BECAS
SIRINI NoelÍ EstefanÍa
artículos
STEGMAYER, MARÍA ÁNGELES; SIRINI NOELÍ; RUIZ, MARÍA J.; SOTO, L.P; ZBRUN, M.V.; LORENZO, JOSÉ M.; SIGNORINI, MARCELO L.; FRIZZO, LAUREANO S
Effects of lactic acid bacteria and coagulase-negative staphylococci on dry-fermented sausage quality and safety: Systematic review and meta-analysis
MEAT SCIENCE; Año: 2024 vol. 206
SIRINI NOELÍ; STEGMAYER, MARÍA ÁNGELES; RUIZ, MARÍA J.; CUFFIA, FACUNDO; ROSSLER, EUGENIA; OTERO JOSÉ LUIS; SOTO, LORENA P; PÉREZ-ÁLVAREZ, JOSÉ ÁNGEL; LORENZO, JOSÉ M.; ROSMINI, MARCELO; FRIZZO, LAUREANO S
Applicability of the probiotic Lactiplantibacillus plantarum BFL as an adjunct culture in a dry fermented sausage
MEAT SCIENCE; Lugar: Amsterdam; Año: 2023
SIRINI, NOELÍ; MUNEKATA, PAULO E. S.; LORENZO, JOSÉ M.; STEGMAYER, MARÍA ÁNGELES; PATEIRO, MIRIAN; PÉREZ-ÁLVAREZ, JOSÉ ÁNGEL; SEPÚLVEDA, NÉSTOR; SOSA-MORALES, MARÍA ELENA; TEIXEIRA, ALFREDO; FERNÁNDEZ-LÓPEZ, JUANA; FRIZZO, LAUREANO; ROSMINI, MARCELO
Development of Healthier and Functional Dry Fermented Sausages: Present and Future
Foods; Año: 2022 vol. 11
SOTO, LORENA P.; SIRINI, NOELÍ E.; FRIZZO, LAUREANO S.; ZBRUN, MARÍA V.; ZIMMERMANN, JORGE A.; RUIZ, MARÍA J.; ROSMINI, MARCELO R.; SEQUEIRA, GABRIEL J.; MIOTTI, CAMILA; SIGNORINI, MARCELO L.
Lactic acid bacteria viability in different refrigerated food matrices: a systematic review and Meta‑analysis
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION; Año: 2022
SIRINI, NOELÍ; LOYEAU, PAULA; RUIZ, MARÍA; STEGMAYER, MARÍA; SOTO, LORENA; WERNING, MARÍA; FRIZZO, LAUREANO; ORDOÑEZ, VANESA; FERNÁNDEZ-LÓPEZ, JUANA; ROSMINI, MARCELO
Development of Probiotic Fermented Sausages and Viability Monitoring of Supplemented Lactiplantibacillus plantarum BFL Strain
Fermentation; Lugar: Basilea; Año: 2022 vol. 8
RUIZ, M.J.; SIRINI, N.E.; ZIMMERMANN, J.A.; SOTO, L.P.; ZBRUN, M.V.; SEQUEIRA, G.J.; OLIVERO, C. R.; ROSMINI, M.R.; SIGNORINI, M.L.; FRIZZO, L.S.
Capacidad de Lactiplantibacillus plantarum LP5 para inhibir biopelículas de Campylobacter coli
Revista Fave Ciencias Veterinarias; Lugar: Esperanza; Año: 2022 vol. 21
RUIZ, M.J.; SIRINI, N.E.; SIGNORINI, M.L.; ETCHEVERRÍA, A.; ZBRUN, M.V.; SOTO, L.P.; ZIMMERMANN, J.A.; FRIZZO, L.S.
Protective effect of Lactiplantibacillus plantarum LP5 in a murine model of colonisation by Campylobacter coli DSPV458
Beneficial Microbes; Año: 2021 vol. 12 p. 553 - 565
SIRINI, NOELÍ; FRIZZO, LAUREANO S; ALEU, GONZALO; SOTO, LORENA P; ROSMINI, MARCELO R
Use of probiotic microorganisms in the formulation of healthy meat products
Current Opinion in Food Science; Año: 2021 vol. 38 p. 141 - 146
RUIZ, M.J.; SOTO, L.P.; SIRINI, N.E.; WERNING, M.L.; OLIVERO, C.R.; ZIMMERMANN, J.A.; ZBRUN, M.V.; ACOSTA, F.F.; SIGNORINI, M.L.; FRIZZO, L.S.
Murine colonization model by Campylobacter coli DSPV458
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY; Año: 2021
SIRINI, N.; LUCAS-GONZÁLEZ, R.; FERNÁNDEZ-LÓPEZ, J.; VIUDA-MARTOS, M.; PÉREZ-ÁLVAREZ, J.A.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.; ZBRUN, M.V.; ROSMINI, M.R.
Effect of probiotic Lactiplantibacillus plantarum and chestnut flour (Castanea sativa mill) on microbiological and physicochemical characteristics of dry-cured sausages during storage
MEAT SCIENCE; Año: 2021
SIRINI, N.; ROLDÁN, A.; LUCAS-GONZÁLEZ, R.; FERNÁNDEZ-LÓPEZ, J.; VIUDA-MARTOS, M.; PÉREZ-ÁLVAREZ, J.A.; FRIZZO, L.S.; ROSMINI, M.R.
Effect of chestnut flour and probiotic microorganism on the functionality of dry-cured meat sausages
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2020 vol. 134
FUSARI, M.L.; ACOSTA, F; FRIZZO, L.S.; GJ SEQUEIRA; SIRINI, N.E; ROSMINI, M.R.; ZIMMERMANN, J.A.; SOTO, L.P
Microdiseño de medios de cultivo para bacterias acido lácticas potencialmente probióticas destinadas a cerdos con proyección a escala industrial
Revista Fave Ciencias Veterinarias; Año: 2020
SALUZZO, M; BORTOLOTTO, M; RECCE, A; VIANCO, C; AGOSTI, A; MEYER, A; SIRINI, N.E; MANZOLI, D; FRIZZO, L.S; BELDOMENICO, P
Prevalencia de Campylobacter termotolerante (CT) en pollos de engorde y aves silvestres de la zona centro de Santa Fe
Revista Fave Ciencias Veterinarias; Año: 2020
BERISVIL, A.P; WERNING, L; SIRINI, N.E; SIGNORINI, ML; MV ZBRUN; LE MARTÍ; SOTO, L.P
Supervivencia frente condiciones gastrointestinales simuladas de Lactobacillus salivarius DSPV 010P encapsuladas destinadas a pollos parrilleros
Revista Fave Ciencias Veterinarias; Año: 2020
DALLA FONTANA, AGUSTINA; SIRINI, NOELÍ; CORNAGLIA, LAURA M.; TARDITI, ANA M.
Hydrogen permeation and surface properties of PdAu and PdAgAu membranes in the presence of CO, CO2 and H2S
JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE; Año: 2018 vol. 563 p. 351 - 359