INVESTIGADORES
ZARITZKY Noemi Elisabet
congresos y reuniones científicas
Título:
CONFERENCIA: Processing of pre-cooked brussels sprouts: Heat transfer modelling as related to enzyme inactivation and quality stability
Autor/es:
ZARITZKY NOEMI.
Lugar:
LONDRES
Reunión:
Conferencia; Senior Moulton Medal Award Presentation; 2021
Institución organizadora:
Institution Chemical Engineers REINO UNIDO
Resumen:
Dra Noemi Zaritzky, conferencista del Webinar Senior Moulton Medal Award Presentation. El premio fue entregado al trabajo "Processing of pre-cooked brussels sprouts: Heat transfer modelling as related to enzyme inactivation and quality stability" John Perez-Calderon, M. V. Santos and Noemi Zaritzky. ( The paper was judged as a very nice example of classical chemical engineering applied to a complex food problem, bringing together sophisticated modelling with challenging experimental work) La disertaciĆ³n de la Dra Zaritzky fue realizada en ingles sobre el trabajo premiado. El evento fue organizado por Institution Chemical Engineers ( Inglaterra ) y el premio Moulton Medal Award fue entregado por el Head of the Chemical Engineering Department del Imperial College de London, Professor Nilay Shah (22 de marzo de 2021).