INVESTIGADORES
BRUSA Victoria
capítulos de libros
BRUSA V; CAP M; LEOTTA G.A.; SIGNORINI M; VAUDAGNA S
"Quantitative Microbial Risk Assessment of Haemolytic Uremic Syndrome due to Beef Consumption: Impact of Interventions to Reduce the Presence of Shiga Toxin-Producing Escherichia coli"
"Escherichia coli en las Américas"
Año: 2022;
BRUSA V; COLLELO R; GALLI L.
Escherichia coli productor de toxina Shiga
Microbiología Veterinaria
Año: 2016;
GALLI L.; BRUSA V; PELLICER K
Staphyloccus aureus
Microbiología Veterinaria
Año: 2016;
GALLI L.; BRUSA V.; RODRIGUEZ R; SIGNORINI M; OTEIZA, JM
Escherichia coli in Food Products
Escherichia coli in the Américas
Año: 2016; p. 173 - 203
PELLICER K.; BRUSA V.
Listeria monocytogenes Outbreaks: Epidemiological Update and Control Possibilities
Listeria Monocytogenes: Incidence, Growth Behavior and Control
Lugar: Nueva York; Año: 2015; p. 33 - 44