INVESTIGADORES
GROSSO Nelson
capítulos de libros
CAMILETTI, O.; GROSSO N. R.
Other Uses of Chickpea
Sustainable Food Science: A Comprehensive Approach
Lugar: Amsterdam; Año: 2023; p. 241 - 265
ROSSI, P.; GROSSO, N. R.; PAMPRARO, M.; NEPOTE V.
Fractionation and concentration of omega-3 by molecular distillation
Eicosapentaenoic Acid: Sources, Health Effects and Role in Disease Prevention
Lugar: New York; Año: 2012; p. 1 - 26
NELSON GROSSO; A. L. LAMARQUE; MAESTRI, DAMIÁN MODESTO; ZYGADLO, J. A.; GUZMAN, CARLOS
Variaciones de ácidos grasos encontradas en el maní tipo Runner (Arachis hypogaea L.) de localidades de Córdoba (Argentina).
A&G. Asociación Argentina de Grasas y Aceites
Lugar: Mendoza; Año: 2001; p. 91 - 93
NELSON GROSSO; A. L. LAMARQUE; ZYGADLO, J. A.; MAESTRI, DAMIÁN MODESTO; GUZMAN, CARLOS; GIANDANA, E. H.
Oleic/linoleic ratio improvement in peanut oil from Córdoba, Argentina.
Agri-Food Quality. An Interdisciplinary Approach.
Lugar: Cambridge; Año: 1995; p. 169 - 172