BECAS
COPADO Claudia Noelia
congresos y reuniones científicas
CLAUDIA N. COPADO; JULIO, LUCIANA M; BERND W DIEHL; IXTAINA, VANESA Y.; MABEL C. TOMÁS
Characterization of three-layer microcapsules of chia seed oil obtained for electrostatic deposition technology
IV International Conference of IA ValSe-Food Network and VII Symposiun Chia-Link
Lugar: La Plata y San Salvador, Jujuy; Año: 2022;
CLAUDIA N. COPADO; LUCIANA M. JULIO; BERND DIEHL; VANESA Y. IXTAINA; MABEL C. TOMÁS
Characterization of Three-Layer Microcapsules of Chia Seed Oil Obtained for Electrostatic Deposition Technology
. IV CONFERENCIA INTERNACIONAL DEL GRUPO IA VALSE FOOD CYTED Y VII SIMPOSIO CHIA LINK
Lugar: La Plata y Jujuy; Año: 2022;
CLAUDIA N COPADO; VANESA Y. IXTAINA; MABEL C. TOMÁS
LECHE ENRIQUECIDA CON OMEGA-3 MEDIANTE LA INCORPORACIÓN DE MICROCÁPSULAS DE ACEITE DE CHIA
I Encuentro Intersectorial sobre Innovación y Calidad en la Alimentación (EIICA 2021)
Lugar: Lanus; Año: 2021;
LUCIANA M. JULIO; CLAUDIA N COPADO; BERND DIEHL; VANESA Y. IXTAINA; MABEL C. TOMÁS
Application of Modified Sunflower Lecithin in the Development of Delivery Systems of Chia Seed Oil
2021 AOCS ANNUAL MEETING & EXPO
Año: 2021;
LUCIANA M. JULIO; CLAUDIA N. COPADO; VANESA Y. IXTAINA; MABEL C. TOMÁS
Preserving and delivery systems of bioactives and functional compounds of chia seed (Salvia hispanica L.)
III Conferencia Internacional del Grupo la ValSe-Food-CYTED y VI Simposio Chia-Link
Año: 2021;
CLAUDIA N. COPADO; VANESA Y. IXTAINA; MABEL C. TOMÁS
Chia oil microcapsules obtained by different drying methods
III Conferencia Internacional del Grupo la ValSe-Food-CYTED y VI Simposio Chia-Link
Año: 2021;
CLAUDIA N. COPADO; LUCIANA M. JULIO; VANESA Y. IXTAINA; MABEL C. TOMÁS
Development and characterization of multilayer microcapsules with chia and sunflower by-products
Virtual 2020 AOCS Annual Meeting & Expo
Año: 2020;
CLAUDIA N. COPADO; LUCIANA M. JULIO; VANESA Y. IXTAINA; BERND W.K. DIEHL; MABEL C. TOMÁS
Double-layer chia oil microcapsules with sunflower lysolecithin and maltodextrin-chia mucilage
2019 AOCS ANNUAL MEETING & EXPO
Lugar: St. Louis, Missouri, USA; Año: 2019;
CLAUDIA N. COPADO ; BERND W.K. DIEHL; VANESA Y. IXTAINA; MABEL C. TOMÁS
Effect of Maillard reaction conditions on the physicochemical properties of spray dried chia oil microencapsulated with sodium caseinate and lactose
2019 AOCS ANNUAL MEETING & EXPO
Lugar: St. Louis, Missouri, USA; Año: 2019;
ELIZABETH HOFFMAN; CLAUDIA N. COPADO; VANESA Y. IXTAINA; MABEL C. TOMÁS
Oxidative stability of spray-dried microencapsulated chia seed oil with the addition of antioxidants
2019 AOCS ANNUAL MEETING & EXPO
Lugar: St. Louis, Missouri, USA; Año: 2019;
CLAUDIA N COPADO; JULIO, LUCIANA M; NOLASCO SUSANA; IXTAINA VANESA; MABEL C. TOMÁS
Development of Bi-layer emulsions with Chia Seed Oil
Chia Link Red internacional
Año: 2018;
JULIO, LUCIANA M; CLAUDIA N COPADO; IXTAINA VANESA; BERND W.K. DIEHL; MABEL TOMAS
Design of two-layered microcapsules of chia oil by using sunflower PC-enriched lecithin and the LBL technique
2018 AOCS ANNUAL MEETING & EXPO
Lugar: Minneapolis, Minnesota, USA; Año: 2018;
GUIOTTO ESTEFANIA; JULIO LUCIANA; COPADO CLAUDIA; IXTAINA VANESA; CAPITANI MARIANELA; NOLASCO SUSANA; TOMÁS MABEL
Application of chia (Salvia hispanica L.) and sunflower (Helianthus annuus L.) by-products in functional O/W emulsions
17th AOCS Latin American Congress and Exhibition on Fats, Oils and Lipids
Lugar: Cancún; Año: 2017;
COPADO CLAUDIA; IXTAINA VANESA; TOMÁS MABEL
Aplicación de los productos de la reacción de Maillard en microcápsulas de aceite de semilla de chía con diferentes relaciones núcleo/pared
XXV Jornadas de Jóvenes Investigadores
Lugar: Encarnación; Año: 2017;
JULIO LUCIANA; COPADO CLAUDIA; IXTAINA VANESA; TOMÁS MABEL
OBTENCIÓN Y CARACTERIZACIÓN DE MICROCÁPSULAS DE ACEITE DE CHÍA CON LECITINAS MODIFICADAS DE GIRASOL
Congreso Argentino de Ciencia y Tecnología de Alimentos. La innovación como camino de crecimiento
Lugar: Mar del Plata; Año: 2017;
JULIO LUCIANA; COPADO CLAUDIA; NOLASCO SUSANA; IXTAINAVANESA; TOMÁS MABEL
Characterization of chia microencapsulated oil from freeze-dried layer-by-layer emulsions with sunflower lecithin
2017 AOCS Annual Meeting and Industry Showcases
Lugar: Orlando; Año: 2017;
COPADO CLAUDIA; IXTAINA VANESA; TOMÁS MABEL
Effect of Different Formulations and Heat Treatment on the Physicochemical Properties of Freeze-Dried Microencapsulated Chia Oil
2017 AOCS Annual Meeting and Industry Showcases
Lugar: Orlando; Año: 2017;
JULIO LUCIANA; COPADO CLAUDIA; NOLASCO SUSANA; IXTAINA VANESA; TOMAS MABEL
Chia Seed Oil Bi-layer emulsions with modified sunflower lecithin
2017 AOCS Annual Meeting and Industry Showcases
Lugar: Orlando; Año: 2017;
COPADO CLAUDIA; IXTAINA VANESA; JULIO LUCIANA; TOMÁS MABEL
APLICACIÓN DE MICROCÁPSULAS DE ACEITE DE CHÍA COMO SISTEMA DE PROVISIÓN DE ÁCIDOS GRASOS OMEGA-3 EN BEBIDAS INSTANTÁNEAS
XXIV Jornadas de Jóvenes Investigadores
Lugar: Sao Pablo; Año: 2016;
MABEL TOMAS ; IXTAINA VANESA; COPADO CLAUDIA; JULIO LUCIANA
Desarrollo de alimentos funcionales con subproductos de chía (Salvia hispanica L.)
VI Jornadas de Ciencia y Técnica
Lugar: La Plata; Año: 2016;
COPADO CLAUDIA; JULIO LUCIANA; IXTAINA VANESA; TOMAS MABEL
APLICACIÓN DE MICROCÁPSULAS DE ACEITE DE CHÍA COMO SISTEMA DE PROVISIÓN DE ÁCIDOS GRASOS OMEGA-3 EN BEBIDAS INSTANTÁNEAS
World Congress on Oils & Fats and 31stLectureship Series
Lugar: Rosario; Año: 2015;