INIPTA   29759
INSTITUTO DE INVESTIGACIONES EN PROCESOS TECNOLOGICOS AVANZADOS
Unidad Ejecutora - UE
capítulos de libros
ESTELA MARÍ ÁLVAREZ; ANSELMO REGGIARDO; LEANDRO MARTÍN CALDERÓN; SERGIO ROZYCKI; PATRICIA HILDA RISSO; FRANCO VASILE; FABIANO FREIRE COSTA; ANA MARÍA ROMERO
Aprovechamiento y análisis de fuentes lácteas no convencionales para el desarrollo de alimentos innovadores
Subproductos agroindustriales y recursos autóctonos. Procesamiento y técnicas de análisis
Año: 2022; p. 115 - 127
CASTRO, MARCELA P.; HERMAN, CRISTIAN; GALANTE, NADIA; PALAVECINO PRPICH, N.Z.; CAYRÉ, MARIA E.
Towards a new generation of meat products
Meat products: chemistry, consumption and health aspects
Lugar: New York; Año: 2021; p. 207 - 242
CAYRÉ, MARIA E.; CASTRO, MARCELA P.; SANABRIA, ERNESTO; PALAVECINO PRPICH, NOELIA Z.; GALANTE, NADIA
Relevance of microbial cultures on the safety of fermented sausages
Meat products: chemistry, consumption and health aspects
Lugar: New York; Año: 2021; p. 89 - 158
BEDOGNI G.; SEREMETA K.; SALOMON C.; OKULIC N.
Nanocrystals for Improving the Biopharmaceutical 4 Performance of Hydrophobic Drugs
The ADME Encyclopedia
Año: 2021; p. 1 - 14
CASTRO, M.P.; SANABRIA, E.O.; CAYRÉ, M. E.; PALAVECINO PRPICH, N.Z.; GALANTE, N.S.
Relevance of microbial cultures on the safety of fermented sausages
Meat Products. Chemistry, Consumptiona and Health Aspects
Lugar: New York; Año: 2021; p. 89 - 158
GALANTE, N.S.; PALAVECINO PRPICH, N.Z.; CASTRO, M.P.; HERMAN, C.; CAYRÉ, M. E.
Towards a new generation of meat products
Meat Products. Chemistry, Consumptiona and Health Aspects
Año: 2021; p. 207 - 242