INVESTIGADORES
ZARITZKY Noemi Elisabet
congresos y reuniones científicas
Título:
CONFERENCIA: Processing of pre-cooked brussels sprouts: Heat transfer modelling as related to enzyme inactivation and quality stability
Autor/es:
ZARITZKY NOEMI.
Lugar:
LONDRES
Reunión:
Conferencia; Senior Moulton Medal Award Presentation; 2021
Institución organizadora:
Institution Chemical Engineers REINO UNIDO
Resumen:
Dra Noemi Zaritzky, conferencista del Webinar Senior Moulton Medal Award Presentation. El premio fue entregado al trabajo "Processing of pre-cooked brussels sprouts: Heat transfer modelling as related to enzyme inactivation and quality stability" John Perez-Calderon, M. V. Santos and Noemi Zaritzky. ( The paper was judged as a very nice example of classical chemical engineering applied to a complex food problem, bringing together sophisticated modelling with challenging experimental work) La disertación de la Dra Zaritzky fue realizada en ingles sobre el trabajo premiado. El evento fue organizado por Institution Chemical Engineers ( Inglaterra ) y el premio Moulton Medal Award fue entregado por el Head of the Chemical Engineering Department del Imperial College de London, Professor Nilay Shah (22 de marzo de 2021).