INVESTIGADORES
PATRIGNANI Mariela
artículos
J. RIPARI GARRIDO; M. PATRIGNANI; M.C. PUPPO; M.V. SALINAS
Nutritional and Bioactive Characterization of Pistachio - A Review with special focus on health
Exploration of Foods and Foodomics; Año: 2024
PATRIGNANI, M.; GONZÁLEZ FORTE, L.; RUFIÁN HENARES, J.A.; CONFORTI, P.A.
Elucidating the structure of melanoidins derived from biscuits: A preliminary study
FOOD CHEMISTRY; Año: 2023
A. MANTOVANO; M. PATRIGNANI; P. A. CONFORTI
Gluten-free wafer formulation: Development,characterization and addition of flavourings with antioxidant capacity
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL; Lugar: London; Año: 2023
PINTOS, FEDERICO; RODONI, LUIS; PATRIGNANI, MARIELA; IXTAINA, PABLO; VICENTE, ARIEL; MARTÍNEZ, GUSTAVO; HASPERUÉ, JOAQUÍN
Advances in the use of white light on broccoli and kale postharvest shelf life
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES; Año: 2023 vol. 86
PATRIGNANI, MARIELA
Aprendiendo a investigar: propuesta de innovación en torno al trabajo final de la Licenciatura en Ciencia y Tecnología de Alimentos
Trayectorias Universitarias; Lugar: La Plata; Año: 2023 vol. 9
M. PATRIGNANI; L.L. BATTAIOTTO; P. A. CONFORTI
Development of a good quality honey biscuit filling: Optimization, sensory properties and shelf life analysi
International Journal of Gastronomy and Food Science; Año: 2022
M.C. LANATA; M. PATRIGNANI; M.C. PUPPO; P.A. CONFORTI
Quality evaluation of gluten-free biscuits prepared with algarrobo flour as a partial sugar replacer
Open Agriculture; Año: 2022
P.A. CONFORTI; M. PATRIGNANI
Incorporación de productos frutihortícolas en galletitas: efecto de la adición de tomate, arándanos y frutillas en la formulación
Revista de la Facultad de Agronomía; Año: 2022
CONFORTI, PAULA A.; M. PATRIGNANI
Increase in the antioxidant content in biscuits by infusions or Prosopis chilensis pod flour
Open Agriculture; Año: 2021
PATRIGNANI, MARIELA; BRANTSEN, JULIA F.; AWIKA, JOSEPH M.; CONFORTI, PAULA A.
Application of a novel microwave energy treatment on brewers’ spent grain (BSG): Effect on its functionality and chemical characteristics
FOOD CHEMISTRY; Año: 2021 vol. 346
M. PATRIGNANI
Aprendiendo a investigar: Analizando la problemática en torno al trabajo final de la Licenciatura en Ciencia y Tecnología de Alimentos
Trayectorias Universitarias; Año: 2021
MARÍA FLORENCIA MASUTTI; MARIELA PATRIGNANI; PAULA ANDREA CONFORTI
Development and characterization of cracker fillings with natural antioxidants
Journal of Food Measurement and Characterization; Año: 2020 vol. 14 p. 446 - 454
MARIELA PATRIGNANI; GONZALEZ FORTE, LUCÍA DEL SOL
Characterization of melanoidins derived from Brewers spent grain: New insights into their structure and antioxidant activity
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Londres; Año: 2020
M. PATRIGNANI; G.A. FAGÚNDEZ; C. E. LUPANO
Preliminary study on the effect of agricultural activities in the pollen spectrum of Argentinean honey
JOURNAL OF APICULTURAL SCIENCE; Año: 2019
M. PATRIGNANI; G.J. RINALDI; J.A. RUFIÁN-HENARES; C. E. LUPANO
Antioxidant capacity of Maillard reaction products in the digestive tract: An in vitro and in vivo study
FOOD CHEMISTRY; Lugar: Amsterdam; Año: 2019 vol. 276 p. 443 - 450
M. PATRIGNANI; M.C. CIAPPINI; C. TANANAKI; G.A. FAGÚNDEZ; A.THRASYVOULOU; C. E. LUPANO
Correlations of sensory parameters with physicochemical characteristics of Argentinean honeys by multivariate statistical techniques
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Londres; Año: 2018 vol. 53 p. 1176 - 1184
M. PATRIGNANI; G.A. FAGÚNDEZ; C. TANANAKI; A.THRASYVOULOU; C. E. LUPANO
Volatile compounds of Argentinean honeys: Correlation with floral and geographical origin
FOOD CHEMISTRY; Lugar: Amsterdam; Año: 2018 p. 32 - 40
M. PATRIGNANI; C. E. LUPANO; P. A. CONFORTI
Color, cenizas y capacidad antioxidante de mieles de la provincia de Buenos Aires, Argentina
REVISTA DE LA FACULTAD DE AGRONOMÍA, LA PLATA; Lugar: La Plata; Año: 2016 vol. 115 p. 77 - 82
M. PATRIGNANI; G.J. RINALDI; C. E. LUPANO
In vivo effects of Maillard reaction products derived from biscuits
FOOD CHEMISTRY; Año: 2016 vol. 196 p. 204 - 210
M. PATRIGNANI; C. BERNARDELLI; P. A. CONFORTI; N.H. MALACALZA; D.K. YAMUL; E. DONATI; C. E. LUPANO
Geographical discrimination of honeys through antioxidant capacity, mineral content and colour
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Londres; Año: 2015 vol. 50 p. 2598 - 2605
M. PATRIGNANI; P.A. CONFORTI; C. E. LUPANO
The role of lipid oxidation on biscuit texture during storage
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Londres; Año: 2014 vol. 49 p. 1925 - 1931
M. PATRIGNANI; P. CONFORTI; C. E. LUPANO
Lipid oxidation in biscuits: Comparison of different lipid extraction methods
Journal of Food Measurement and Characterization; Año: 2014 vol. 9 p. 104 - 109