INVESTIGADORES
MOZZI Fernanda Beatriz
capítulos de libros
LUCIANA RUIZ RODRIGUEZ; LUCIA MENDOZA; CARINA VAN NIEUWENHOVE; MICAELA PESCUMA; FERNANDA MOZZI
Fermentación de jugos y bebidas a base de frutas
Alimentos fermentados: microbiología, nutrición, salud y cultura
Año: 2020; p. 273 - 296
A.S. ISAS; A. MACCHIO; E. FABERSANI; C. MALDONADO; V. MOLINA; F. MOZZI; C. VAN NIEUWENHOVE
Chirimoya (Annona cherimola Mill.)
Alimentos vegetales autóctonos iberoamericanos subutilizados
Año: 2018; p. 55 - 70
LUCIANA RUIZ RODRIGUEZ; JULIANA BLECKWEDEL; MARIA EUGENIA ORTIZ; MICAELA PESCUMA; FERNANDA MOZZI
Lactic acid bacteria
Industrial Biotechnology
Año: 2017; p. 395 - 451
E. M. HÉBERT; G. SAVOY DE GIORI; F. MOZZI
Nutraceutics and High Value Added Metabolites Produced by Lactic Acid Bacteria
Biotechnology of Lactic Acid Bacteria. Novel Applications. Second Edition
Lugar: Oxford, Inglaterra; Año: 2015; p. 297 - 313
MICAELA PESCUMA; ELVIRA M. HEBERT; GRACIELA FONT DE VALDEZ; FERNANDA MOZZI
Functional fermented whey foods: their role on human health
Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods
Lugar: New York; Año: 2015; p. 95 - 111
FERNANDA MOZZI
Lactic acid bacteria
Encyclopedia of Food and Health
Lugar: New York; Año: 2015; p. 501 - 508
MICAELA PESCUMA; ELVIRA M. HEBERT; FERNANDA MOZZI; GRACIELA FONT DE VALDEZ
Alimentos Funcionales Derivados de Lactosuero y Bacterias Lácticas
Aspectos probióticos y tecnológicos de las bacterias lácticas
Lugar: La Plata; Año: 2011; p. 1 - 2
GINO VRANCKEN; TOM RIMAUX; LUC DE VUYST; FERNANDA MOZZI
Low-calorie sugars produced by lactic acid bacteria
Biotechnology of Lactic Acid Bacteria. Novel Applications
Lugar: Ames, Iowa, USA; Año: 2010; p. 193 - 209
FONT DE VALDEZ G.; TORINO, M.I; MOZZI F.
Microbial Polysaccharides
Encyclopedia of Biotechnology in Agriculture and Food
Año: 2010; p. 418 - 421
ANALÍA G. ABRAHAM; MICAELA MEDRANO; JUDITH PIERMARIA; FERNANDA MOZZI
Novel applications of polysaccharides from lactic acid bacteria. A focus on Kefiran
Food Hydrocolloids: Characteristics, Properties and Structures
Año: 2010; p. 1 - 30
PATRICIA RUAS-MADIEDO; ANALÍA ABRAHAM; FERNANDA MOZZI; CLARA G. DE LOS REYES-GAVILÁN
Functionality of exopolysaccharides produced by lactic acid bacteria
Molecular Aspects of Lactic Acid bacteria for Traditional and New Applications
Lugar: Kerala, India; Año: 2008; p. 137 - 166
FERNANDA MOZZI; GRACIELA FONT DE VALDEZ
Fermentación Láctica
Biotecnología Microbiana
Lugar: San Miguel de Tucumán; Año: 2005; p. 117 - 135
FERNANDA MOZZI; MARÍA INÉS TORINO; GRACIELA FONT DE VALDEZ
Identification of exopolysaccharide-producing Lactic Acid Bacteria: A method for the isolation of polysaccharides in milk cultures
Food Microbiology Methods
Lugar: Totowa, New Jersey; Año: 2001; p. 183 - 190