Industry Showcases
Lugar: Orlando; Año: 2015;
JUAN MANUEL MONTES DE OCA AVALOS; JAIME A RINCON CARDONA; CRISTIÁN HUCK IRIART; ROBERTO J CANDAL; MARIA LIDIA HERRERA
Comparison of the ability of rheology and Turbiscan methods for determining gelification times
105th AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: San Antonio, Texas; Año: 2014;
MARÍA L. HERRERA; ROBERTO J CANDAL
A method to evaluate lipid oxidation in encapsulated systems
105th AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: San Antonio, Texas; Año: 2014;
ROBERTO J CANDAL; MARÍA L HERRERA
A method to evaluate lipid oxidation in encapsulated systems
105th AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: San Antonio, Texas; Año: 2014;
JAIME A RINCON CARDONA; ROBERTO J CANDAL; M. L. HERRERA
Effect of a stearic sucrose ester (S-170) on crytallization behavior of sunflower oil stearins
Activity Report 2013 Brasilian Sincrotron Light Laboratory
Lugar: Campinas; Año: 2013;
MARIA L HERRERA; CRISTIAN HUCK IRIART; ROBERTO J CANDAL
Structuring food with sodium caseinate/sunflower oil gels
104th AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Montreal; Año: 2013;
JAIME A RINCON CARDONA; ROBERTO J CANDAL; MARÍA LIDIA HERRERA
Polymorphic behavior during isothermal crystallization of hard stearin high oleic sunflower oil
Annual Meeting of The American Crystallographic Association
Lugar: Honolulu, Hawaii; Año: 2013;
SILVANA MARTINI; JAIME A RINCON CARDONA; YUBIN YE; C Y TAN; ROBERTO J CANDAL; MARIA L HERRERA
Crystallization behavior of high oleic high stearic sunflower oil stearins under dynamic and static conditions
104th AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Montreal; Año: 2013;
MARIA SOLEDAD ÁLVAREZ CERIMEDO; ROBERTO J CANDAL; MARIA L HERRERA
Relación entre estabilidad de la emulsión y retención en una matriz de trehalosa/caseinato de un aceite rico en ω-3
CONGRESO LATINOAMERICANO DE INGENIERÍA Y CIENCIAS APLICADAS - CLICAP
Lugar: San Rafael; Año: 2012;
JAIME A RINCON CARDONA; ROBERTO J CANDAL; MARIA L HERRERA
Propiedades fisicoquímicas de estearinas de una nueva variedad de girasol alto esteárico alto oleico como alternativas a las grasas trans
CONGRESO LATINOAMERICANO DE INGENIERÍA Y CIENCIAS APLICADAS - CLICAP
Lugar: San Rafael; Año: 2012;
CRISTIAN HUCK IRIART; JAIME A RINCON CARDONA; MARIA L HERRERA
Comportamiento de estabilidad de emulsiones formuladas con proteínas de suero lácteo
IV Congreso Internacional Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Lugar: Cordoba; Año: 2012;
ROBERTO J CANDAL; JAIME A RINCON CARDONA; CRISTIAN HUCK IRIART; MARIA L HERRERA
Comportamiento polimórfico de estearinas de girasol durante la cristalización isotérmica
I Taller de la Asociación Argentina de Cristalografía: Técnicas de luz sincrotrón para caracterización de materiales
Lugar: Santa Fe; Año: 2012;
CRISTIÁN HUCK IRIART; ROBERTO J CANDAL; MARIA L HERRERA
Applications of Whey Powder in Sunflower Oil-emulsions Stability
103rd AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Long Beach, California; Año: 2012;
MARIA SOLEDAD ALVAREZ CERIMEDO; ROBERTO JORGE CANDAL; MARIA L HERRERA
Microencapsulation of an omega-3 oil in a Trehalose Matrix
103rd AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Long Beach, California; Año: 2012;
CRISTIAN HUCK IRIART; MARIA L HERRERA; ROBERTO J CANDAL; CRISTIANO LUIS PINTO OLIVEIRA
Nanoscopic view of a microscopic sodium caseinate O/W emulsion: Protein micellar structure and emulsion physical behavior
2012 Annual Meeting of The American Crystallographic Association
Lugar: Boston; Año: 2012;
JAIME A RINCON CARDONA; YUBIN YE; SILVANA MARTINI; ROBERTO J CANDAL; MARIA L HERRERA
Polymorphic behavior of sunflower oil stearins
103rd AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Long Beach, California; Año: 2012;
C. HUCK IRIART; R. J. CANDAL; M.L. HERRERA
Effect of Processing Conditions and Composition on Sodium Caseinate Emulsions Stability
11th International Congress on Engineering and Food
Lugar: Atenas; Año: 2011;
C. HUCK IRIART; R. J. CANDAL; M.L. HERRERA
Efectos Cinéticos de Polisacáridos sobre la Estabilidad de Emulsiones de Interés Nutricional
XVII Congreso Argentino de Fisicoquímica y Química Inorgánica
Lugar: Córdoba; Año: 2011;
M. S. ÁLVAREZ CERIMEDO; R. J. CANDAL; M. L. HERRERA
Factores que Afectan la Retención de un Aceite Rico en Ácidos Grasos Omega-3
XVII Congreso Argentino de Fisicoquímica y Química Inorgánica
Lugar: Córdoba; Año: 2011;
JAIME A RINCON CARDONA; ROBERTO J CANDAL; MARIA L HERRERA
Polymorphic behavior of high stearic high oleic sunflower oil stearins
Activity Report 2012 Brasilian Sincrotron Light Laboratory
Lugar: Campinas; Año: 2011;
JAIME A RINCON CARDONA; ROBERTO J CANDAL; MARIA L HERRERA
Effect of a stearic sucrose ester (S-170) on polymorphic behavior of sunflower oil stearins
Activity Report 2012 Brasilian Sincrotron Light Laboratory
Lugar: Campinas; Año: 2011;
NOE J MORALES; CRISTIAN HUCK IRIART; SILVIA GOYANES; MARIA L HERRERA; ROBERTO J CANDAL
Synthesis by sol-gel of SiO2 matrixes: effect of different acid catalysts on the microstructure
Activity Report 2011 Brasilian Sincrotron Light La boratory
Lugar: Campinas; Año: 2011;
C. HUCK IRIART; ROBERTO J CANDAL; M.L. HERRERA
Effect of Aqueous Phase Composition on Stability of Sodium Caseinate Emulsions
102nd AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Cincinnati; Año: 2011;
M. L. HERRERA; C. HUCK IRIART; R. J. CANDAL
Stability and Structure of Sodium Caseinate Emulsions
21ra Reunión Annual de Usuarios del LNLS
Lugar: Campinas; Año: 2011;
JAIME A. RINCÓN CARDONA; YUBIN YE; SILVANA MARTINI; R. J. CANDAL; M. L. HERRERA
Propiedades fisicoquímicas de estearinas de aceite de girasol alto esteárico alto oleico
14th AOCS Latin American Congress and Exhibition on Fats and Oils
Lugar: Cartagena de Indias; Año: 2011;
CRISTIÁN HUCK-IRIART; MARÍA SOLEDAD ALVAREZ CERIMEDO; ROBERTO JORGE CANDAL; MARÍA LIDIA HERRERA
Structure of emulsions stabilized by sodium caseinate
Hiroshima Forum on Functionality of Lipids
Lugar: Hiroshima City, Japón; Año: 2010;
M. S. ÁLVAREZ CERIMEDO; C. HUCK IRIART; R. J. CANDAL; M. L. HERRERA
Stability of Fish Oil Emulsions as Affected by Sodium Caseinate and Sugar Concentrations
XIII Congreso Latinoamericano de Grasas y Aceites
Lugar: Rosario; Año: 2009;
CRISTIÁN HUCK-IRIART; ROBERTO J. CANDAL; MARIA L. HERRERA
Effects of Addition of a Palmitic Sucrose Ester on Low-Trans-Fat Blends Crystallization in Bulk and in Oil-in-Water Emulsions
100th AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Orlando, FL, USA; Año: 2009;
MARIA SOLEDAD ALVAREZ CERIMEDO; MARIA LIDIA HERRERA; ROBERTO J. CANDAL
Physical Chemical Stability of Emulsions Formulated with Marine Oil
100th AOCS Annual Meeting & Expo, May 3-6 2009, Orlando, FL, USA
Lugar: Orlando, FL, USA; Año: 2009;
MARINA CERDEIRA; ROBERTO J. CANDAL; MARÍA L. HERRERA
Microencapsulation of a low-trans fat as affected by formulation and physical state of a matrix
99th American Oil Cehmists' Society (AOCS) Annual Meeting & Expo
Lugar: Seattle, WA, USA; Año: 2008;
M.L. HERRERA, G.G. PALAZOLO, AND R.J. CANDAL
Factors Affecting Retention of a Microencapsulated Low Trans Fat
98th AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Québec City, Québec, Canada; Año: 2007;
SOLEDAD ALVAREZ CERIMEDO; ANALIA DEL VALLE DIAZ; ROBERTO JORGE CANDAL; MARIA LIDIA HERRERA
MICROENCAPSULATION OF A BLEND OF HIGH MELTING FRACTION OF MILK FAT AND SUNFLOWER OIL AS AFFECTED BY EMULSIFIER TYPE, WATER CONTENT AND SUGAR CRYSTALLIZATION
XII Congreso Latinoamericano de Aceites y Grasas
Lugar: Florianopolis, Brasil; Año: 2007;
S. ALVAREZ CERIMEDO, A. DÍAZ, R.J. CANDAL, AND M.L. HERRERA
Effect of Surfactant Type on Microencapsulation of a Low-Trans Fat in a Trehalose-Based Matrix
98th AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Québec City, Québec, Canada; Año: 2007;
M.L. HERRERA, G. PALAZOLO, AND R.J. CANDAL
Factores que Afectan la Eficiencia de Encapsulación de una Mezcla Bajo Trans en una Matriz de Trehalosa
Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Lugar: Cordoba, Argentina; Año: 2006;
CERDEIRA, MARTINI, CANDAL Y HERRERA
Propiedades fisicoquímicas de mezclas grasas con bajo contenido de acidos grasos trans
XI Congreso Latinoamericano de Grasas y Aceites
Lugar: Buenos Aires, Argentina; Año: 2005;
S. MARTINI, M. PIATKO, S. BERNET, I. NEESON, M.L. HERRERA, AND A.G. MARANGONI
In-line Monitoring of Fats and Oils Structure Using Ultrasonic Spectroscopy
96th American Oil Chemists’ Society Annual Meeting & Expo
Lugar: Salt Lake City, Utah, USA; Año: 2005;
MARTINI, HERRERA, MARANGONI
Variation of Ultrasonic Parameters with Fat Crystallization
Canadian Institute of Food Science and Technology and Agriculture and Agri-Food Canada Joint Conference (CIFST/AAFC)
Lugar: University of Guelph, ON, Canada; Año: 2004;
HERRERA, MARTINI, CERDEIRA
Encapsulation of a low melting fraction of milk fat in sugar matrices
36th Annual Great Lakes Regional Meeting (The American Chemical Society)
Lugar: Peoria, Illinois, USA; Año: 2004;