INVESTIGADORES
MASCHERONI Rodolfo Horacio
capítulos de libros
L.A. CAMPAÑONE; J. REYES CHAPARRO; R.H. MASCHERONI; A.R. LESPINARD; M.M. MERCATANTE; S.M. GOÑI; R. DURÁN BARÓN
Microwave Heating Equipment
Emerging thermal processes in the food industry
Lugar: London; Año: 2022; p. 119 - 163
J. R. ARBALLO; L.A. CAMPAÑONE; R.H. MASCHERONI
Mathematical Modeling of the Heating of Liquids in Stirred Tanks Assisted by Microwaves
Computational Mechanics (CM). Applications and Developments
Año: 2018; p. 143 - 161
R.H. MASCHERONI
CHILLING AND FREEZING: By Contact with Refrigerated Surfaces (Plate freezers, Scraped surface freezers, Surface hardeners)
Operations in Food Refrigeration
Año: 2012; p. 253 - 263
L.A. RAMALLO; M.N. MARTINO; R.H. MASCHERONI
CHILLING AND FREEZING: Special (Emerging) Freezing Techniques (Dehydrofreezing, Pressure-Shift, Ultrasonic freezing, Hydrofluidization)
Operations in Food Refrigeration
Año: 2012; p. 307 - 329
V.O. SALVADORI; R.H. MASCHERONI
Household refrigerators and freezers
Handbook of frozen food processing and packaging, 2nd Edition
Año: 2011;
R.H. MASCHERONI
Importancia de la refrigeración en las transformaciones bioquímicas post-mortem de canales con afecciones PSE y DFD
Bienestar Animal y Calidad de la Carne. Enfoques Químicos y Experimentales
Lugar: Mexico; Año: 2010;
V.O. SALVADORI; R. H. MASCHERONI
Household refrigerators and freezers
Handbook of frozen food processing and packaging
Lugar: London; Año: 2006; p. 259 - 277
R.H. MASCHERONI
Plate and air-blast cooling/freezing
Advances in Food Refrigeration
Lugar: London; Año: 2001; p. 193 - 219
R.H. MASCHERONI
Engineering Trends in Food Freezing
Trends in Food Engineering
Lugar: London; Año: 2000; p. 165 - 177