INVESTIGADORES
GOLDNER Maria Cristina
artículos
CURTI, CAROLINA ANTONELA; LOTUFO-HADDAD, AGUSTINA MARCELA; VINDEROLA, GABRIEL; RAMON, ADRIANA NOEMÍ; GOLDNER, MARÍA CRISTINA; COSTA ANTUNES, ADRIANE ELISABETE
Satiety and consumers' perceptions: What opinions do Argentinian and Brazilian people have about yogurt fortified with dairy and legume proteins?
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; Año: 2022 vol. 105
LOTUFO HADDAD, AGUSTINA; DELLA FONTANA, F.D.; BONFIGLIO G.V.; ARMADA, M.; GOLDNER M.C.
Sentimientos, percepciones, emociones: el análisis sensorial. Una herramienta científica que nos acerca al consumidor
La Alimentación Latinoamericana; Lugar: Buenos Aires; Año: 2021 vol. 354 p. 56 - 60
GOLDNER, MARÍA CRISTINA; SOSA, MIRIAM; GARITTA, LORENA
Is it possible to obtain food consumption information through children's drawings? Comparison with the Free Listing
APPETITE; Año: 2021 vol. 160
LOTUFO HADDAD, AGUSTINA; MARGALEF, MARÍA ISABEL; ARMADA, M.; GOLDNER M.C.
Desarrollo de mermeladas con mezclas de frutilla, manzana y tubérculo oca/collareja de alto contenido emocional
FANUS; Año: 2021 vol. 2 p. 65 - 82
BONFIGLIO, GISELLA V.; WIERNA, RITA V.; BONINI, NORBERTO A.; ARMADA, MARGARITA; GOLDNER, MARÍA C.
Study of bitterness perception of quinoa (Chenopodium quinoa wild.) saponin extracts
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE (PRINT); Año: 2020 vol. 95
RODRÍGUEZ, R.; DÍAZ, M.; RAMOS MOREY, M.; TORO, M.A.; GOLDNER M.C.
Evaluación de la aceptabilidad de un alimento horneado dulce elaborado con materia prima regional
Investigaciones en Facultades de Ingeniería del NOA; Año: 2020 vol. 6 p. 399 - 404
BURGOS, VERÓNICA ELIZABETH; LÓPEZ, ESTELA PATRICIA; GOLDNER, MARÍA CRISTINA; DEL CASTILLO, VALERIA CRISTINA
Physicochemical characterization and consumer response to new Andean ingredients-based fresh pasta: Gnocchi
International Journal of Gastronomy and Food Science; Año: 2019 vol. 16 p. 1 - 7
HADDAD, AGUSTINA M. LOTUFO; RIBOTTA, PABLO; ARMADA, MARGARITA; GOLDNER, MARÍA CRISTINA
Textural, pasting, and rheological behavior of starch‐pectin‐sucrose gels. Relation with sensory perception
STARCH/STARKE; Lugar: Weinheim; Año: 2019
LOTUFO HADDAD, AGUSTINA; MARGALEF, MARÍA ISABEL; ARMADA, M.; GOLDNER M.C.
Physicochemical and sensory properties of marmalades made from mixtures of fruits and under-exploited Andean tubers
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; Lugar: Londres; Año: 2017 vol. 97 p. 4124 - 4134
DEL CASTILLO, V.C.; GOLDNER M.C.; ARMADA, M.
Evaluation of Texture Profile, Color and Determination of FOS in Yacón Products (Smallanthus sonchifolius)
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology; Año: 2016 vol. 4 p. 540 - 544
LÓPEZ, E.P.; GOLDNER M.C.
Influence of storage time for the acceptability of bread formulated with lupine protein isolate and added brea gum.
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2015 vol. 64 p. 1171 - 1178
LOTUFO HADDAD, AGUSTINA; VILLALBA, FERNANDO; MARGALEF, MARÍA ISABEL; GOLDNER MARÍA CRISTINA; CRAVERO BRUNERI, ANDREA PAULA
La inulina como ingrediente funcional
Revista de la Facultad de Ciencias de la Salud; Año: 2015 vol. 1 p. 34 - 40
GOLDNER, M. C.; LESCANO, G.; ARMADA, M.
Foods menus evaluation for most liked products in children from Puna, region of Argentina
APPETITE; Lugar: Amsterdam; Año: 2013 vol. 61 p. 66 - 76
GOLDNER, M. C.; PEREZ, O.; PILOSOF, A.; ARMADA, M.
Comparative study of sensory and instrumental characteristics of texture and color of boiled under-exploited Andean tubers
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdan; Año: 2012 vol. 47 p. 83 - 90
CID, A.G.; GOLDNER, M. C.; ELLENRIEDER, G.
The Effect of Endozym β-split, a Commercial Enzyme Preparation Used for Aroma Release, on Tannat Wine Glycosides
SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE; Año: 2012 vol. 33 p. 51 - 57
GOLDNER, M. C.; DI LEO LIRA, P.; VAN BAREN, C.; BANDONI, A.
Influence of Polyphenol Levels in the Perception of Aroma in Vitis vinifera cv. Malbec wine
SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE; Año: 2011 vol. 32 p. 21 - 27
PASSAMAI, V.; ARMADA, M.; DEL CASTILLO, V.C.; GOLDNER, M. C.
USO DE ENERGÍA SOLAR PARA LA COCCIÓN DE PAN SUSTITUIDO PARCIALMENTE POR HARINA DE QUINOA (Chenopodium quinoa Wild.)
AVANCES EN ENERGIAS RENOVABLES Y MEDIO AMBIENTE; Año: 2010 vol. 14 p. 185 - 189
GOLDNER, M. C.; ZAMORA, M. C.
EFFECT OF POLYPHENOL CONCENTRATIONS ON ASTRINGENCY PERCEPTION AND ITS CORRELATION WITH GELATIN INDEX OF RED WINE
JOURNAL OF SENSORY STUDIES; Año: 2010 vol. 25 p. 761 - 777
GOLDNER, M. C.; ZAMORA, M. C.; DI LEO LIRA, P.; GIANNINOTO, H.; BANDONI, A.
EFFECT OF ETHANOL LEVEL IN THE PERCEPTION OF AROMA ATTRIBUTES AND THE DETECTION OF VOLATILE COMPOUNDS IN RED WINE
JOURNAL OF SENSORY STUDIES; Lugar: Oxford; Año: 2009 vol. 24 p. 243 - 257
GOLDNER, M. C.; ZAMORA, M. C.
Sensory characterization of vitis vinifera cv. malbec wines from seven viticulture regions of Argentina.
JOURNAL OF SENSORY STUDIES; Lugar: Oxford; Año: 2007 vol. 22 p. 520 - 532
ZAMORA, M. C.; GOLDNER, M. C.; GALMARINI, M. V.
Sourness-Sweetness interactions in different media: white wine, ethanol and water.
JOURNAL OF SENSORY STUDIES; Lugar: Oxford; Año: 2006 vol. 21 p. 601 - 611
ZAMORA, M. C.; GOLDNER, M. C.
Interacciones gusto-gusto y gusto-aroma: efecto del alcohol etílico.
Revista de Ciencias Agrarias y Tecnología de los Alimentos; Lugar: Buenos Aires; Año: 2005 vol. 23 p. 1 - 19