INVESTIGADORES
PUPPO Maria Cecilia
capítulos de libros
CARBONI A. D.; SALINAS M. V.; PUPPO M.C.
Inulin fiber
Handbook of Food Bioactive Ingredients
Lugar: Berlin; Año: 2022;
FELKER P.; PUPPO M.C.
Prosopis: an empowering forest resource in the service of science for humanity
Prosopis as a Heat Tolerant Nitrogen Fixing Desert Food Legume. 1st Edition. Prospects for Economic Development in Arid Lands
Lugar: Amsterdam; Año: 2021;
CAMPOS N.; FELKER P.; PUPPO M.C.
Regional traditional foods from Prosopis spp. of the northwest of Argentina
Prosopis as a Heat Tolerant Nitrogen Fixing Desert Food Legume. 1st Edition. Prospects for Economic Development in Arid Lands
Lugar: Amsterdam; Año: 2021;
PICARIELLO G.; SCIAMMARO L.; PUPPO M.C.; MAMONE G.
Omic sciences for analysis of different Prosopis species
Prosopis as a Heat Tolerant Nitrogen Fixing Desert Food Legume. 1st Edition. Prospects for Economic Development in Arid Lands
Lugar: Amsterdam; Año: 2021;
SCIAMMARO L.P.; QUINTERO-RUIZ N.A.; FERRERO C.; PUPPO M.C.
Chemical and nutritional composition of Prosopis spp. seeds and pods
Prosopis as a Heat Tolerant Nitrogen Fixing Desert Food Legume. 1st Edition. Prospects for Economic Development in Arid Lands
Lugar: Amsterdam; Año: 2021;
BIGNE F.; SCIAMMARO L.P.; CONFORTI P.; SALINAS M. V.; FERRERO C.; PUPPO M.C.
Foods with Prosopis spp. flour: common and new baked products
Prosopis as a Heat Tolerant Nitrogen Fixing Desert Food Legume. 1st Edition. Prospects for Economic Development in Arid Lands
Lugar: Amsterdam; Año: 2021;
SCIAMMARO L.P.; PUPPO M.C.; VOGET C.
"Aloja": a pre-Hispanic fermented beverage from Prosopis alba pods
Prosopis as a Heat Tolerant Nitrogen Fixing Desert Food Legume. 1st Edition. Prospects for Economic Development in Arid Lands
Lugar: Amsterdam; Año: 2021;
SCIAMMARO L.P.; BIGNE F.; GIACOMINO M.S.; FERRERO C.; PUPPO M.C.
Mesquite (Prosopis spp) flour: composition and use in breadmaking
Flour: Production, Varieties and Nutrition.
Lugar: Cambridge; Año: 2018;
ROCHA PARRA F.; SALINAS M.V.; PUPPO M.C.; FERRERO C.
Fiber-enriched breads: Technological quality and health benefits
Bread: Consumption, Cultural Significance and Health Effects
Lugar: NY; Año: 2017;
PUPPO, M. C.; RIBOTTA, P. D.
Functional Aspects of Carob Flour
Functional Properties of Traditional Foods. ISEKI Food Series
Año: 2016; p. 107 - 114
SCIAMMARO, P.; RIBOTTA, P. D.; PUPPO, M. C.
Traditional Food Products from Prosopis sp. Flour
Traditional Foods. General and Consumer Aspects. ISEKI Food Series
Año: 2016; p. 209 - 216
MARÍA CRISTINA AÑON, MARÍA CECILIA PUPPO, RUTH PEDROZA-ISLAS, BONASTRE OLIETE, DORA VILLAGÓMEZ-ZAVALA
Valor nutricional y saludable de materias primas para la elaboración de productos de panificación
Aspectos nutricionales y saludables de los productos de panificación
Lugar: Valpararíso, Chile; Año: 2009; p. 71 - 119
PUPPO, M. C.; AROCHA GULARTE, M.; PÉREZ, G. T.; RIBOTTA, P. D.; AÑÓN, M. C.
Soja
De tales harinas, tales panes. Granos, harinas y productos de panificación en Iberoamérica
Lugar: Córdoba, Argentina; Año: 2007; p. 321 - 361
RAMOS, N.A.; FARÍAS, M.E.; PUPPO, M.C; WAGNER, J.R.
Estabilidad y propiedades reológicas de mayonesas formuladas con sustitución parcial de yema de huevo por proteínas de soja, de trigo y de suero de leche
Proteínas y polisacáridos como ingredientes funcionales
Lugar: La Plata, Argentina; Año: 2002; p. 37 - 42
MOLINA ORTIZ, S. E.; PUPPO, M.C; AÑÓN, M.C.; WAGNER, J.R.
Relación entre los cambios estructurales y la funcionalidad de sistemas aislado de soja-carragenato
Proteínas y polisacáridos como ingredientes funcionales
Lugar: La Plata, Argentina; Año: 2002; p. 79 - 85
PUPPO, M.C; AÑÓN, M.C.
Gelation of Soybean Proteins at Acidic pH
Trends in Food Engeneering (Food Preservation Technology Series)
Lugar: Pensylvania, USA; Año: 2000; p. 327 - 337