INVESTIGADORES
DESCALZO Adriana Maria
congresos y reuniones científicas
Título:
Effect of frying in arbequine single-cultivar extra virgin olive oil using an electronic nose and HS-SPME-GC/HPLC.
Autor/es:
1. MESSINA, V.; BIOLATTO, A.; BABY, R.; CABEZAS, M.; DESCALZO, A.; SANCHO, A.; ROSSETTI, L..; GRIGIONI, G. ; WALSÖE DE RECA, N.
Lugar:
Grecia.
Reunión:
Congreso; 5th Intl. Congress in Food Technology.; 2007
Institución organizadora:
EFFoST
Resumen:
Messina, V.; Biolatto, A.; Baby, R.; Cabezas, M.; Descalzo, A.; Sancho, A.; Rossetti, L..; Grigioni, G. ; Walsöe de Reca, N. (2007). Effect of frying in arbequine single-cultivar extra virgin olive oil using an electronic nose and HS-SPME-GC/HPLC. En Proceedings of the 5th Intl. Congress in Food Technology, 9-11 marzo, 2007, Grecia.