INVESTIGADORES
SERRADELL Maria De Los Angeles
capítulos de libros
BOLLA PA; SERRADELL MA; CASELLA ML; PERUZZO PJ
Nanoarchitectonics Based on S-layer Proteins: Design of Noble Metal Nanoparticle Arrangements and Nanostructured Materials
Concepts and Design of Materials Nanoarchitectonics
Año: 2022; p. 82 - 105
SERRADELL MA; TYMCZYSZYN EE
Bacterial S-Layer Proteins for Stabilization of Food Ingredients Encapsulated in Liposomes
Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients
Lugar: New York; Año: 2021; p. 183 - 189
MALAMUD M; BOLLA PA; CARASI P; GERBINO E; GÓMEZ-ZAVAGLIA A; MOBILI P; SERRADELL MA
S-layer proteins from lactobacilli: biogenesis, structure, functionality and biotechnological applications
Lactobacillus Genomics and Metabolic Engineering
Año: 2019; p. 105 - 130
ABRAHAM, AG; MEDRANO, M; MOBILI, P; HAMET, F; SERRADELL, M; ROMANIN, D; DIOSMA, G; DE ANTONI, GL; GARROTE, GL
ACCIÓN BENÉFICA SOBRE LA SALUD DE BACTERIAS ACIDO LÁCTICAS, LEVADURAS Y SUS METABOLITOS
Aspectos Probióticos y Tecnológicos de las Bacterias Lácticas
Lugar: La Plata; Año: 2010; p. 71 - 89
LONDERO, A; ABRAHAM, A; GOMEZ-ZAVAGLIA, A; ILLANES FRONTAURA, A; LEÓN PELÁEZ, A; SERNA CATAÑO, C; QUINTERO YEPES, E; KAKISU, E; TYMCZYSZYN, E; DE ANTONI, G; GARROTE, G; SERRADELL, M; GOLOWCZYC, M; GERBINO, O; MOBILI, P; PÉREZ, P; CARASI, P
Aprovechamiento integral de efluentes de quesería para la elaboración y preservación de probióticos
Agroindústria para o MERCOSUL
Lugar: Brasilia; Año: 2009; p. 91 - 115
ANALÍA G. ABRAHAM; MARÍA SERRADELL,; GRACIELA L. GARROTE; ALBERTO C. FOSSATI; GRACIELA L. DE ANTONI
Immunochemical methods for detection of probiotics
Probiotics in Food Safety and Human Health
Lugar: New York, USA; Año: 2005; p. 165 - 189