BECAS
MOLINA melisa antonella
artículos
MOLINA MELISA ANTONELLA ; CAZZANIGA, AMANDA; SGROPPO, SONIA C.; MILDE, LAURA B.; ZAPATA, PEDRO D.; FONSECA MARÍA ISABEL
Bioengineered xylanase from Misiones Argentina rainforest: a bakery enhancement approach
JOURNAL OF FOOD SCIENCE; Lugar: Londres; Año: 2024
MOLINA, MELISA A.; CAZZANIGA, AMANDA; MILDE, LAURA B.; SGROPPO, SONIA C.; ZAPATA, PEDRO D.; FONSECA, MARIA I.
Purification and characterization of a fungal laccase expressed in Kluyveromyces lactis suitable for baking
JOURNAL OF FOOD SCIENCE; Año: 2023 vol. 88 p. 1365 - 1377
MARÍA ISABEL FONSECA, MELISA ANTONELLA MOLINA, SILVANA FLORENCIA BENÍTEZ, MARCOS RAÚL TEJERINA, JUAN ERNESTO VELÁZQUEZ, MARCELA ALEJANDRA SADAÑOSKI, PEDRO DARÍO ZAPATA; MOLINA, M.A.; SILVANA FLORENCIA BENITES; MARCOS RAUL TEJERINA; JUAN ERNESTO VELAZQUEZ; MARCELA ALEJANDRA SADAÑOSKI; PEDRO DARÍO ZAPATA
COPPER IMPROVES THE PRODUCTION OF LACCASE BY PLEUROTUS SAJOR-SAJU WITH ABILITY TO GROW ON EFFLUENT OF THE CITRUS INDUSTRY
REVISTA INTERNACIONAL DE CONTAMINACIóN AMBIENTAL; Lugar: México; Año: 2020 vol. 36 p. 105 - 114
FONSECA, M.I.; MOLINA, M.A.; WINNIK, D.L.; BUSI, M.V.; FARIÑA, J.I.; VILLALBA, L.L.; ZAPATA, P.D.
Isolation of a laccase-coding gene from the lignin-degrading fungus Phlebia brevispora BAFC 633 and heterologous expression in Pichia pastoris
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY; Año: 2018 vol. 124 p. 1454 - 1468