INVESTIGADORES
FOGAR Ricardo Alejandro
artículos
OESTMAN, GERMÁN; STEGAGNINI, LUCAS; FOGAR, RICARDO A.; ROMERO, MARA; FERNANDEZ, CARINA L.
La generación de conocimiento científico en un marco de responsabilidad social universitaria en la Universidad Nacional del Chaco Austral
Ciencia Latina Revista Científica Multidisciplinar; Lugar: Mexico; Año: 2021 vol. 5 p. 7963 - 7973
FERNANDEZ, CARINA LORENA; ROMERO, MARA; ROLHAISER, FABIANA; FOGAR, RICARDO ALEJANDRO; DOVAL, MIRTHA MARINA
Fat substitutes based on bovine blood plasma and flaxseed oil as functional ingredients
International Journal of Gastronomy and Food Science; Año: 2021 vol. 25
BRITEZ, MELISA; ROLHAISER, FABIANA; FERNANDEZ, CARINA LORENA; FOGAR, RICARDO ALEJANDRO; ROMERO, MARA
Emulsiones gelificadas enriquecidas con harina de garbanzo como potencial sustituto de grasa animal
Enfoque UTE; Año: 2021 vol. 12 p. 24 - 35
ROMERO, MARA C.; FOGAR, RICARDO A.; FERNANDEZ, CARINA L.; DOVAL, MIRTHA M.; ROMERO, ANA M.; JUDIS, MARÍA A.
Effects of freeze-dried pulp of Eugenia uniflora L. and Opuntia ficus-indica fruits on quality attributes of beef patties enriched with n-3 fatty acids
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE; Año: 2020
ROMERO, MARA C.; FOGAR, RICARDO A.; DOVAL, MIRTHA M.; ROMERO, ANA M.; JUDIS, MARÍA A.
Optimisation of cooking properties of healthier beef patties and quality evaluation during frozen storage
Journal of Food Measurement and Characterization; Lugar: New York; Año: 2019 vol. 0 p. 1 - 10
ROMERO, MARA C.; FOGAR, RICARDO A.; ROLHAISER, FABIANA; CLAVERO, VERÓNICA V.; ROMERO, ANA M.; JUDIS, MARÍA A.
Development of gluten-free fish (Pseudoplatystoma corruscans) patties by response surface methodology
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE; Año: 2018 vol. 55 p. 1889 - 1902
FERNANDEZ, CARINA LORENA; FOGAR, RICARDO ALEJANDRO; ROMERO, ANA MARÍA; JUDIS, MARÍA ALICIA
Antioxidant effect of modified bovine plasma proteins via Maillard reaction on n-3 fortified beef patties
Food and Nutrition Sciences; Lugar: Delaware; Año: 2016 vol. 7 p. 671 - 681
FOGAR, RICARDO ALEJANDRO; ROMERO, ANA MARÍA; DOVAL, MARINA; JUDIS, MARÍA ALICIA
Kinetic of Phospholipid oxidation in liposomal suspensions
International Journal of Research in Engineering and Technology; Lugar: Bangalore; Año: 2014 vol. 03 p. 292 - 298
FERNANDEZ, CARINA LORENA; ROMERO, MARA; FOGAR, RICARDO ALEJANDRO; DOVAL, MARINA; ROMERO, ANA MARÍA; JUDIS, MARÍA ALICIA
Calidad nutricional de productos panificados elaborados en la provincia del Chaco - Republica Argentina
Actualización en Nutrición - Revista de la Sociedad Argentina de Nutrición; Lugar: Buenos Aires, Argentina.; Año: 2010 vol. 11 p. 194 - 200