INVESTIGADORES
LLOPART Emilce Elina
artículos
LLOPART, EMILCE E.; VERDINI, ROXANA A.; DELORENZI, NÉSTOR J.; BUSTI, PABLO A.
Characterization of polyphenols compounds extracted from stressed apple peel and their interaction with β-lactoglobulin
Heliyon; Año: 2023 vol. 9
GALÁN, MARÍA GIMENA; WEISSTAUB, ADRIANA; LLOPART, EMILCE ELINA; ZULETA, ANGELA; DRAGO, SILVINA ROSA
Correction: Effects of extruded whole-grain sorghum ( Sorghum bicolor (L.) Moench) based diets on calcium absorption and bone health of growing Wistar rats
Food & Function; Año: 2022 vol. 13 p. 1680 - 1680
BÁEZ, GERMÁN D.; LLOPART, EMILCE E.; BERINO, ROMINA P.; MORO, ANDREA; VERDINI, ROXANA A.; BUSTI, PABLO A.; DELORENZI, NÉSTOR J.
Characterisation of beta-lactoglobulin/sodium alginate dry films
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Londres; Año: 2022 vol. 57 p. 242 - 248
EZEQUIEL GODOY; LLOPART, EMILCE E.; SANTIAGO MORSELLINI ; AYELÉN MIJOEVICH; MARÍA DEL PILAR ROMERO; NORA AIMARETTI ; MARÍA AGUSTINA REINHEIMER
AGREGADO DE VALOR A EXPELLER DE SOJA
INVENIO; Lugar: Rosario; Año: 2020 vol. 40 p. 38 - 46
ROSSI, MATÍAS G.; SOAZO, MARINA; PICCIRILLI, GISELA N.; LLOPART, EMILCE E.; REVELANT, GILDA C.; VERDINI, ROXANA A.
Technological, nutritional and sensorial characteristics of wheat bread fortified with calcium salts
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2020 vol. 55 p. 3306 - 3314
BERINO, ROMINA P.; BÁEZ, GERMÁN D.; BALLERINI, GRISELDA A.; LLOPART, EMILCE E.; BUSTI, PABLO A.; MORO, ANDREA; DELORENZI, NÉSTOR J.
Interaction of vitamin D3 with beta-lactoglobulin at high vitamin/protein ratios: Characterization of size and surface charge of nanoparticles
FOOD HYDROCOLLOIDS; Año: 2019 vol. 90 p. 182 - 188
BERINO R; PEZZELATTO D; BÁEZ G; LLOPART, EE; BALLERINI G; MORO A; DELORENZI N; BUSTI P
Complejos vitamina E-β-lactoglobulina incluidos en películas biopoliméricas de alginato de sodio
INNOTEC; Lugar: Montevideo; Año: 2018 p. 44 - 49
LLOPART EE; BUSTI P; VERDINI R; DELORENZI N
Formación de nanocomplejos entre polifenoles de cáscaras de manzanas y beta-lactoglobulina para su potencial aplicación en alimentos funcionales
INNOTEC; Lugar: Montevideo; Año: 2018 p. 32 - 36
CIAN, RAÚL E.; LLOPART, EMILCE; LÓPEZ-OLIVA MUÑOZ, MARÍA E.; WEISSTAUB, ADRIANA R.; ZULETA, ÁNGELA; DRAGO, SILVINA R.
Low level of red seaweed Pyropia columbina added to extruded maize products promotes colonic and systemic antioxidant environment in growing Wistar rats
JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY; Lugar: Berlin; Año: 2017
GALÁN, MARÍA GIMENA; LLOPART, EMILCE ELINA; DRAGO, SILVINA ROSA
Losses of nutrients and anti-nutrients in red and white sorghum cultivars after decorticating in optimised conditions
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION; Año: 2017 p. 1 - 8
BIASOLI M; ZANUTTINI L; LLOPART EE; AIMARETTI N
POSTRE A BASE DE QUINUA PARA NIÑOS
Actualización en Nutrición; Lugar: Buenos Aires; Año: 2017 vol. 18 p. 27 - 37
LLOPART EE; BONACCI J; MOSQUERA C; SCLAUZERO V
Evaluación de la cantidad y calidad nutricional de alfajores dietéticos de bajo valor glucídico, disponibles en el mercado de la ciudad de Rosario, Argentina
Actualiación en Nutrición; Lugar: Buenos Aires; Año: 2017 vol. 18 p. 58 - 63
LLOPART, EMILCE E.; CIAN, RAÚL E.; LÓPEZ-OLIVA, MUÑOZ MARÍA ELVIRA; ZULETA, ÁNGELA; WEISSTAUB, ADRIANA; DRAGO, SILVINA R.
Colonic and systemic effects of extruded whole-grain sorghum consumption in growing Wistar rats
BRITISH JOURNAL OF NUTRITION; Año: 2017 vol. 118 p. 589 - 597
LLOPART, EE; DRAGO SR
Physicochemical properties of sorghum and technological aptitude for popping. Nutritional changes after popping
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2016 vol. 71 p. 316 - 322
LLOPART EE; PEREZ P; BORDA-BOSSANA D; LÓPEZ-MARENGHINI L
Evaluación de la calidad nutricional de galletitas dulces de bajo valor glucídico del mercado de la ciudad de Rosario, Argentina
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética; Año: 2014 vol. 18 p. 205 - 211
GALAN, MG; LLOPART EE; TISSERA, E; ALLADIO, A; DRAGO SR
Bioaccesibilidad de hierro de fortificación y zinc endógeno de fideos comerciales tipo spaghetti
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética; Año: 2014 vol. 18 p. 74 - 80
LLOPART EE; DRAGO SR; DE GREEF DM; TORRES RL; GONZALEZ RJ
Effects of extrusion conditions on physical and nutritional properties of extruded whole grain red sorghum (sorghum spp)
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION; Lugar: Londres; Año: 2013 vol. 65 p. 34 - 41
AIMARETTI N; LLOPART E; CLEMENTZ A; CODEVILLA A; BIASOLI M
Desarrollo de una pasta untable vegetal a base de harina de grano entero de sorgo y de mijo.
Rev Esp Nutr Hum Diet; Año: 2013 vol. 17 p. 54 - 60
AIMARETTI N; LLOPART EE; CODEVILLA A; BAUDINO, C; CLEMENTZ A
Desarrollo para una pre-mezcla para pizza a base de harina de grano entero de sorgo y mijo
INVENIO; Lugar: Rosaio; Año: 2011 vol. 14 p. 133 - 140