INVESTIGADORES
ZBRUN Maria Virginia
artículos
LENCINA, FLORENCIA AYLEN; BERTONA, MATÍAS; STEGMAYER, MARÍA ANGELES; OLIVERO, CAROLINA RAQUEL; FRIZZO, LAUREANO SEBASTIÁN; ZIMMERMANN, JORGE ALBERTO; SIGNORINI, MARCELO LISANDRO; SOTO, LORENA PAOLA; ZBRUN, MARÍA VIRGINIA
Prevalence of colistin-resistant Escherichia coli in foods and food-producing animals through the food chain: A worldwide systematic review and meta-analysis
Heliyon; Año: 2024 vol. 10
MARIA JULIA RUIZ; NOELÍ ESTEFANÍA SIRINI; MARIA ANGELES STEGMAYER; LORENA PAOLA SOTO; MARIA VIRGINIA ZBRUN; CAROLINA RAQUEL OLIVERO; MARIA LAURA WERNING; ACOSTA, FEDERICO FRANCISCO; MARCELO LISANDRO SIGNORINI; FRIZZO, SEBASTIAN LAUREANO
Inhibitor activity of lactiplantibacillus plantarum LP5 on thermotolerant campylobacter with different biofilm-forming capacities
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY; Año: 2023
ZIMMERMANN, JORGE ALBERTO; SIRINI, NOELÍ; OLIVERO, CAROLINA RAQUEL; RENNA, MARÍA SOL; SIGNORINI, MARCELO LISANDRO; ZBRUN, MARÍA VIRGINIA; FRIZZO, LAUREANO SEBASTIÁN; SOTO, LORENA PAOLA
Macroencapsulation of Limosilactobacillus reuteri DSPV002C as nutritional supplement for piglets: Storage stability and survival in gastrointestinal conditions Macroencapsulación de Limosilactobacillus reuteri DSPV002C como suplemento nutricional para cerdos: viabilidad en almacenamiento y en condiciones gastrointestinales simuladas
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGíA; Año: 2023
MIOTTI, CAMILA; CICOTELLO, JOAQUÍN; SUAREZ ARCHILLA, GUILLERMO; NEDER, VERÓNICA; ALVARADO LUCERO, WANDA; CALVINHO, LUIS; SIGNORINI, MARCELO; CAMUSSONE, CECILIA; ZBRUN, MARÍA VIRGINIA; MOLINERI, ANA INÉS
Antimicrobial resistance of Streptococcus uberis isolated from bovine mastitis: Systematic review and meta-analysis
RESEARCH IN VETERINARY SCIENCE; Año: 2023 vol. 164
STEGMAYER, MARÍA ÁNGELES; SIRINI, NOELÍ ESTEFANÍA; RUIZ, MARÍA JULIA; SOTO, LORENA PAOLA; ZBRUN, MARÍA VIRGINIA; LORENZO, JOSÉ MANUEL; SIGNORINI, MARCELO LISANDRO; FRIZZO, LAUREANO SEBASTIÁN
Effects of lactic acid bacteria and coagulase-negative staphylococci on dry-fermented sausage quality and safety: Systematic review and meta-analysis
MEAT SCIENCE; Año: 2023 vol. 206
RUIZ, M.J.; SOTO, L.P.; SIRINI, N.E.; WERNING, L.; OLIVERO, C.R.; ZIMMERMANN, J.A.; ZBRUN, M.V.; ACOSTA, F.; SIGNORINI, M.L.; FRIZZO, L.S.
Murine colonization model by Campylobacter coli DSPV458
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY; Año: 2022 vol. 132 p. 1457 - 1466
SOTO, LORENA P.; SIRINI, NOELÍ E.; FRIZZO, LAUREANO S.; ZBRUN, MARÍA V.; ZIMMERMANN, JORGE A.; RUIZ, MARÍA J.; ROSMINI, MARCELO R.; SEQUEIRA, GABRIEL J.; MIOTTI, CAMILA; SIGNORINI, MARCELO L.
Lactic acid bacteria viability in different refrigerated food matrices: a systematic review and Meta‑analysis
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION; Año: 2022 vol. 18 p. 1 - 29
SCHREYER, M.E.; OLIVERO, C.R.; ROSSLER, EUGENIA; SOTO, L.P.; ZIMMERMANN, J.A.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.; ZBRUN, M. V.
Prevalence and antimicrobial resistance of Campylobacter jejuni and C. coli identified in a slaughterhouse in Argentina
Current research in food science; Año: 2022
ZBRUN, MARÍA VIRGINIA; OLIVERO, CAROLINA RAQUEL; SOTO, LORENA PAOLA; LENCINA, FLORENCIA; FRIZZO, LAUREANO SEBASTIÁN; ZIMMERMANN, LAUREANO SEBASTIÁN; SIGNORINI, MARCELO LISANDRO
Impact of farm-level strategies against thermotolerant Campylobacter in broiler chickens, using a quantitative risk assessment model and meta-analysis
ZOONOSES AND PUBLIC HEALTH; Año: 2022
SIRINI, N.E.; LUCAS GONZALEZ, R.; FERNANDEZ LOPEZ, J.; VIUDA MARTOS, M.; PEREZ ALVAREZ, L.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.; ZBRUN, M.V.; ROSMINI, M.R.
Effect of probiotic Lactiplantibacillus plantarum and chestnut flour (Castanea sativa mill) on microbiological and physicochemical characteristics of dry-cured sausages during storage
MEAT SCIENCE; Año: 2022 vol. 184
ZBRUN, M.V.; ROSSLER, E.; SOTO, L.P.; ROSMINI, M.R.; SEQUEIRA, G.J.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.
Molecular epidemiology of Campylobacter jejuni isolates from the broiler production chain: first report of MLST profiles in Argentina Epidemiología molecular de Campylobacter jejuni aislados de la cadena cárnica aviar: primer reporte de perfiles de MLST en Argentina
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGíA; Año: 2021 vol. 53 p. 59 - 63
MOLINERI, A.I.; CAMUSSONE, C.; ZBRUN, M. V.; SUAREZ ARCHILLA, G; CRISTIANI, M.; NEDER, V.; CALVINHO, L.; SIGNORINI, M.L.
Antimicrobial resistance of Staphylococcus aureus isolated from bovine mastitis: Systematic review and meta-analysis
PREVENTIVE VETERINARY MEDICINE; Lugar: Amsterdam; Año: 2021
ZBRUN, M.V.; ROSSLER, E.; OLIVERO, C.R.; SOTO, L.P.; ZIMMERMANN, J.A.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.
Possible reservoirs of thermotolerant Campylobacter at the farm between rearing periods and after the use of enrofloxacin as a therapeutic treatment
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY; Año: 2021 vol. 340
RUIZ, M.J.; ZBRUN, M.V.; SIGNORINI, M.L.; ZIMMERMANN, J.A.; SOTO, L.P.; ROSMINI, M.R.; FRIZZO, L.S.
In vitro screening and in vivo colonization pilot model of Lactobacillus plantarum LP5 and Campylobacter coli DSPV 458 in mice
ARCHIVES OF MICROBIOLOGY; Año: 2021
RUIZ, M.J.; SIRINI, N.E.; SIGNORINI M.L.; ETCHEVERRIA, A.; ZBRUN, M.V.; SOTO, L.P.; ZIMMERMANN, J.A.; FRIZZO, L.S.
Protective effect of Lactiplantibacillus plantarum LP5 in a murine model of colonisation by Campylobacter coli DSPV458
Beneficial Microbes; Año: 2021 vol. 12 p. 553 - 565
ZBRUN, M.V.; ROSSLER, E.; ROMERO-SCHARPEN, A.; SOTO, L.P.; BERISVIL, A.; ZIMMERMANN, J.A.; FUSARI, M.L.; SIGNORINI, M.L.; FRIZZO, L.S.
Worldwide meta-analysis of the prevalence of Campylobacter in animal food products
RESEARCH IN VETERINARY SCIENCE; Año: 2020
BERISVIL, AYELEN P.; ASTESANA, DIEGO M.; ZIMMERMANN, JORGE A.; FRIZZO, LAUREANO S.; ROSSLER, EUGENIA; ROMERO-SCHARPEN, ANALÍA; OLIVERO, CAROLINA R.; ZBRUN, MARÍA V.; SIGNORINI, MARCELO L.; SEQUEIRA, GABRIEL J.; DRAGO, SILVINA; SOTO, LORENA P.
Low-cost culture medium for biomass production of lactic acid bacteria with probiotic potential destined to broilers
Revista Fave Ciencias Veterinarias; Lugar: Esperanza; Año: 2020 vol. 20 p. 1 - 9
ROSSLER, EUGENIA; OLIVERO, CAROLINA; SOTO LORENA, P.; FRIZZO LAUREANO, S.; ZIMMERMANN, JORGE; ROSMINI MARCELO, R.; SEQUEIRA GABRIEL, J.; SIGNORINI MARCELO, L.; VIRGINIA, ZBRUN M.
Prevalence, genotypic diversity and detection of virulence genes in thermotolerant Campylobacter at different stages of the poultry meat supply chain
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY; Año: 2020
ROSSI, L.T.; SHARPEN, A. ROMERO; ZIMMERMANN, J.A.; OLIVERO, C.R.; ZBRUN, M.V.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.; BACCHETTA, C.; CIAN, R.E.; CAZENAVE, J.; SOTO, L.P.; DRAGO, S.R.
Intestinal microbiota modulation in juvenile Pacú (Piaractus mesopotamicus) by supplementation with Pyropia columbina and β-carotene
AQUACULTURE INTERNATIONAL; Año: 2020
ROSSLER, EUGENIA; SIGNORINI, MARCELO L.; ROMERO-SCHARPEN, ANALÍA; SOTO, LORENA P.; BERISVIL, AYELÉN; ZIMMERMANN, JORGE A.; FUSARI, MARCIA L.; OLIVERO, CAROLINA; ZBRUN, MARÍA V.; FRIZZO, LAUREANO S.
Meta-analysis of the prevalence of thermotolerant Campylobacter in food-producing animals worldwide
ZOONOSES AND PUBLIC HEALTH; Año: 2019 p. 1 - 11
HERNANDEZ GARCÍA, J. E.; FRIZZO, L.S.; RODRIGUEZ FERNANDEZ, J. C. ; VALDEZ PANECA, G; ZBRUN, M. V.; CALERO HERRERA, I.
Evaluación in vitro del potencial probiótico de Lactobacillus acidophilus SS80 y Streptococcus thermophilus SS77
Revista de salud Animal; Año: 2019 vol. 1 p. 1 - 13
RODRIGUEZ, R. ; FRIZZO, L.S.; BUENO, D. J. ; ZBRUN, M. V.; SIGNORINI, M.L.
Riesgos Microbiológicos Asociados al Consumo de Carne Aviar
La industria cárnica latinoamericana; Lugar: CABA; Año: 2019
ASTESANA, D.M.; ZIMMERMANN, J.A.; FRIZZO, L.S.; ZBRUN, M.V.; BLAJMAN, J.E.; BERISVIL, A.P.; ROMERO SCHARPEN, A.; SIGNORINI, M.L.; ROSMINI, M.R.; SOTO, L.P.
Development and storage studies of high density macrocapsules containing Lactobacillus spp. strains as nutritional supplement in young calves
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGíA; Lugar: Buenos Aires; Año: 2018
SIGNORINI, M.L.; ROSSLER, E.; DIAZ, D.C.; OLIVERO, C.R.; ROMERO SCHARPEN, A.; SOTO, L.P.; ASTESANA, D.M.; BERISVIL, A.P.; ZIMMERMANN, J.A.; FUSARI, M.L.; FRIZZO, L.S.; ZBRUN, M.V.
Antimicrobial resistance of thermotolerant Campylobacter species isolated from humans, food-producing animals and products of animal origin: A worldwide meta-analysis
MICROBIAL DRUG RESISTANCE-MECHANISMS EPIDEMIOLOGY AND DISEASE; Lugar: New York; Año: 2018
BLAJMAN, J.E.; ASTESANA D.M.; ZIMMERMANN, J.A.; ROSSLER E.; ROMERO SCHARPEN A.; BERISVIL, A.P.; ZBRUN, M. V.; SOTO, L.P.; ROSMINI, M.R.; FRIZZO, L.S.
Quantification of FITC-labelled probiotic Lactobacillus salivarius DSPV 001P during gastrointestinal transit in broilers
Beneficial Microbes; Año: 2017 vol. 8 p. 55 - 64
ZBRUN, M.V.; ROMERO SCHARPEN A.; OLIVERO, C.R.; ZIMMERMANN, J.A.; ROSSLER E.; SOTO, L.P.; ASTESANA D.M.; BLAJMAN, J.E.; BERISVIL, A.P.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.
Campylobacter isolates from different stages of the poultry meat supply chain in Argentina.
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGíA; Lugar: Buenos Aires; Año: 2017 vol. 49 p. 235 - 241
BLAJMAN, J.E.; OLIVERO, C.A.; FUSARI, M.L.; ZIMMERMANN, J.A.; ROSSLER, E.; BERISVIL, A.P.; ROMERO SCHARPEN, A.; ASTESANA, D.M.; SOTO, L.P.; SIGNORINI, M.L.; ZBRUN, M.V.; FRIZZO, L.S.
Impact of lyophilized Lactobacillus salivarius DSPV 001P administration on growth performance, microbial translocation, and gastrointestinal microbiota of broilers reared under low ambient temperature
RESEARCH IN VETERINARY SCIENCE; Año: 2017 vol. 114 p. 388 - 394
ROSSLER E.; FUHR, E.M.; LORENZÓN, G.; ROMERO SCHARPEN A.; BERISVIL, A.P.; BLAJMAN J.E.; ASTESANA D.M.; ZIMMERMANN, J.A.; FUSARI M.; SIGNORINI, M.L.; SOTO, L.P.; FRIZZO, L.S.; ZBRUN, M. V.
Presencia de serotipos de Campylobacter jejuni O:19 en la cadena avícola Argentina
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGíA; Lugar: Buenos Aires; Año: 2017 vol. 49 p. 178 - 182
SOTO, L.P.; ASTESANA D.M.; ZBRUN, M. V.; BLAJMAN, J.E.; SALVETTI, N.R.; BERISVIL, A.P.; ROSMINI, M.R.; SIGNORINI, M.L.; FRIZZO, L.S.
Probiotic effect on calves infected with Salmonella Dublin: haematological parameters and serum biochemical profile
Beneficial Microbes; Año: 2016
SEQUEIRA, G.J.; ZBRUN, M. V.; SOTO, L.P.; ASTESANA D.M.; BLAJMAN, J.E.; ROSMINI, M.R.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.
Quantitative Risk Assessment of Human Trichinellosis Caused by Consumption of Pork Meat Sausages in Argentina
ZOONOSES AND PUBLIC HEALTH; Lugar: Londres; Año: 2016 p. 1 - 10
DEL VALLE, E.E.; FRIZZO, L.S.; MALMIERCA, M.; ZBRUN, M. V.; LAX, P.; DOUCET, M. E.
Biological control of Alphitobius diaperinus with Steinernema rarum CUL and Heterorhabditis bacteriophora SMC and feasibility of application in rice hull
JOURNAL OF PEST SCIENCE; Lugar: HEIDELBERG; Año: 2016
BLAJMAN, J.E.; ZBRUN, M. V.; SIGNORINI, M.L.; ZIMMERMANN, J.A.; ROSSLER E.; BERISVIL, A.P.; ROMERO SCHARPEN A.; ASTESANA D.M.; SOTO, L.P.; FRIZZO, L.S.
Development of cecal predominant microbiota in broilers during a complete rearing using denaturing gradient gel electrophoresis.
ANIMAL PRODUCTION SCIENCE; Lugar: Collingwood; Año: 2016
ZBRUN, M. V.; FRIZZO, L.S.; SOTO L.P.; ROSMINI, M.R.; SEQUEIRA, G.J.; ASTESANA D.M.; BLAJMAN, J.E.; ROSSLER E.; BERISVIL, A.P.; ROMERO SCHARPEN A.; SIGNORINI, M.L.
Poultry blood from slaughterhouses: development of a biopreservation system to improve microbiological quality prior to transforming it into by-products
BRITISH POULTRY SCIENCE; Lugar: Londres; Año: 2016
ZIMMERMANN, J.A.; FUSARI M.; ROSSLER E.; BLAJMAN, J.E.; ROMERO SCHARPEN A.; ASTESANA D.M.; OLIVERO, C.R.; BERISVIL, A.P.; SIGNORINI, M.L.; ZBRUN, M. V.; FRIZZO, L.S.; SOTO, L.P.
Effects of probiotics in swines growth performance: A meta-analysis of randomized controlled trials
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2016 vol. 219 p. 280 - 293
ZBRUN, M. V.; OLIVERO, C.R.; ROMERO SCHARPEN A.; ROSSLER E.; SOTO, L.P.; ASTESANA D.M.; BLAJMAN, J.E.; BERISVIL, A.P.; SIGNORINI, M.L.; FRIZZO, L.S.
Antimicrobial resistance in thermotolerant Campylobacter isolated from different stages of the poultry meat supply chain in Argentina
FOOD CONTROL; Lugar: Amsterdam; Año: 2015 vol. 57 p. 136 - 141
SOTO, L.P.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.; ZBRUN, M. V.; LAVARI, L.; BERTOZZI, E.; SEQUEIRA, G.J.; ROSMINI, M.R.
Faecal culturable microbiota, growth and clinical parameters of calves supplemented with lactic acid bacteria and lactose prior and during experimental infection with Salmonella Dublin DSPV 595T
ARCHIVOS DE MEDICINA VETERINARIA; Lugar: Valdivia; Año: 2015 vol. 47 p. 121 - 128
BLAJMAN, J.E.; GAZIANO, C.; ZBRUN, M. V.; SOTO, L.P.; ASTESANA D.M.; BERISVIL A.; ROMERO SCHARPEN A.; SIGNORINI, M.L.; FRIZZO, L.S.
In vitro and in vivo screening of native lactic acid bacteria toward their selection as a probiotic in broiler chickens
RESEARCH IN VETERINARY SCIENCE; Lugar: Amsterdam; Año: 2015 vol. 101 p. 50 - 56
BLAJMAN, J.E.; ZBRUN, M. V.; ASTESANA D.M.; BERISVIL, A.P.; ROMERO SCHARPEN A.; FUSARI M.; SOTO, L.P.; SIGNORINI, M.L.; ROSMINI, M.R.; FRIZZO, L.S.
Probióticos en pollos parrilleros: una estrategia para los modelos productivos intensivos
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGíA; Lugar: Buenos Aires; Año: 2015
BLAJMAN, J.E.; ASTESANA D.M.; ROMERO SCHARPEN A.; KABARADJIAN S.; BERISVIL, A.P.; ZIMMERMANN, J.A.; ROSSLER E.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.; MARTI, L.E.; SEQUEIRA, G.J.; ROSMINI, M.R.; ZBRUN, M.V.
Fortalecimiento de la responsabilidad ciudadana en la prevención de las enfermedades transmitidas por alimentos y zoonosis
Revista Argentina de Zoonosis y Enfernedades Infecciosas Emergentes; Lugar: Buenos Aires; Año: 2015 vol. 10 p. 20 - 24
SOTO, L.P.; ZBRUN, M. V.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI M.L.; SEQUEIRA, G.J.; ROSMINI, M.R.
Effects of bacterial inoculants in milk on the performance ofintensively reared calvesL
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2014 vol. 189 p. 117 - 122
BLAJMAN J.E.; FRIZZO, L.S.; ZBRUN, M. V.; ASTESANA D.M.; FUSARI M.; SOTO, L.P.; ROSMINI, M.R.; SIGNORINI, M.L.
Effects of probiotics in broilers growth performance: A meta-analysis of randomized controlled trials
BRITISH POULTRY SCIENCE; Lugar: Londres; Año: 2014
SIGNORINI M.L.; ZBRUN, M. V.; ROMERO SCHARPEN A.; OLIVERO C.; BONGIOVANI F.; SOTO, L.P.; FRIZZO, L.S.; ROSMINI, M.R.
Quantitative risk assessment of human campylobacteriosis by consumption of salad cross-contaminated with thermophilic Campylobacter spp. from broiler meat in Argentina.
PREVENTIVE VETERINARY MEDICINE; Lugar: Amsterdam; Año: 2013 p. 37 - 46
SEQUEIRA, G.J.; DALLAFONTANA M.L.; ZBRUN, M. V.; SOTO, L.P.; FRIZZO, L.S.; ZARAZAGA M.; SANCHEZ I.C.; SIGNORINI M.L.
Triquinelosis: estudio epidemiológico retrospectivo de casos durante el periodo 1998-2009 en la provincia de Santa Fe. Argentina
REVISTA PANAMERICANA DE SALUD PúBLICA; Año: 2013 vol. 33 p. 363 - 369
ZBRUN, M. V.; ALTINA, M.G.; BONANSEA, E.F; FRIZZO, L.S.; SOTO, L.P.; ROMERO SCHARPEN A.; ROSMINI, M.R.; SEQUEIRA, G.J.; SIGNORINI M.L.
Identification of lactic acid bacteria with potential biopreservative isolated from slaughterhouse avian blood
ARCHIVOS DE MEDICINA VETERINARIA; Lugar: Valdivia; Año: 2013 vol. 45 p. 273 - 282
ZBRUN, M. V.; ROMERO SCHARPEN A.; OLIVERO C.; ROSSLER E.; SOTO, L.P.; ROSMINI, M.R.; SEQUEIRA, G.J.; SIGNORINI M.L.; FRIZZO, L.S.
Occurrence of thermotolerant Campylobacter spp. at different stages of the poultry meat supply chain in Argentina
NEW ZEALAND VETERINARY JOURNAL; Año: 2013 vol. 61 p. 337 - 343
FRIZZO, L.S.; ASTESANA D.M.; SOTO, L.P.; BLAJMAN J.E.; ZBRUN, M. V.; SIGNORINI, M.L.; MARTI, L.E.; SEQUEIRA, G.J.; ROSMINI, M.R.
La seguridad en la cadena agroalimentaria de la carne: problemática, estrategias y posibles soluciones pre-matanza
Revista Fave Ciencias Veterinarias; Año: 2013 vol. 12 p. 7 - 26
ZBRUN, M. VIRGINIA; ZIELINSKI, GUSTAVO C.; PISCITELLI, HERNÁN C.; DESCARGA, CARLOS; URBANI, LILIANA A.
Evaluation of anti-moraxella bovis pili immunoglobulin-a in tears following Intranasal vaccination of cattle.
RESEARCH IN VETERINARY SCIENCE; Año: 2012 p. 183 - 189
SIGNORINI, M.L.; SOTO, L.P.; ZBRUN, M. VIRGINIA; SEQUEIRA, G.J.; ROSMINI, M.R.; FRIZZO, L.S.
Impact of probiotic administration on the health and fecal microbiota of young calves: A meta-analysis of randomized controlled trials of lactic acid bacteria.
RESEARCH IN VETERINARY SCIENCE; Año: 2012 p. 250 - 258
FRIZZO, L.S.; ZBRUN, M. V.; SOTO, L.P.; BERTOZZI, E.; SEQUEIRA, G.J.; MARTI, L.E.; SIGNORINI, M.L.; RODRIGEZ ARMESTO, R.; ROSMINI, M.R.
Pathogen translocation and histopathological lesions in an experimental model of Salmonella Dublin infection in calves receiving lactic acid bacteria and lactose supplements
JOURNAL OF VETERINARY SCIENCE; Año: 2012 p. 261 - 270
SOTO, L.P.; FRIZZO, L.S.; AVATANEO, E.; ZBRUN, M. V.; BERTOZZI, E.; SEQUEIRA, G.J.; SIGNORINI, M.L.; ROSMINI, M.R.
Design of macrocapsules to improve bacterial viability and supplementation with a probiotic for young calves.
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2011 vol. 165 p. 176 - 183
FRIZZO, L.S.; SOTO, L.P.; BERTOZZI, E.; ZBRUN, M. V.; SIGNORINI, M.L.; SEQUEIRA, G.J.; RODRIGEZ ARMESTO, R.; ROSMINI, M.R.
Intestinal populations of Lactobacilli and coliforms after in vivo Salmonella dublin challenge and their relationship with microbial translocation in calves supplemented with lactic acid bacteria and lactose.
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2011 vol. 170 p. 12 - 20
FRIZZO, L.S.; SOTO, L.P.; ZBRUN, M. V.; SIGNORINI, M.L.; BERTOZZI, E.; SEQUEIRA, G.J.; RDRIGUEZ ARMESTO, R.; ROSMINI, M.R.
Effect of lactic acid bacteria and lactose on growth performance and intestinal microbial balance of artificially reared calves
LIVESTOCK SCIENCE; Año: 2011 p. 246 - 252
ZBRUN, M. V.; ZIELINSKI, GUSTAVO C.; PISCITELLI, HERNÁN C.; DESCARGA, CARLOS; URBANI, LILIANA A.
Dynamics of Moraxella bovis infection and humoral immune response to Bovine Herpes Virus Type 1 during an Infectious Bovine Keratoconjunctivitis Natural outbreak in beef calves
JOURNAL OF VETERINARY SCIENCE; Año: 2011 p. 347 - 352
FRIZZO, L.S.; ZBRUN, M. V.; SOTO, L.P.; SIGNORINI, M.L.
Effects of probiotics on growth performance in young calves: A meta-analysis of randomized controlled trials
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2011 vol. 163 p. 147 - 156
FRIZZO, L.S.; SOTO, L.P.; ZBRUN, M. V.; BERTOZZI, E.; SEQUEIRA, G.J.; RODRIGEZ ARMESTO, R.; ROSMINI, M.R.
Lactic acid bacteria to improve growth performance in young calves fed milk replacer and spray dried whey powder
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2010 vol. 157 p. 159 - 167
FRIZZO, L.S.; ZBRUN, M. V.; SOTO, L.P.; BERTOZZI, E.; SIGNORINI, M.L.; SEQUEIRA, G.J.; MARTI, L.E.; DALLA SANTINA, R.; PERDIGÓN, G.; ROSMINI, M.R.
Protective effect of an inoculum of lactic acid bacteria from bovine origin against Salmonella serotype Dublin in the intestinal tract of mice
JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES; Año: 2010 vol. 9 p. 2113 - 2122
FRIZZO, L.S.; BERTOZZI, E.; SOTO, L.P.; ZBRUN; M.V.; SEQUEIRA, G.; DALLA SANTINA, R.; RODRÍGUEZ ARMESTO, R. &
The effect of supplementation with three lactic acid bacteria from bovine origin on growth performance and health status of young calves
JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES; Lugar: Faisalabad; Año: 2008 vol. 7 p. 400 - 408
FRIZZO, L.S.; ZBRUN, M. V.; BERTOZZI, E.; SOTO, L.P.; SEQUEIRA, G.J.; MARTI, L.E.; LAJMANOVICH, R.; ROSMINI, M.R.
Lactobacillus casei DSPV 318T capacity to colonize and remain in mouse gastrointestinal tract.
JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES; Año: 2007 vol. 6 p. 1158 - 1166
FRIZZO, L.S.; PERALTA, C.; ZBRUN, M. V.; BERTOZZI, E.; SOTO, L.P.; MARTI, L.E.; DALLA SANTINA, R.; SEQUEIRA, G.J.; ROSMINI, M.R.
Respuesta de ratones inoculados con bacterias lácticas de origen bovino a un desafío con Salmonella dublin
Revista Fave Ciencias Veterinarias; Año: 2005 vol. 4 p. 41 - 53