INVESTIGADORES
GONZALEZ Agustin
capítulos de libros
AGUSTÍN GONZÁLEZ; CECILIA I. ALVAREZ IGARZABAL
UTILIZACIÓN DE RESIDUOS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA PARA EL DESARROLLO DE BIOMATERIALES
DESENVOLVIMENTO SUSTENTÁVEL NA PRODUCAO AGROALIMENTAR
Lugar: FLORIANOPOLIS; Año: 2019; p. 227 - 248
AGUSTÍN GONZÁLEZ; CECILIA I. ALVAREZ IGARZABAL
Utilización de proteínas de soja para la obtención de biomateriales
Biopolímeros. Valor agregado para el agro cordobés
Año: 2019; p. 11 - 30
AGUSTÍN GONZÁLEZ; ROMINA BODOIRA; MARIA CECILIA PENCI; ALBERTO E. LEÓN; DAMIAN MAESTRI; PABLO RIBOTTA; MARCELA MARTINEZ
Extraction and oxidative stability of chia oil
Chia (Salvia hispanica L.) the old food of the future
Lugar: Sevilla; Año: 2018; p. 54 - 61
AGUSTÍN GONZÁLEZ; ROMINA BODOIRA; MARIA CECILIA PENCI; ALBERTO E. LEÓN; DAMIAN MAESTRI; PABLO RIBOTTA; MARCELA MARTINEZ
Extraction and oxidative stability of chia oil
Chia (Salvia hispanica L.) the old food of the future
Lugar: Sevilla; Año: 2018; p. 54 - 61
AGUSTÍN GONZÁLEZ; ROMINA BODOIRA; MARIA CECILIA PENCI; ALBERTO E. LEÓN; PABLO RIBOTTA; MARCELA MARTINEZ
Oxidative stability of chia oil. Its potential application in food
Salvia hispánica L.: Properties, Applications and Health
Año: 2016; p. 47 - 66
AGUSTÍN GONZÁLEZ; CINTIA BELÉN CONTRERAS; CECILIA I. ALVAREZ IGARZABAL; MIRIAM STRUMIA
Study of the structure/properties relationship of nanomaterials for development of novel food packaging
Nanotechnology in Food Industry Vol: VII
Lugar: Amsterdam; Año: 2016; p. 265 - 289
A. GONZÁLEZ; M. STRUMIA; C. I. ALVAREZ IGARZABAL
Modification strategies of proteins for food packaging applications
Functional Polymers in Food Science: From Technology to Biology, Part 1: Food Packaging
Lugar: Hoboken, NJ; Año: 2014; p. 127 - 145