INVESTIGADORES
FERRERO Cristina
capítulos de libros
ITURRIAGA, L.B.; BUSTOS, A.Y.; CRUZ ORTIZ, G.O.; TORRES QUINTEROS, L.; RIBOTTA, P.D.; FERRERO, C.
Caracterización de almidones de tubérculos andinos. Aplicación en el diseño de alimentos
La investigación científica en la Universidad Nacional de Santiago del Estero y sus aportes a la sociedad.
Lugar: Santiago del Estero; Año: 2022; p. 1324 - 1348
ARP, C.G.; CORREA, M.J.; FERRERO, C.
Resistant starch
Handbook of Food Bioactive Ingredients; Properties and Applications
Año: 2022; p. 1 - 25
BIGNE, FACUNDO; SCIAMMARO, LEONARDO; CONFORTI, PAULA; SALINA, MARÍA VICTORIA; FERRERO, CRISTINA; PUPPO, MARIA CECILIA
Foods with Prosopis spp. flour: common and new baked products
Prosopis as a Heat Tolerant Nitrogen Fixing Desert Food Legume 1st Edition. Prospects for Economic Development in Arid Lands
Lugar: London; Año: 2021; p. 350 - 357
CORREA, M.J.; ARP G; FERRERO, C.
Hydrocolloids in wheat breadmaking: traditional and novel uses
Trends in Wheat and Bread Making
Lugar: NY; Año: 2021;
SCIAMMARO, LEONARDO; QUINTERO RUIZ, NATALIA ANDREA; FERRERO, CRISTINA; PUPPO, MARIA CECILIA
Chemical and nutritional composition of Prosopis spp. seeds and pods
Prosopis as a Heat Tolerant Nitrogen Fixing Desert Food Legume. Prospects for Economic Development in Arid Lands
Lugar: London; Año: 2021; p. 297 - 304
SCIAMMARO, L.; BIGNE F; GIACOMINO, M.S.; PUPPO MC; FERRERO, C.
Mesquite (Prosopis alba) Flour: Composition and Use in Breadmaking
Flour: Production, Varieties and Nutrition
Lugar: New York; Año: 2019; p. 259 - 272
ROCHA PARRA, A.F.; SALINAS, M.V.; PUPPO, M.C.; FERRERO, C.
Fiber Enriched Breads: Technological Quality and Health Benefits
Bread: Consumption, Cultural Significance and Health Effects
Año: 2017; p. 187 - 218
P. RONAYNE; C. BRITES; C. FERRERO; M. AROCHA; A.E. LEÓN
Efecto de los tratamientos tecnológicos sobre la calidad nutricional y saludable de panes y productos de panadería
Aspectos saludables y nutricionales de los productos de panificación
Lugar: Valparaíso; Año: 2009; p. 124 - 150
M.A. GARCÍA; V. BIFANI; C. CAMPOS; M.N.MARTINO; P.SOBRAL; S. FLORES; C. FERRERO; N. BÉRTOLA; N.E.ZARITZKY; L. GERSCHENSON; C. RAMIREZ; A. SILVA; M. IHL; F. MENEGALLI
Edible Coating as an Oil Barrier or Active System
Food Engineering: Integrated Approaches
Lugar: Nueva York; Año: 2008; p. 225 - 242
NOEMI ZARITZKY; CRISTINA FERRERO
Physicochemical Changes in Frozen Products: Glass transition and rheological behavior in frozen starch-sucrose-hydrocolloids systems
Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials
Lugar: Boca Raton, FL; Año: 2006; p. 309 - 323
A. KRÜGER; C. FERRERO; N. ZARITZKY
The role of sucrose and hydrocolloids on thermal transitions and viscoelastic response of starch pastes
Proceedings of the Eight International Congress on Engineering and Food
Lugar: Lancaster; Año: 2001; p. 221 - 225
CRISTINA FERRERO; MIRIAM MARTINO; NOEMI ZARITZKY
Influence of xanthan gum addition on frozen starch paste properties
Food Hydrocolloids. Structures, Properties and Functions
Lugar: Nueva York; Año: 1993; p. 461 - 466