INVESTIGADORES
FRIZZO Laureano Sebastian
capítulos de libros
STEGMAYER, M.A.; SIRINI, N.E.; FRIZZO, L.S.; FERNANDEZ LOPEZ, J.; PEREZ ALVAREZ, J.A; ROSMINI, M.R.; SOTO, L.P.
Chapter 7 - Enrichment of foods with prebiotics
Strategies to Improve the Quality of Foods
Año: 2024; p. 171 - 201
FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.; ZBRUN, M.V.
Campylobacter termotolerantes
Microbiología Veterinaria
Lugar: Ciudad Autónoma de Buenos Aires; Año: 2019; p. 1183 - 1190
FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.; ROSMINI, M.R.
Probiotics and Prebiotics for the Health of Cattle
Probiotics and Prebiotics in Animal Health and Food Safety
Año: 2018; p. 155 - 174
MARCELO RAÚL ROSMINI ; LAUREANO FRIZZO; ANA ZOGBI
Meat products with low sodium content: Processing and properties
Technological Strategies for Functional Meat Products Development
Lugar: Kerala; Año: 2008; p. 87 - 108
GABRIEL SEQUEIRA; LUIS MARTÍ; MARCELO ROSMINI; RODOLFO DALLA SANTINA; MA. TERESITA BENZZO; LAUREANO FRIZZO; JULIO BONAZZA; LORENA SOTO; NESTOR MICHELOUD; BRENDA SCHVAB
La enseñanza de la Seguridad Alimentaria bajo la modalidad a distancia
Educar a Distancia: reflexiones y experiencias en el programa UNL virtual
Lugar: Santa Fe; Año: 2006; p. 149 - 156