BECAS
GIMÉNEZ Paula
artículos
GIMÉNEZ, P.; PERALTA, G.H.; GUGLIELMOTTI, D.; AUDERO, G.; PÁEZ, R.; HYNES, E.R.; BERGAMINI, C.V.
Preventing undesired eye formation in soft cheese
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL; Año: 2021 vol. 116
GIMÉNEZ, PAULA; PEROTTI MARIA CRISTINA; LETURIA MARÍA PAULA; GEORGE GUILLERMO; PERALTA GUILLERMO; HYNES ERICA; BERGAMINI CARINA
TOMOGRAFÍA COMPUTADA DE RAYOS X PARA LA EVALUACIÓN DE ABERTURAS Y DE OJOS EN QUESOS
TECNOLOGIA LACTEA LATINO AMERICANO; Lugar: Ciudad Autónoma de Buenos Aires; Año: 2019 p. 48 - 54
GIMÉNEZ, PAULA; GUILLERMO PERALTA; ERICA HYNES; CARINA BERGAMINI
CONTENIDO DE AMINAS BIÓGENAS EN QUESOS ARGENTINOS
TECNOLOGIA LACTEA LATINO AMERICANO; Año: 2018
MARÍA N. KNEETEMAN; CLAUDIA D. DELLA ROSA; CARLA M. ORMACHEA; PAULA GIMÉNEZ
Synthesis of Phenanthrenol Derivatives Through Polar Diels-Alder Reactions Employing Nitronaphthalenes and (E)-1-(Trimethylsilyloxy)-1,3-butadiene. Theoretical Calculations
LETTERS IN ORGANIC CHEMISTRY; Lugar: Oak Park; Año: 2014 vol. 11 p. 333 - 337