INVESTIGADORES
ROLLAN Graciela Celestina
capítulos de libros
GRACIELA C. ROLLÁN
Fermentación láctica de cereales y granos ancestrales andinos
Alimentos fermentados: microbiología, nutrición, salud y cultura
Lugar: Buenos Aires; Año: 2020; p. 195 - 229
JEAN GUY LEBLANC; MARISA GARRO; GRACIELA ROLLAN ; GRACIELA SAVOY DE GIORI
Removal of antinutritional factors in soy-based foods using lactic acid bacteria
Nutrition, consumption and health
Año: 2013; p. 267 - 281
G. FONT DE VALDEZ; G. ROLLÁN; C. L. GEREZ; M. I. TORINO
Microbial applications in the biopreservation of cereal products
Protective cultures, antimicrobial metabolites and bacteriophages for food and beverage biopreservation
Año: 2011; p. 348 - 363
G ROLLÁN; C.L. GEREZ; A. M. DALLAGNOL,; M.I. TORINO; G. FONT
Update in bread fermentation by lactic acid bacteria
“Current Research, Technology and Education Topics in Applied Microbiology and Microbial Biotechnology
Lugar: Badajoz- España; Año: 2010; p. 1168 - 1174
FONT DE VALDEZ, GRACIELA; GEREZ, CARLA L,; TORINO, MARÍA INÉS; ROLLÁN, GRACIELA
NEW TRENDS IN CEREAL-BASED PRODUCTS USING LACTIC ACID BACTERIA
Biotechnology of Lactic Acid Bacteria: Novel Applications
Lugar: AMES IOWA, USA; Año: 2010; p. 273 - 287