CONTRATADOS
CALVIÑO Amalia Mirta
capítulos de libros
REPETTO, M.; CALVIÑO, A.M; GONZALEZ, A.I.
Educación inclusiva y ejercicio profesional de los egresados con discapacidad de la Facultad de Farmacia y Bioquímica
Discapacidad y Enseñanza Universitaria
Lugar: Ciudad Autónoma de Buenos Aires; Año: 2015; p. 51 - 63
CALVIÑO, A.M.; TAMASI, O.P.
Cap. 2 Anatomía y fisiología del olfato
OLFATO y GUSTO: ENFOQUE MULTIDISCIPLINARIO
Lugar: CABA; Año: 2012; p. 9 - 23
CALVIÑO, A.M.; TAMASI, O.P.
Cap. 29 Anatomía y fisiología del gusto
OLFATO Y GUSTO. ENFOQUE MULTIDISCIPLINARIO
Lugar: CABA; Año: 2012; p. 299 - 312
CALVIÑO, A.M.; TAMASI, O.P.; DRUNDAY, F.; COSSALTER, R.; GARRIDO, D.
Sensory analysis of bitterness and astringency of infusions of Yerba Mate
Recent Contributions to Sensory Analysis of Foods
Lugar: Kerala, India; Año: 2012; p. 131 - 150
CALVIÑO, A.M.
Preface
Recent contributions to sensory analysis of foods
Lugar: Kerala; Año: 2012; p. 1 - 175
CALVIÑO, A.M.
Sensory analysis: the boom of a scientific discipline highlighted by bibliometric measures.
Recent contributions to sensory analysis of food
Lugar: Kerala; Año: 2012; p. 1 - 20
MESSINA, V.; BIOLATTO, A.; DESCALZO, A.; SANCHO, A.; CALVIÑO, A.; GRIGIONI, G.; WALSOE DE RECA, N.E.
Comparative and complementary use of sensory panel and Electronic- nose
Recent contributions to sensory analysis of food products
Lugar: Kerala; Año: 2012; p. 85 - 110
CALVIÑO, A.M.; SOLER, GRACIELA
Cap. 30 Patología del sentido del gusto
OLFATO Y GUSTO. ENFOQUE MULTIDISCIPLINARIO
Lugar: C.A.B.A.; Año: 2012; p. 313 - 328
CALVIÑO, A.M.; ZAMORA, M.C.; GUIRAO M
Chemosensory properties of food products
Multidisciplinary Approaches on Food Science and Nutrition for the 21st. Century
Lugar: Kerala; Año: 2011; p. 131 - 153
ALFARAZ, P.; CALVIÑO, A.M.
Estudio bibliométrico sobre Ciencia y Tecnología de los alimentos: Producción Científica en países Iberoamericanos (1991-2000).
Indicadores de Ciencia y Tecnología en IberoAmerica. Agenda 2005.
Lugar: Buenos Aires; Año: 2005; p. 210 - 221