INVESTIGADORES
MAURI Adriana Noemi
capítulos de libros
DI GIOGIO, LUCIANA; MATIAS MARCANTONIO; PABLO SALGADO; ADRIANA N MAURI
Isolation, characterization, and industrial processing of soybean proteins
HANDBOOK OF NATURAL POLYMERS VOLUME 1: SOURCES, SYNTHESIS, AND CHARACTERIZATION
Año: 2023; p. 557 - 575
DI GIOGIO, LUCIANA; PABLO SALGADO; ADRIANA N MAURI
Fish oil encapsulation using soy proteins as wall material: protocols to ensure PUFA protection
Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients
Lugar: New York; Año: 2021; p. 121 - 138
PABLO SALGADO; LUCIANA DI GIORGIO; YANINA MUSSO; ADRIANA N MAURI
Bioactive Packaging: Combining Nanotechnologies with Packaging for Improved Food Functionality
Nanomaterials for Food Applications
Año: 2019; p. 233 - 270
PABLO SALGADO; SARA MOLINA ORTIZ; GABRIELA DENAVI; MARIA A. BOSCH; M.CRISTINA AÑÓN; ADRIANA N MAURI
Influence of protein conformation on the properties of soybean protein edible films
Soy-Based Bioplastics
Año: 2017; p. 75 - 98
ADRIANA N MAURI; PABLO SALGADO; M. CECILIA CONDES; M.CRISTINA AÑÓN
Films and coating from vegetable proteins
Edible Films and Coatings: Fundamentals and Applications
Año: 2016; p. 67 - 87
M. CECILIA CONDES; IGNACIO ECHEVERRIA; M.CRISTINA AÑÓN; ADRIANA N MAURI
Nanocompounds as formulating aids.
Edible Films and Coatings: Fundamentals and Applications
Año: 2016; p. 241 - 261
MAURI ADRIANA N.; AÑÓN MA. CRISTINA
Proteínas como envases alimentarios
Películas y Recubrimientos Comestibles: Propiedades y aplicaciones en alimentos
Lugar: Mexico; Año: 2012;
SOBRAL P.J.; ALVARADO J.D.; ZARITZKY N.E.; LAURINDO J.B.; GOMEZ-GUILLÉN C.; AÑÓN M.C.; MONTERO M.P.; DENAVI G.A; MOLINA ORTIZ S.E.; MAURI A.N.; PINOTTI A.; GARCIA M.A.; MARTINO M.N.; CARVALHO R.A.
“Food Engineering: Integrated Approaches”.
“Films based on biopolymers from conventional and non conventional sources”.
Año: 2008; p. 193 - 225
SOBRAL P; ALVARADO, J.D.; ZARITZKY, N.E; LAURINDO. J.B.; GÓMEZ-GUILLÉN, C.; AÑÓN, M.C.; MONTERO, MP; DENAVI, GA; MOLINA ORTÍZ, S.E.;; MAURI A.N; PINOTTI, A.,; GARCIA, M.A.; MARTINO, M.N; CARVALHO, R.A
“Films based on biopolymers from conventional and non conventional sources”.
Hacia una Visión integrada de la Ingeniería de Alimentos
Año: 2006; p. 1 - 41
J. ALVAREZ HAYES, L.E. DÍAZ RAMIREZ, A.N. MAURI Y M.C. AÑÓN
Obtención de películas biodegradables a partir de proteínas de amaranto
Proteinas alimentarias y coloides de interés industrial
Lugar: Sevilla; Año: 2005; p. 215 - 222