BECAS
BERGESSE Antonella EstefanÍa
artículos
BERGESSE, ANTONELLA ESTEFANÍA; ASENSIO, CLAUDIA MARIANA; QUIROGA, PATRICIA RAQUEL; RYAN, LILIANA CECILIA; GROSSO, NELSON RUBÉN; NEPOTE, VALERIA
Microencapsulation of phenolic compounds extracted from soybean seed coats by spray-drying
JOURNAL OF FOOD SCIENCE; Año: 2023 vol. 88 p. 4457 - 4471
CAMILETTI, ORNELLA F.; BERGESSE, ANTONELLA E.; ALEMAN, REBECA; RIVEROS, CECILIA G.; GROSSO, NELSON R.
Application of chickpea‐based edible coating with chickpea husk polyphenols on the preservation of sunflower seeds
JOURNAL OF FOOD SCIENCE; Año: 2023
CAMILETTI, ORNELLA F.; BERGESSE, ANTONELLA E.; PRIETO MARÍA CECILIA; QUIROGA, PATRICIA RAQUEL; OJEDA, GONZALO A.; SGROPPO SONIA; RIVEROS, CECILIA G.; GROSSO, NELSON R.
Phenolic, volatile compounds, antioxidant, and preservative activity of Argentinian Kabuli chickpea husk extract
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY (JAOCS); Lugar: Berlin; Año: 2023 vol. 101 p. 297 - 308
GIMENEZ PAOLA ALEJANDRA; BERGESSE ANTONELLA ESTEFANÍA; CAMACHO NAHUEL MATÍAS; RIBOTTA PABLO DANIEL; MARTÍNEZ MARCELA; GONZÁLEZ AGUSTÍN
Chia Oil Microencapsulation by Spray Drying Using Modified Soy Protein as Wall Material
Biology and Life Sciences Forum; Año: 2022
BERGESSE, ANTONELLA ESTEFANIA; VELEZ, ALEXIS RAFAEL; RYAN, LILIANA CECILIA; NEPOTE, VALERIA
Subcritical fluid extraction of antioxidant compounds from soybean seed coats (Glycine max (L.) Merr.)
BRITISH FOOD JOURNAL (1966); Año: 2022
MUFARI, JESICA R.; RODRÍGUEZ-RUIZ, ANDREA C.; BERGESSE, ANTONELLA E.; MIRANDA-VILLA, PATRICIA P.; NEPOTE, VALERIA; VELEZ, ALEXIS R.
Bioactive compounds extraction from malted quinoa using water-ethanol mixtures under subcritical conditions
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2021 vol. 138
BERGESSE ANTONELLA ESTEFANÍA; FIGUEROA GISELA YANET; PARRA MARÍA LAURA; SONTAG LEANDRO OMER; NEPOTE VALERIA; RYAN LILIANA CECILIA
Harina de piñón (Araucaria araucana (Mol.) K. Koch). Obtención y evaluación de la calidad nutricional y sensorial
Nutrición Clínica y Dietética Hospitalaria; Año: 2020
MUFARI, JESICA ROMINA; GOROSTEGUI, HORACIO ADRIÁN; MIRANDA-VILLA, PATRICIA PAOLA; BERGESSE, ANTONELLA ESTEFANÍA; CALANDRI, EDGARDO LUIS
Oxidative Stability and Characterization of Quinoa Oil Extracted from Wholemeal and Germ Flours
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY (JAOCS); Año: 2020 vol. 97 p. 57 - 66
ULIANA ANDREA; PRIETO MARÍA CECILIA; BERGESSE ANTONELLA ESTEFANÍA; CAMILETTI ORNELLA FRANCINA; MARIANI ELISA; VALENTINUZZI MARÍA CECILIA
ESTRATEGIA DE AULA INVERTIDA CON MODALIDAD VIRTUAL. ESTUDIO DE CASO EN LA FORMACIÓN DE PROFESIONALES EN CIENCIAS NATURALES
Nexo Agropecuario; Año: 2020
VILLA, PATRICIA MIRANDA; CERVILLA, NATALIA; MUFARI, ROMINA; BERGESSE, ANTONELLA; CALANDRI, EDGARDO
Making Nutritious Gluten-Free Foods from Quinoa Seeds and Its Flours
Proceedings; Año: 2020 vol. 53
BERGESSE ANTONELLA ESTEFANÍA; MIRANDA-VILLA PATRICIA PAOLA; MUFARI JESICA ROMINA; ALBRETCH CLAUDIA; CERVILLA NATALIA SOLEDAD
Evaluación de las condiciones de desamargado en húmedo de quinoa (Chenopodium quinoa Willd.)
Nutrición Clínica y Dietética Hospitalaria; Año: 2019
MIRANDA-VILLA, PATRICIA P.; MUFARI, JESICA R.; BERGESSE, ANTONELLA E.; CALANDRI, EDGARDO L.
Effects of Whole and Malted Quinoa Flour Addition on Gluten-Free Muffins Quality
JOURNAL OF FOOD SCIENCE; Año: 2019 vol. 84 p. 147 - 153
MUFARI, J.; MIRANDA-VILLA, P.; BERGESSE, A.; CERVILLA, N.; CALANDRI, E.
Physico-chemical analysis and protein fraction compositions of different quinoa cultivars
ACTA ALIMENTARIA (BUDAPEST); Año: 2018 vol. 47 p. 462 - 469
MIRANDA-VILLA PATRICIA PAOLA; MUFARI JESICA ROMINA; BERGESSE ANTONELLA ESTEFANÍA; PLANCHUELO ANA MARÍA; CALANDRI EDGARDO LUIS
Calidad nutricional y propiedades físicas de panes libres de gluten
Nutrición Clínica y Dietética Hospitalaria; Año: 2018