BECAS
LINGIARDI Nadia
artículos
LINGIARDI, NADIA; MORAIS, NEYNA SANTOS; RODRIGUES, VICTOR MORAES; MOREIRA, SUSANA MARGARIDA GOMES; GALANTE, MICAELA; SPELZINI, DARIO; DE ASSIS, CRISTIANE FERNANDES; DE SOUSA JÚNIOR, FRANCISCO CANINDÉ
Quinoa protein-based Buriti oil nanoparticles: Enhancement of antioxidant activity and inhibition of digestive enzymes
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL; Año: 2025 vol. 214
LINGIARDI, NADIA; BRUGUEZI, CÉSAR; GARCÍA, MARÍA EUGENIA; BÁEZ, GERMÁN; VERDINI, ROXANA ANDREA; PICCIRILLI, GISELA NOEMÍ; SOAZO, MARINA
Upcycling strawberry pomace into functional cookies: Dietary fiber enrichment, antioxidant delivery, and bioaccessibility after simulated digestion
Progress in Agricultural Engineering Sciences; Año: 2025
LINGIARDI, NADIA; GALANTE, MICAELA; SPELZINI, DARÍO
Effect of quinoa protein concentration and oil volume fraction on the physicochemical and mechanical properties of alginate‐based emulsion gels
JSFA reports; Año: 2024
LINGIARDI, NADIA; ARRIBAS, ALBERTO; ARRIOLA, ILEANA; GODOY, EZEQUIEL; REINHEIMER, MARÍA AGUSTINA
Reformulation of snacks offered to children and adolescents at school kiosks: is this strategy enough or just the tip of the iceberg?
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION; Año: 2024 p. 1 - 14
LINGIARDI, NADIA; GALANTE, MICAELA; SPELZINI, DARÍO
Development of Bioactive Quinoa Protein Hydrolysate-based Emulsion Gels: Evaluation of Their Antioxidant and Rheological Properties
FOOD BIOPHYSICS; Año: 2024 vol. 20
LINGIARDI NADIA; MESSINA JAZMIN ; NOGUERA ABRIL ; PETROCCO SOL
EVALUACIÓN SENSORIAL DE GALLETITAS SALADAS ELABORADAS CON UN PERFIL ADAPTADO A LA LEY DE PROMOCIÓN DE LA ALIMENTACIÓN SALUDABLE Nº 27642 EN ADOLESCENTES
Revista SAN; Año: 2024 vol. 25
LINGIARDI, NADIA; GALANTE, MICAELA; SPELZINI, DARÍO
Emulsion Gels Based on Quinoa Protein Hydrolysates, Alginate, and High-Oleic Sunflower Oil: Evaluation of Their Physicochemical and Textural Properties
FOOD BIOPHYSICS; Año: 2023
LINGIARDI NADIA; GODOY EZEQUIEL; ARRIOLA ILEANA; CABRERIZO MARIA SOLEDAD; ACCORONI CECILIA; BALZARINI MARIA FLORENCIA; ARRIBAS ALBERTO; REINHEIMER AGUSTINA
Novel nutritionally improved snacks for school-aged children: formulation, characterization and acceptability
NUTRITION & FOOD SCIENCE; Año: 2022 vol. 53 p. 93 - 111
NADIA LINGIARDI; MICAELA GALANTE; MARIANA DE SANCTIS; DARIO SPELZINI
Are quinoa proteins a promising alternative to be applied in plant-based emulsion gel formulation?
FOOD CHEMISTRY; Lugar: Amsterdam; Año: 2022
LINGIARDI, NADIA; DALESSANDO, YAELA; LO PICCOLO, FLORENCIA
Evaluación del consumo de grasas en pacientes con diabetes mellitus tipo 2 que asisten a un centro asistencial de la ciudad de Rosario
Actualización en Nutrición; Lugar: Buenos Aires; Año: 2021 vol. 22 p. 80 - 87
MARÍA ELISA ZAPATA; ROMINA BUFFARINI; LINGIARDI NADIA ; ANA LUIZA GONÇALVES SOARES
Reproducibility and relative validity of a semi-quantitative food-frequency questionnaire in an adult population of Rosario, Argentina
Revista española de nutricion humana y dietetica; Año: 2015 vol. 19 p. 221 - 230
MARÍA ELISA ZAPATA; ROMINA BUFFARINI; NADIA LINGIARDI; BIBLIONI MM; TUR MARI JA
CONSUMO DE VERDURAS Y FRUTAS EN ADULTOS DE LA UNIVERSIDAD DEL CENTRO EDUCATIVO LATINOAMERICANO DE ROSARIO
Invenio; Año: 2011
MARÍA ELISA ZAPATA; ROMINA BUFFARINI; LINGIARDI NADIA; BIBLIONI MM; TUR MARI JA
CONSUMO DE PESCADO EN ADULTOS DE LA UNIVERSIDAD DEL CENTRO EDUCATIVO LATINOAMERICANO DE ROSARIO
Invenio; Año: 2011
JORGE MOLINAS; CECILIA TORRENT ; RAUL PONTON ; MARIO CESPEDES ; JIMENA BURGOS ; NADIA LINGIARDI
Síndrome metabólico y alteración de la glicemia en ayunas en adultos de la Universidad del Centro Educativo Latinoamericano de Rosario
Invenio; Año: 2008 vol. 11 p. 143 - 152