PERSONAL DE APOYO
POZZA Leila
artículos
PERALTA, GUILLERMO H; AGUIRRE, ANDRES; BÜRGI, MARÍA D MILAGROS; MARTÍNEZ, LUCIANO J; ALBARRACÍN, VIRGINIA H; MENZELLA, HUGO G; POZZA, LEILA; HYNES, ERICA R; BERGAMINI, CARINA V
Effect of high‐pressure homogenisation on metabolic potential of Lacticaseibacillus paracasei 90: in vitro and in situ studies in fermented milk and semihard cheese
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY; Año: 2023
VÉLEZ, MARÍA AYELÉN; ZEITER, AGUSTÍN; CAPRA, MARÍA LUJÁN; POZZA, LEILA; HYNES, ERICA RUT; PEROTTI, MARÍA CRISTINA
Developing yoghurts containing CLA isomers-loaded liposomes and free CLA oil
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL; Año: 2021 vol. 116
REBECHI, SILVINA; VÉLEZ, M. AYELÉN; POZZA, LEILA; WOLF, VERÓNICA; PEROTTI, M. C.
Composición de ácidos grasos y determinación de CLA en yogures comerciales.
TECNOLOGIA LACTEA LATINOAMERICANA; Año: 2018
COSTABEL, L. M.; BERGAMINI, V. C.; POZZA, LEILA; CUFFIA, F.; CANDIOTI M. C.; HYNES, E. R.
Influence of chymosin type and curd scalding temperature on proteolysis of hard cooked cheeses
Journal of Dairy Research; Lugar: Cambridge; Año: 2015 p. 375 - 384