INVESTIGADORES
AÑON Maria Cristina
capítulos de libros
AÑON, MARÍA CRISTINA
Health benefits of Amaranth
Reference collection in Food Science. Sustainable Food Science: A Comprehensive Approach
Año: 2023; p. 120 - 140
AÑON, MARÍA CRISTINA; QUIROGA AV; SCILINGO AA; TIRONI VA
Plant bioactive peptides (oilseed, legume, cereal, fruit, and vegetable)
Handbook of Food Bioactive Ingredients: Properties and Applications
Lugar: Suiza; Año: 2022; p. 1 - 34
AÑON, MARÍA CRISTINA; QUIROGA AV; ADRIANA SCILINGO; TIRONI VA; SABBIONE A.C; NARDO, A; SUAREZ, S.; GARCIA FILLERÍAS S.
Action of amaranth peptides on the cardiovascular system
Native crops in Latin America: Processing and nutraceutical aspect
Año: 2021; p. 207 - 234
TIRONI VA; AÑON, MARÍA CRISTINA; ADRIANA SCILINGO; QUIROGA AV; SABBIONE, A.C
Effect of amaranth bioactive peptides on the gastrointestinal system
Native crops in Latin America: Processing and nutraceutical aspects
Año: 2021; p. 235 - 262
AÑON, MARÍA CRISTINA
Proteínas de trigo
Trigo. Un cereal único
Año: 2019; p. 123 - 140
SALGADO P; MOLINA ORTÍZ, S.E; DENAVI G; BOSH M.A.; AÑON, MARÍA CRISTINA; MAURI, A, N
Influence of protein conformation on the properties of soybean protein edible films
Soy-based palstics
Año: 2017; p. 75 - 94
CONDES, M, C; ECHEVERRÍA I. ; AÑON, MARÍA CRISTINA; MAURI, A, N
Nanocompounds as Films & Coatings formulating aids
Edible Films and coatings
Año: 2016; p. 241 - 262
ADRIANA NOEMÍ MAURI; SALGADO P; CONDÉS M.C.; AÑON, MARÍA CRISTINA
Films and coatings from vegetable proteins
Edible Films and coatings
Año: 2016; p. 67 - 87
AÑON, MARÍA CRISTINA
Lacteos e hipertensión arterial
Lacteos: alimentos esenciales para el ser humano
Año: 2015; p. 193 - 210
A.N. MAURI ; AÑÓN M.C
Proteínas como envases alimentarios
Películas y Recubrimientos Comestibles: Propiedades y aplicaciones en alimentos
Año: 2012; p. 95 - 124
AÑÓN M.C
Ceras de girasol
Temas Selectos en Aceites y Grasas, Volumen 2-Química
Año: 2012; p. 309 - 330
DRAGO S. R; GONZÁLEZ R. J; AÑÓN M.C.
Emulsion properties of different protein fractions from hydrolyzed wheat gluten
Gluten: Properties, Modifications and Dietary Intolerance. Ed. Fellstone, D.S. Nova Science Publishers, Inc
Año: 2011; p. 113 - 132
AÑÓN M:C.; DRAGO S. R; GONZALEZ, R.J.
TECHNO-FUNCTIONAL PROPERTIES FROM HYDROLYZED WHEAT GLUTEN FRACTIONS
Gluten: Properties, Modifications and Dietary Intolerance
Año: 2011; p. 133 - 160
AÑÓN, M.C; PUPPO, M.C; PEDROZA-ISLAS, R; OLIETE, B; VILLAGÓMEZ-ZAVALA, D
Valor nutricional y saludable de materias primas para la elaboraciòn de productos de panificaciòn
Aspectos Nutricionales y Saludables de los Productos de Panificación
Año: 2009; p. 71 - 119
SOBRAL, P.J.A; ALVARADO, J.D; ZARITZKY, N.E; LAURINDO. J.B; GÓMEZ-GUILLÉN, C; AÑÓN, M.C; MONTERO, P; DENAVI, G.; MOLINA ORTÍZ, S.E; MAURI A.A; PINOTTI, A; GARCIA, M.A; MARTINO, M.N; CARVALHO, R.A
Films based on biopolymers from conventional and non conventional sources
“Food Engineering: Integrated Approaches”
Lugar: Nueva York, USA; Año: 2008; p. 193 - 225
AÑÓN M.C.
Ceras de girasol
Selected Themes on Edible Fats and Oils
Año: 2008;
DRAGO, S.; GONZALEZ, R.J.; AÑÓN M.C.
Techno-functional Properties from Hydrolyzed Wheat Gluten Fractions
Food Science and Technology. New Research
Año: 2008; p. 355 - 381
PUPPO, M.C., AROCHA GULARTE M., PEREZ, G., RIBOTTA, P., AÑÓN, M.C.
Soja
De tales harinas tales panes. Granos, harinas y productos de panificación en Iberoamérica
Lugar: Córdoba; Año: 2007; p. 321 - 361
AÑÓN, M.C., LE BAIL, A., LEÓN, A.E.
Freezing bread dough
Handbook of Food Science, Technology and Engineering
Año: 2006; p. 1 - 8
RIBOTTA P.D.; LEÓN A.E.; AÑÓN M.C.
Frozen dough
Bakery Products Sciences and technology
Lugar: Oxford, UK; Año: 2006; p. 381 - 390
AÑÓN, M.C., LE BAIL, A., LEÓN, A.E
Effect of freezing on dough ingredients
“Handbook of Frozen Foods”
Lugar: New York; Año: 2004; p. 571 - 580