BECAS
RODRIGUEZ PINEDA Lina Maria
artículos
RODRÍGUEZ PINEDA, LINA MARÍA; SILIQI, DRITAN; BORRONI, VIRGINIA; GUZ, LUCAS; SCATTARELLA, FRANCESCO; GIANNINI, CINZIA; CANDAL, ROBERTO JORGE; ALTAMURA, DAVIDE; HERRERA, MARÍA LIDIA
The effect of nanoreinforcement geometry on the physical and structural properties of whey protein concentrate/omega-3 rich oil/TiO 2 nanocomposite films
Sustainable Food Technology; Año: 2025
SANMARTIN NEGRETE, PAOLA; GHILARDI, CAROLINA; RODRIGUEZ PINEDA, LINA; PÉREZ, ETHEL; HERRERA, MARIA LIDIA; BORRONI, VIRGINIA
Biosurfactant production by Rhodococcus ALDO1 isolated from olive mill wastes
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology; Año: 2024 vol. 57
LINA M. RODRÍGUEZ-PINEDA; EFRÉN DE J. MUÑOZ-PRIETO; CARLOS A. RIUS-ALONSO; JOAQUÍN. PALACIOS-ALQUISIRA
Preparation and Characterization of Potato Starch Nanoparticles with Acrylamide by Microwave Radiation.
Ciencia en Desarrollo; Lugar: TUNJA; Año: 2018 vol. 9 p. 149 - 159
RODRÍGUEZ PINEDA LINA MARÍA,; PRIETO SUAREZ GLORIA ASTRID
MÉTODOS VERDES PARA LA OBTENCIÓN DE NANOPARTÍCULAS DE ALMIDÓN
Investigación Joven; Año: 2017
RICARDO A. PARRA-HUERTAS; LINA M. RODRIGUEZ; EDNA X. AGUILERA; DIANA SOFÌA NONSOQUE; LEIDY BECERRA A.
CARACTERIZACION FISICOQUIMICA, SENSORIAL Y REOLOGICA DE TRES TIPOS DE SABAJON
VITAE; Lugar: Medellín ; Año: 2012 vol. 19 p. 264 - 266
RICARDO A. PARRA-HUERTAS; LEIDY BECERRA A.; LINA M. RODRIGUEZ; EDNA X. AGUILERA
EFECTO DE LA ADICIÓN DE UNA MEZCLA DE ALMIDÓN DE MALANGA (XANTHOSOMA) Y SOJA EN LA ELABORACIÓN DE SABAJÓN
VITAE; Lugar: Medellín ; Año: 2012 vol. 19 p. 261 - 263