PERSONAL DE APOYO
CASTRO Diego Nicolas
artículos
GARCÍA-INZA, G.P.; CASTRO, D.N.; HALL, A.J.; ROUSSEAUX, M.C.
Responses to temperature of fruit dry weight, oil concentration, and oil fatty acid composition in olive (Olea europaea L. var. ‘Arauco’)
EUROPEAN JOURNAL OF AGRONOMY; Año: 2014 vol. 54 p. 107 - 115
RONDANINI, DÉBORAH P.; CASTRO, DIEGO N.; SEARLES, PETER S.; ROUSSEAUX, M. CECILIA
Contrasting patterns of fatty acid composition and oil accumulation during fruit growth in several olive varieties and locations in a non-Mediterranean region
EUROPEAN JOURNAL OF AGRONOMY; Año: 2014 vol. 52 p. 237 - 246
RONDANINI, D.P.; CASTRO, D.N; SEARLES, P.S; ROUSSEAUX, M.C.
Fatty acid profiles of varietal virgin olive oils (Olea europaea L.) from mature orchards in warm arid valleys of Northwestern Argentina (La Rioja)
GRASAS Y ACEITES; Lugar: Sevilla; Año: 2011 vol. 62 p. 399 - 409
MATEOS G.; RONDANINI D; CASTRO D.; GUZZONATTO R.
Temperatura de amasado y calidad de aceite de oliva virgen de la variedad Arbequina en el valle cálido de Aimogasta, La Rioja (Argentina)
ACEITE & GRASAS; Año: 2009 vol. 1 p. 70 - 76