INVESTIGADORES
TYMCZYSZYN Emma Elizabeth
capítulos de libros
BRIZUELA, NATALIA S.; NAVARRO, MARINA EDITH; GOMEZ GABRIEL; PEREZ CAROLINA; SEMORILE, LILIANA CARMEN; TYMCZYSZYN, EMMA ELIZABETH; BRAVO FERRADA, BÁRBARA MERCEDES
EVALUACIÓN TECNOLÓGICA DE LA CEPA DE Lacticaseibacillus paracasei UNQLpc10, CRECIDA EN MEDIOS ECONÓMICOS: EMPLEO DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA ALIMENTARIA
XVIII CyTAL 2023
Lugar: Buenos Aires; Año: 2024; p. 799 - 809
SERRADEL M.A.; TYMCZYSZYN E. E.
Bacterial S-layer proteins for stabilization of food ingredients encapsulated in liposomes
Basic Protocols in Encapsulation of Food Infredients
Año: 2021;
BRIZUELA N.S.; BRAVO-FERRADA, BÁRBARA M.; SEMORILE L; TYMCZYSZYN E. E.
ENCAPSULATION OF LACTIC ACID BACTERIA IN SUGAR MATRIX TO BE USED AS STARTERS IN THE FOOD INDUSTRY.
Basic Protocols in Encapsulation of Food Infredients
Año: 2021;
FAROUX, J.M.; URETA, MARIA MICAELA; GOMEZ ZAVAGLIA, A.; TYMCZYSZYN E. E.
Stability of antioxidants encapsulated in freeze-dried prebiotic matrices
Basic Protocols in Encapsulation of Food Infredients
Año: 2021;
VALDES LA HENS D.; BRAVO-FERRADA B; BRIZUELA N.S.; TYMCZYSZYN E. E.; HOLLMANN A.; DELFEDERICO L.; SEMORILE L
Indigenous lactic acid bacteria communities associated with spontaneous malolactic fermentations in Patagonian wines: Basic and applied aspects
Biology and Biotechnology of Patagonian Microorganisms
Lugar: Suiza; Año: 2016; p. 296 - 328
SANTOS M.; TYMCZYSZYN E,; GOLOWCZYC, M. A.,; MOBILI, P; GOMEZ ZAVAGLIA, A.
Probiotic cell cultivation
Advances in Probiotic Technology
Año: 2015; p. 45 - 75
ROMANO NELSON; TYMCZYSZYN E,; MOBILI, P; GOMEZ ZAVAGLIA, A.
Prebiotics as protectants of lactic acid bacteria
Bioactive Foods in Promoting Health: Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics
Año: 2015; p. 155 - 164
TYMCZYSZYN E. E.; SANTOS MAURICIO; COSTA M.C.; ANDRÉS ILLANES; GOMEZ ZAVAGLIA, A.
History, synthesis, properties, applications and regulatory issues of prebiotic oligosaccharides
Carbohydrates in Medicine
Lugar: Kerala; Año: 2014; p. 127 - 154
ARAUJO-ANDRADE C.; FRAUSTO-REYES C.; GERBINO, E.; MOBILI, P; TYMCZYSZYN E.; ESPARZA-IBARRA E.; IVANOV-TSONCHEV R.; GOMEZ-ZAVAGLIA A.
Application of Principal Component Analysis to Elucidate Experimental and Theorical Information
Principal Component Analysis.
Lugar: Rijeka; Año: 2012; p. 23 - 49
MOBILI, P; GERBINO, E.; TYMCZYSZYN, E.; GOMEZ ZAVAGLIA, A.
S-layers in lactobacilli: structural characteristics and putative role in surface and probiotic properties of whole bacteria
Current Research, Technology and Education Topics in Applied Microbiology and Microbial Biotechnology
Año: 2010; p. 1224 - 1234
TYMCZYSZYN E.; SANDONATO N.; PATARO A.; GERBINO, E.; GOMEZ ZAVAGLIA, A.
SITIOS DE DAÑO DURANTE LA PRESERVACIÓN DE BACTERIAS LÁCTICAS. EFECTO PROTECTOR DE LOS AZÚCARES
ASPECTOS PROBIÓTICOS Y TECNOLÓGICOS DE BACTERIAS LÁCTICAS
Lugar: La Plata; Año: 2010; p. 25 - 42
A. GOMEZ ZAVAGLIA; DE ANTONI G.; ILLANES-FRONTAURA A.; LEÓN PELÁEZ A.; TYMCZYSZYN E,; LONDERO A.; ABRAHAM A.; SERNA CASTAÑO C.A; QUINTERO YEPES E.A.; KAKISU E.; GARROTE G; SERRADEL M.A.; GOLOWCZYC, M. A.,; GERBINO, O. E.; MOBILI, P; PÉREZ, P. F.; CARASI, P.
Aprovechamiento Integral de Efluentes de Quesería para la Elaboración y Preservación de Probióticos
Agroindustria para el Mercosur
Lugar: Brasilia; Año: 2009; p. 91 - 116
EMMA TYMCZYSZYN AND ANÍBAL DISALVO
Drying of Lactobacillus bulgaricus growing at high osmolarity in presence of disaccharides
Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials
Lugar: Boca Raton, Florida.; Año: 2006; p. 463 - 470