BECAS
PINTOS Federico Martin
artículos
PINTOS, FEDERICO; NICO, ANDRÉS; RODONI, LUIS; CIEZA, RAMÓN; HASPERUÉ, JOAQUÍN
Postharvest illumination of alstroemeria: Effect of light quality on flower metabolism and shelf life
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY; Año: 2023 vol. 201
PINTOS FM; RODONI LM; PATRIGNANI M; IXTAINA P; VICENTE AR; MARTÍNEZ GA; HASPERHUÉ JH
Advances in the use of white light on broccoli and kale postharvest shelf life
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES; Año: 2023
PINTOS, FEDERICO; LEMOINE, M.L.; GERGOFF GROZEFF, G.E.; HASPERUE, J.; VICENTE, ARIEL ROBERTO; RODONI, L.
Use of riboflavin to reduce decay and extend the shelf-life of fresh-cut sweet pepper
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY; Año: 2022 vol. 188
LEMOINE, M. LAURA; ULISES FONTANA; JAZMIN, B, URTADO; PINTOS, FEDERICO MARTÍN; M. ARENA; VICENTE, ARIEL R.; L. RODONI
WILD BARBERRY FRUIT (Berberis microphylla G. Forst.) AS A NATURAL INGREDIENT FOR BEER BREWING
Chilean J. Agric. Anim. Sci.,; Lugar: Concepción, Chile.; Año: 2021 vol. 37 p. 265 - 276
PINTOS, FEDERICO M.; HASPERUÉ, JOAQUÍN H.; IXTAINA, PABLO; VICENTE, ARIEL R.; LEMOINE, M. LAURA; RODONI, LUIS M.
Short light exposure preserves broccoli head quality and nutrients during refrigerated storage
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION; Año: 2021 vol. 45
PINTOS, F.; HASPERUÉ HJ; VICENTE AR; RODONI LM
Role of white light intensity and photoperiod during retail in broccoli shelf-life
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2020 vol. 163
DARRÉ M; PINTOS, F.; VICENTE A. R.; CONCELLÓN A; LEMOINE L
FACTORES DE PRE Y POSCOSECHA QUE AFECTAN EL CONTENIDO DE COMPUESTOS ANTIOXIDANTES EN HORTALIZAS
Investigación Joven; Lugar: La Plata; Año: 2019 vol. 6 p. 33 - 33
PINTOS, F.; HASPERUÉ HJ; NICO, A; CIEZZA, R.
MEJORA DE LA VIDA POSCOSECHA DE FLORES DE Alstroemeria SP. ALMACENADAS A 6ºC BAJO ILUMINACIÓN LED
Investigación Joven; Lugar: La Plata; Año: 2019 vol. 6 p. 32 - 32
DARRÉ M; PINTOS, F.; VICENTE A. R.; CONCELLÓN A; LEMOINE L
MADURACIÓN CON ETHREL EN TOMATES UCO 18 INTA
Investigación Joven; Lugar: La Plata; Año: 2019 vol. 6 p. 31 - 31
PINTOS, F.; HASPERUÉ HJ; RODONI LM
Influencia de la aplicación de diferentes intensidades de luz LED blanca en la senescencia y calidad poscosecha de Brócoli (Brassica oleracea L. var. italica)
Investigación Joven; Lugar: La Plata; Año: 2018 vol. 6 p. 95 - 95