INVESTIGADORES
MESSINA Valeria Marisa
capítulos de libros
V. MESSINA, A. BIOLATTO, A. DESCALZO, A. SANCHO A. CALVIÑO, G. GRIGIONI & N. WALSÖE DE RECA
COMPARATIVE AND COMPLEMENTARY USE OF SENSORY PANEL AND ELECTRONIC NOSE. EXTRA VIRGIN OLIVE OIL AS A STUDY CASE.
RECENT CONTRIBUTIONS TO SENSORY ANALYSIS OF FOODS
Año: 2011; p. 150 - 175
VALERIA MESSINA; ANDREA BIOLATTO; ADRIANA DESCALZO; ANA SANCHO; ROSA BABY;NOEMÍ WALSÖE DE RECA
Changes in odour of extra virgin olive oil exposed to deep frying and light using an electronic nose. Analysis of volatile compounds and tocopherols.
Olive oil and Health
Lugar: New York; Año: 2010; p. 108 - 120
BABY; SANCE; BAUZÁ; MESSINA; CABEZAS Y WALSOE DE RECA
Diferenciación con la Nariz electronica MOSES II de cultivares de ajo liofilizados
X Curso Taller sobre Producción, Comercialzación e Industrialización de Ajo
Lugar: Mendoza; Año: 2007; p. 185 - 186
BABY; SANCE; BAUZÁ; MESSINA; CABEZAS Y WALSOE DE RECA
Discriminación olfativa con Nariz electrónica de ajo deshidratado en polvo de distintos cultivares obtenidos por dos métodos
X Curso Taller sobre Producción, Comercialzación e Industrialización de Ajo
Lugar: Mendoza; Año: 2007; p. 187 - 188