BECAS
MOSCOSO OSPINA Yeisson Andres
artículos
VERONICA E. RAGONESE; YEISSON A. MOSCOSO OSPINA; DARIO M. CABEZAS; EMILIANO J. KAKISU
Effect of ultrasound treatment on the composition and emulsifying properties of quinoa okara
International Journal of Food Science and Technology; Año: 2024 vol. 59 p. 1481 - 1489
YEISSON A. MOSCOSO OSPINA; MELINA LIONELO; LUCIANA GAROFALO; JUAN J. BURBANO MOREANO; DARIO M. CABEZAS; M. JIMENA CORREA
Effect of ultrasonic treatment on soybean okara to be used as a gluten-free bread improver
International Journal of Food Science and Technology; Año: 2023 vol. 58 p. 3827 - 3837
CORREA, M.J.; DI FRANCO, M.; DI MENNA, A.; BURBANO MOREANO, J.J.; MOSCOSO OSPINA, Y.A.; CABEZAS, D.M.
Desarrollo de un mejorador de la calidad tecnológica de panificados libres de gluten a base de un subproducto de la nuez
Revista MDA; Año: 2022 vol. 3 p. 58 - 62
YEISSON ANDRES MOSCOSO OSPINA; MARIA CECILIA PORFIRI; DARIO MARCELINO CABEZAS
Soybean okara: Effect of ultrasound on compositional and emulsifying properties
International Journal of Food Science and Technology; Año: 2021 vol. 56
OLGA LUCIA TORRES VARGAS; LUIS FELIPE MARIN RAMIREZ; YEISSON ANDRES MOSCOSO OSPINA
Application of the Response Surface Methodology to Obtain Pumpkin (Cucurbita moschata) Powder through Spray Drying
Advance Journal of Food Science and Technology; Año: 2018 vol. 16 p. 280 - 286