INVESTIGADORES
SOTO VARGAS Veronica Carolina
artículos
SOTO V.; GONZÁLEZ R.; CASELLES C.; GALMARINI C.
Is the Nectar Sugar Content the Key to Improving Onion and Bunching Onion Seed Yield?
Horticulturae; Año: 2023 vol. 9
MONASTERIO, ROMINA; CASELLES, CRISTIAN; TRENTACOSTE, EDUARDO; OLMO-GARCÍA, LUCÍA; CARRASCO-PANCORBO, ALEGRÍA; GALMARINI, CLAUDIO; SOTO, VERÓNICA
Use of olive pomace extract as a pollinator attractant to increase onion (Allium cepa L.) seed crop production
EUROPEAN JOURNAL OF AGRONOMY; Año: 2023 vol. 149
GONZÁLEZ R.; SOTO V.; SANCE M.; GALMARINI C.
Garlic (Allium sativum L.) inhibitory effect on platelet activity induced by different agonists
REVISTA DE LA FACULTAD DE CIENCIAS AGRARIAS DE LA UNIVERSIDAD NACIONAL DE CUYO; Lugar: Mendoza; Año: 2021
SOTO, VERÓNICA CAROLINA; GATICA, ISMAEL JAIRO GABRIEL; GALMARINI, CLAUDIO RóMULO
Onion ( Allium cepa L.) hybrid seed production: Sugar content variation during the flowering period
CROP SCIENCE; Lugar: Baltimore; Año: 2021
SOTO V.; GONZÁLEZ R.; GALMARINI C.
Bioactive compounds in vegetables, Is there consistency in the published information? A systematic review
The Journal of Horticultural Science and Biotechnology; Año: 2021
CASELLES C.; SOTO V.; GALMARINI C.
EFFECT OF ENVIRONMENTAL FACTORS ON BEE ACTIVITY AND ONION (Allium cepa L.) SEED YIELD
REVISTA DE LA FACULTAD DE CIENCIAS AGRARIAS DE LA UNIVERSIDAD NACIONAL DE CUYO; Año: 2019 vol. 51 p. 13 - 26
SOTO, VERONICA C; CASELLES, CRISTIAN A; SILVA, MARIA F; GALMARINI, CLAUDIO R
ONION HYBRID SEED PRODUCTION: RELATION WITH NECTAR COMPOSITION AND FLOWER TRAITS
JOURNAL OF ECONOMIC ENTOMOLOGY; Año: 2018 vol. 111 p. 1023 - 1029
SOTO V.; JOFRE V.; GALMARINI C.; SILVA M.
DETERMINATION OF ALKALOIDS IN ONION NECTAR BY MICELLAR ELECTROKINETIC CHROMATOGRAPHY
ELECTROPHORESIS; Lugar: Weinheim; Año: 2016
SOTO V.; GONZÁLEZ R.; SANCE M.; GALMARINI C.
ORGANOSULFUR AND PHENOLIC CONTENT OF GARLIC (ALLIUM SATIVUM L.) AND ONION (ALLIUM CEPA L.) AND ITS RELATIONSHIP WITH ANTIOXIDANT ACTIVITY
ACTA HORTICULTURAE; Año: 2016 vol. 1143 p. 277 - 290
VAZQUEZ-PRIETO M.; BETTAIEB A.; RODRIGUEZ C.; SOTO V.; PERDICARO D; GALMARINI C.; HAJ F.; MIATELLO R.; OTEIZA P.
CATECHIN AND QUERCETIN ATTENUATE ADIPOSE INFLAMMATION IN FRUCTOSE-FED RATS AND 3T3-L1 ADIPOCYTES
MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH; Lugar: Weinheim; Año: 2015 vol. 59 p. 622 - 633
SOTO V.; MALDONADO I.; JOFRE V.; GALMARINI C.; SILVA M.
DIRECT ANALYSIS OF NECTAR AND FLORAL VOLATILE ORGANIC COMPOUNDS IN HYBRID ONIONS BY HS-SPME/GC-MS: RELATIONSHIP WITH POLLINATION AND SEED PRODUCTION
MICROCHEMICAL JOURNAL; Año: 2015 vol. 122 p. 110 - 118
BOITEUX J.; SOTO V.; PIZZUOLO P.; LUCERO G.; SILVA M.
PHENOLIC CHARACTERIZATION AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF FOLK MEDICINAL PLANT EXTRACTS FOR THEIR APPLICATIONS IN OLIVE PRODUCTION
ELECTROPHORESIS; Lugar: Weinheim; Año: 2014 vol. 35 p. 1709 - 1718
FERNANDEZ M.A.; SOTO V.; SILVA M.
PHENOLIC COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF MONOVARIETAL OLIVE OILS PRODUCED IN ARGENTINA
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY (JAOCS); Lugar: Berlin; Año: 2014 vol. 91 p. 2021 - 2033
SOTO V.; FERNANDEZ M.A.; GALMARINI C.; SILVA M.
ANALYSIS OF PHENOLIC COMPOUNDS IN ONION NECTAR BY MINIATURIZED OFF-LINE SOLID PHASE EXTRACTION-CAPILLARY ZONE ELECTROPHORESIS
ANALYTICAL METHODS; Lugar: Cambridge; Año: 2014 vol. 6 p. 4878 - 4884
SOTO V.; MALDONADO I.; GIL R.; PERALTA I.; SILVA M.; GALMARINI C.
NECTAR AND FLOWER TRAITS OF DIFFERENT ONION MALE STERILE LINES RELATED TO POLLINATION EFFICIENCY AND SEED YIELD OF F1 HYBRIDS
JOURNAL OF ECONOMIC ENTOMOLOGY; Lugar: Lanham; Año: 2013 vol. 106 p. 1386 - 1394
GOMEZ F.; MONASTERIO R.; SOTO V.; SILVA M.
ANALYTICAL CHARACTERIZATION OF WINE AND ITS PRECURSORS BY CAPILLARY ELECTROPHORESIS
ELECTROPHORESIS; Lugar: Weinheim; Año: 2012 vol. 33 p. 2240 - 2252
GONZÁLEZ R.; SANCE M.; SOTO V.; GALMARINI C.
GARLIC SCAPE AN ALTERNATIVE FOOD WITH HUMAN HEALTH BENEFITS
ACTA HORTICULTURAE; Año: 2012 vol. 969 p. 233 - 237
SOTO V.; CAMARGO A.; GONZÁLEZ R.; SANCE M.; BURBA J.
EFECTO DE LA INTERACCIÓN GENOTIPO-AMBIENTE SOBRE LA EXPRESION DEL CONTENIDO DE ALLICINA Y ÁCIDO PIRÚVICO EN AJO (Allium Sativum L.)
REVISTA DE LA FACULTAD DE CIENCIAS AGRARIAS DE LA UNIVERSIDAD NACIONAL DE CUYO; Lugar: MENDOZA; Año: 2010 p. 15 - 22
GONZÁLEZ R.; SOTO V.; SANCE M.; CAMARGO A.; GALMARINI C.
VARIABILITY OF SOLIDS, ORGANOSULFUR COMPOUNDS, PUNGENCY AND HEALTH-ENHANCING TRAITS IN GARLIC (Allium sativum L.) CULTIVARS BELONGING TO DIFFERENT ECOPHYSIOLOGICAL GROUPS
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; Año: 2009 vol. 57 p. 10282 - 10288
SANCE M.; GONZÁLEZ R.; SOTO V.; GALMARINI C. R.
RELATIONSHIPS BETWEEN ANTIPLATELET ACTIVITY, DRY MATTER CONTENT AND FLAVOR IN ONION CULTIVARS
Journal of Food, Agriculture & Environment-JFAE; Lugar: Helsinki, Finland; Año: 2008 vol. 6 p. 41 - 46
SOTO V.; CAMARGO A.; GONZÁLEZ R.; GALMARINI C. R.
SÍNTESIS Y PURIFICACIÓN DE AJOENO Y SU CUANTIFICACIÓN EN ACEITES COMERCIALES DE AJO
REVISTA DE LA FACULTAD DE CIENCIAS AGRARIAS DE LA UNIVERSIDAD NACIONAL DE CUYO; Lugar: Mendoza Argentina; Año: 2007 p. 93 - 100
SANCE M.; BAUZA M.; CAMARGO A.; GONZÁLEZ R.; SOTO V.
EVALUATION OF THE ARGENTINEAN GARLIC GERMOPLASM IN RELATION TO ITS APTITUDE FOR THE FREEZE DRYING PROCESS
Molecular Medicinal Chemistry; Año: 2006 vol. 10 p. 33 - 34