INVESTIGADORES
VAN DE VELDE Franco
capítulos de libros
MÉNDEZ-GALARRAGA, MARÍA PAULA; VAN DE VELDE, FRANCO; PIAGENTINI, ANDREA; PIROVANI, MARIA ÉLIDA
Retention of Natural Bioactive Compounds of Berry Fruits during Surface Decontamination Using an EcO-friendly Sanitizer
Biomolecules from Natural Sources: Advances and Applications
Año: 2022; p. 309 - 321
FRANCO VAN DE VELDE; MARÍA PAULA MÉNDEZ-GALARRAGA; ANDREA PIAGENTINI; MARÍA ÉLIDA PIROVANI
Técnicas amigables con el medio ambiente para la descontaminación de frutas finas
DESARROLLO SOSTENIBLE EN LA PRODUCCIÓN AGROALIMENTARIA
Lugar: Florianópolis; Año: 2019; p. 249 - 266
PIROVANI, MARIA ÉLIDA; PIAGENTINI, ANDREA; VAN DE VELDE, FRANCO
Bioactive Compounds in fresh-cut fruits: occurrence and impact of processing and cold storage
Biotechnology of Bioactive Compounds: Sources and Applications
Año: 2015; p. 37 - 62
PIROVANI, MARIA ÉLIDA; PIAGENTINI, ANDREA; VAN DE VELDE, FRANCO
Bioactive Compounds in fresh-cut fruits: occurrence and impact of processing and cold storage
Biotechnology of Bioactive Compounds: Sources and Applications
Año: 2014;
VAN DE VELDE, FRANCO; PIAGENTINI, ANDREA; PIROVANI, MARIA ÉLIDA
Effect of Minimal Processing on Bioactive Compounds of Fresh-Cut Strawberries
STRAWBERRIES CULTIVATION, ANTIOXIDANT PROPERTIES AND HEALTH BENEFITS
Lugar: New York; Año: 2014; p. 269 - 282
FÁTIMA CARVAJAL; FRANCO VAN DE VELDE; VIOLETA LÓPEZ CÁRDENAS; MARÍA ÉLIDA PIROVANI; DANIEL GÜEMES; MANUEL JAMILENA; DOLORES GARRIDO
Cambios en el metabolismo fenólico durante la conservación en frutos de calabacín (Cucurbita pepo L.)
Avances en poscosecha de frutas y hortalizas
Lugar: Lleida; Año: 2012; p. 143 - 150
FRANCO VAN DE VELDE; MARÍA ÉLIDA PIROVANI; DANIEL GÜEMES; ANDREA PIAGENTINI
Effect of washing-disinfection conditions on total anthocyanin retention and color of fresh-cut strawberries
Color in food. Technological and psycophysical aspects
Lugar: New York ; Año: 2012; p. 219 - 226