INVESTIGADORES
PILOSOF Ana Maria Renata
capítulos de libros
ANA M.R. PILOSOF; VIRGINIA E. SA´NCHEZ
Drying of Enzymes
Handbook of Industrial Drying- Fourth Edition
Lugar: Boca Ratón; Año: 2015; p. 961 - 970
MARIANA VON STASZEWSKI; M. JULIA MARTÍNEZ; VICTOR M. PIZONES RUIZ-HENESTROSA; MARÍA EDITH FARÍAS; ANA M. R. PILOSOF
IMPACTO DE LA INCORPORACIÓN DE COMPONENTES BIOACTIVOS EN MATRICES PROTEICAS
Avances en la Investigacion de la Alimentacion Funcional
Año: 2010; p. 1 - 9
FEDERICO L. JARA; NERINA A. CAMINO; OSCAR E. PÉREZ; KARINA D. MARTÍNEZ; ANA MR PILOSOF
HIDROXIPROPILMETILCELULOSA COMO VEHÍCULO DE ENCAPSULACIÓN DE COMPUESTOS BIOACTIVOS.
Avances en la Investigación de la Alimentación Funcional
Año: 2010; p. 18 - 28
OSCAR E. PÉREZ; KARINA D. MARTÍNEZ; MARIA J MARTÍNEZ; NERINA A. CAMINO; FEDERICO L. JARA; ANA MR PILOSOF
Valorización de proteínas del lactosuero por interacción con polisacáridos.
Funcionalidad de componentes lácteos
Año: 2009; p. 377 - 400
I. RECIO, M. RAMOS, AND A.M.R. PILOSOF
Engineered Food/Protein Structure and bioactive proteins and peptides from whey
Food engineering: integrated approaches
Lugar: NY, USA; Año: 2008; p. 399 - 414
PÉREZ, OSCAR E; CARRERA-SÁNCHEZ, CECILIO; RODRÍGUEZ-PATINO, JUAN M; PILOSOF, ANA M.R
BEHAVIOUR OF HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE OF DIFFERENT MOLECULAR STRUCTURE AND WATER AFFINITY AT THE AIR -WATER INTERFACE
Water Properties of Food, Fharmaceutical and Biological Materials
Lugar: Boca Raton; Año: 2006; p. 455 - 462
ROSA BAEZA; CECILIO CARRERA SANCHEZ; ANA M. R. PILOSOF; J. M. RODRíGUEZ PATINO
INTERACTIONS OF POLYSACCHARIDES WITH
Properties of Food, Fharmaceutical and Biological Materials
Lugar: Boca Ratón; Año: 2006; p. 421 - 430
ROSA I.BAEZA; J.M. RODRÍGUEZ PATINO; C.CARRERA- SÁNCHEZ; A. M. R. PILOSOF
Interactions between â-lactoglobulin and polysaccharides at the air-water interface and the influence on foam properties
Food Colloids- Interactions, microstructure and processing
Lugar: Cambridge-UK; Año: 2005; p. 301 - 316
OSCAR E. PÉREZ; CECILIO CARRERA SÁNCHEZ; JUAN M. RODRÍGUEZ PATINO; ANA M. R. PILOSOF
ADSORPTION, STRUCTURE AND SURFACE DILATATIONAL CHARACTERISTICS OF HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE ADSORBED FILMS AT THE AIR-WATER INTERFACE
INTRAFOOD2005-Innovations in traditional foods
Lugar: valencia-España; Año: 2005; p. 639 - 642
OSCAR E. PÉREZ; ANA MR PILOSOF
INFLUENCE OF PULSED ELECTRIC FIELD PROCESSING ON THE STRUCTURE AND GELATION OF EGG WHITE.
Food Colloids- Biopolymers and Materials
Lugar: Cambridge, UK; Año: 2003; p. 119 - 132

