INVESTIGADORES
QUIROGA Alejandra Viviana
capítulos de libros
AÑÓN, MARÍA CRISTINA ; QUIROGA, ALEJANDRA V; SCILINGO, ADRIANA ; TIRONI, VALERIA
Plant Bioactive Peptides (Oilseed, Legume, Cereal, Fruit, and Vegetable)
Handbook of Food Bioactive Ingredients
Año: 2022; p. 1 - 34
V.A. TIRONI; M. C. AÑON; A. A. SCILINGO,; A. V. QUIROGA,; A.C. SABBIONE
Effect of amaranth bioactive peptides on the gastrointestinal system. Chapter 9.
Native crops in Latin America: Processing and nutraceutical aspects. I
Lugar: BOCA RATON; Año: 2021; p. 237 - 266
M.C. AÑÓN; A. V. QUIROGA,; A. SCILINGO; V.A. TIRONI; A.C. SABBIONE; A.E. NARDO; S.E. SUÁREZ,; S.F. GARCÍA FILLERÍA
Action of amaranth peptides on the cardiovascular system. Chapter 8.
Native crops in Latin America: Processing and nutraceutical aspects. I
Lugar: Boca Raton; Año: 2021; p. 209 - 236
QUIROGA, A. V.; ABUGOCH, L.; FANTOZZI, M. C.; MARTÍNEZ, E. N.; AÑÓN, M. C.
Estudio Comparativo de Dos Fracciones Proteicas de Amaranto
Proteínas Alimentarias y Coloides de Interés Industrial
Lugar: Sevilla, España; Año: 2005; p. 223 - 229
A. A. SCILINGO,; A. V. QUIROGA,; O. F. CASTELLANI,; E. N. MARTÍNEZ.
Modificación estructural de globulina-P de amaranto por agentes químicos y enzimáticos
Proteínas y polisacáridos como ingredientes funcionales
Lugar: La Plata; Año: 2002; p. 139 - 147