INVESTIGADORES
PEREZ Oscar Edgardo
capítulos de libros
AGUSTINA ALAIMO; OSCAR E PÉREZ
Chapter 2: Chitosan-based nanosuspensions for ocular diagnosis and therapy.
: Nanoformulations 1st Ed. Theranostic Nanosystems
Lugar: Cambridge, Massachusetts; Año: 2023; p. 1 - 730
CECILIA D´ANTONI; ANA PAULA DOMINGUEZ RUBIO; OSCAR E PÉREZ
Chapter Number 15: Cell encapsulation and delivery using gellan gum
Book: Gellan gum as biomedical polymer
Año: 2023;
AGUSTINA ALAIMO; CECILIA TETTAMANTI; OSCAR E PÉREZ; DANIEL ALLEMANDI; DANIELA QUINTEROS
NEW GENERATION NANOCARRIERS FOR OCULAR DELIVERY OF RESVERATROL: A MULTIPLE BENEFICIAL
Novel Phytopharmaceutical for Management of Disorders
Lugar: Boca Raton, FL; Año: 2022;
CECILIA PRUDKIN SILVA; KARINA D MARTÍNEZ; EDUARDO SAN MARTÍN; OSCAR E PÉREZ
Novel chitosan-based strategies for insulin nanoencapsulation.
Chitosan in Drug Delivery
Lugar: Chennai; Año: 2021; p. 461 - 500
SOSA, NATALIA; SCHEBOR CAROLINA; OSCAR E PÉREZ
RHEOLOGY AND STABILITY OF CITRAL/SUGAR MICROEMULSIONS.
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems
Lugar: NY, USA; Año: 2015;
JARA, FEDERICO LUIS; CAMINO, NERINA; MARTÍNEZ, KARINA D; PÉREZ, OSCAR E; PILOSOF, ANA MR
HIDROXIPROPILMETILCELULOSA COMO VEHÍCULO DE ENCAPSULACIÓN DE COMPUESTOS BIOACTIVOS
AVANCES EN LA INVESTIGACION DE LA ALIMENTACION FUNCIONAL
Año: 2010; p. 18 - 28
PILOSOF, ANA MR; PÉREZ, OSCAR E; MARTÍNEZ, KARINA D; MARINEZ, MARÍA JULIA; CAMINO, NERINA; JARA, FEDERICO
VALORIZACIÓN DE PROTEÍNAS DEL LACTOSUERO POR INTERACCIÓN CON POLISACÁRIDOS
FUNCIONALIDAD DE COMPONENTES LÁCTEOS
Lugar: Valencia, ; Año: 2009; p. 377 - 399
PÉREZ, OSCAR E; CARRERA-SÁNCHEZ, CECILIO; RODRÍGUEZ-PATINO, JUAN M; PILOSOF, ANA MR
Adsorption, structure and surface dilatational characteristics of hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) films at the air-water interface.
Innovations in Traditional Foods
Lugar: Londres; Año: 2005; p. 639 - 642
PÉREZ, OSCAR E; CARRERA-SÁNCHEZ, CECILIO; RODRÍGUEZ-PATINO, JUAN M; PILOSOF, ANA MR
Behaviour of hydroxypropylmethylcellulose of different molecular structure and water affinity at the air-water interface.
Water properties of food, pharmaceutical, and biological materials.
Lugar: Boca Ratón, USA; Año: 2005; p. 455 - 461
PÉREZ, OSCAR E; PILOSOF, ANA MR
INFLUENCE OF PULSED ELECTRIC FIELD PROCESSING ON THE STRUCTURE AND GELATION OF EGG WHITE.
Food Colloids- Biopolymers and Materials
Lugar: Cambridge, UK; Año: 2003; p. 119 - 132
PÉREZ, OSCAR E; PILOSOF, ANA MR
Modificación de la Funcionalidad de Beta-lactoglobulina por Campos Eléctricos Pulsantes
Proteínas y Polisacáridos como Ingredientes Funcionales
Lugar: La Plata; Año: 2002; p. 193 - 199