BECAS
AMIEVA MarÍa ItatÍ
congresos y reuniones científicas
AMIEVA, MI; DELLA VEDOVA, MC; DELFINI, CD; VILLEGAS, LB
Comparison of the antifungal activity of kefir and garlic extract against bread spoilage fungi
XLII Reunión Anual de la Sociedad de Biología de Cuyo
Año: 2024;
SALINAS, A; DELLA VEDOVA, C; AMIEVA, MI; LIJTEROFF R; DELFINI, CD; VILLEGAS LB
Identification of resistant microorganisms and microbial activity in contaminated soils under three bioremediation approaches
XLII Reunión Anual de la Sociedad de Biología de Cuyo
Año: 2024;
ISAGUIRRE, AC; SANTOS, R; QUIROGA AROMATARIS, SG; AMIEVA, MI; DELFINI, CD; VILLEGAS, LB
Evaluation of antifungal activity and cytotoxicity of additives used in agriculture and the food industry
XLII Reunión Anual de la Sociedad de Biología de Cuyo
Año: 2024;
AMIEVA, MI; DELFINI, CD; VILLEGAS, LB
Antifungal activity of Kefir against bread spoilage fungi
XLI Reunión Anual de la Sociedad de Biología de Cuyo
Lugar: San Juan; Año: 2023;
AMIEVA, MI; DELFINI, CD; QUIROGA, E; VILLEGAS, LB
Comparative study of the antimicrobial activity of kefir grown under different substrate
XL Reunión Científica Anual de la Sociedad de Biología de Cuyo
Lugar: Mendoza; Año: 2022;
TORRES, MF; BUZZI, L; AMIEVA, MI; BARCIA, CS
Bromatological evaluation of Opuntia egapotamica (cactaceae)
XXXIX Reunión Científica Anual de la Sociedad de Biología de Cuyo
Año: 2021;
NESTERUK, RI; RIVEROS, L; AMIEVA, MI; BARCIA, CS; STURNIOLO, HL
Bromatological characterization of Citrullus lanatus fruit
XXXIX Reunión Científica Anual de la Sociedad de Biología de Cuyo
Año: 2021;
VILLEGAS, L; ALFONSO, J; AMIEVA, I; TORRES, F; SCHULD, L; SOSA, D; QUIROGA, E
EDUCANDO CONSUMIDORES A TRAVÉS DEL ENTENDIMIENTO DEL RÓTULO ALIMENTARIO
XXXIX Reunión Científica Anual de la Sociedad de Biología de Cuyo
Año: 2021;
NESTERUK, RI; BARCIA, CS; AMIEVA, MI; STURNIOLO, HL
Bromatological characterization of Passiflora caerulea L.
IV Joint Meeting of the Biology Societies of Argentina
Año: 2020;
AMIEVA, MI; FERNÁNDEZ SOLÍS, LN; NESTERUK, RI; STURNIOLO, HL; BARCIA, CS
New argentine variety of buckwheat (ALMNO13): in vitro antioxidant activity
IV Joint Meeting of the Biology Societies of Argentina
Año: 2020;
CRISTINA SUSANA BARCIA; ROBERTO IVÁN NESTERUK; MARÍA ITATÍ AMIEVA; HÉCTOR LUIS STURNIOLO
Caracterización bromatológica y fisicoquímica de la flor de pasión (Passiflora caerulea L.) fruto nativo de San Luis
CyTAL-ALACCTA 2019: XXI Congreso Latinoamericano y del Caribe de Ciencia y Tecnología de Alimentos. XVII Congreso Argentino de Ciencia y Tecnología de Alimentos
Lugar: Ciudad Autónoma de Buenos Aires; Año: 2019;
CRISTINA SUSANA BARCIA; MARÍA ITATÍ AMIEVA; LAURA NATALIA FERNÁNDEZ SOLÍS; ROBERTO IVÁN NESTERUK; HÉCTOR LUIS STURNIOLO
Actividad antioxidante in vitro de harina de una variedad experimental argentina de trigo sarraceno
CyTAL-ALACCTA 2019: XXI Congreso Latinoamericano y del Caribe de Ciencia y Tecnología de Alimentos. XVII Congreso Argentino de Ciencia y Tecnología de Alimentos
Lugar: Ciudad Autónoma de Buenos Aires; Año: 2019;
AMIEVA, MI; VASQUEZ, ME; RAZZETO, GS; GIMENEZ, MS
Preliminary studies in vivo of the effect of Amaranthus hybridus Alin G16/9 on antioxidant activity
XXXVI Reunión Científica Anual de la Sociedad de Biología de Cuyo
Lugar: Mendoza; Año: 2018;
RAZZETO, G; AMIEVA, MI; UÑATES, MA; AGUILAR, EG; ALBARRACÍN, G; ESCUDERO, N
Effect of heat treatment on antioxidant capacity and bioactivity in an advanced line of Amaranthus cruentus L.
XXXV Reunión Científica Anual de la Sociedad de Biología de Cuyo
Lugar: San Luis; Año: 2017;
RAZZETO, GS; AMIEVA, MI; ROJAS MORENO, J; ESCUDERO, NL
Bioactivity and in vitro antioxidant activity of Amaranthus hybridus G16/9 seeds
XXXV Reunión Científica Anual de la Sociedad de Biología de Cuyo
Lugar: San Luis; Año: 2017;