BECAS
ASTESANA Diego Martin
artículos
ASTESANA, DIEGO M.; ZIMMERMANN, JORGE A.; FRIZZO, LAUREANO S.; ZBRUN, MARÍA V.; BLAJMAN, JESICA E.; BERISVIL, AYELÉN P.; ROMERO-SCHARPEN, ANALÍA; SIGNORINI, MARCELO L.; ROSMINI, MARCELO R.; SOTO, LORENA P.
Development and storage studies of high density macrocapsules containing Lactobacillus spp. strains as nutritional supplement in young calves
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGÃA; Año: 2018
ZBRUN, MARÍA V.; ROMERO-SCHARPEN, ANALÍA; OLIVERO, CAROLINA; ZIMMERMANN, JORGE A.; ROSSLER, EUGENIA; SOTO, LORENA P.; ASTESANA, DIEGO M.; BLAJMAN, JESICA E.; BERISVIL, AYELÉN; FRIZZO, LAUREANO S.; SIGNORINI, MARCELO L.
Genetic diversity of thermotolerant Campylobacter spp. isolates from different stages of the poultry meat supply chain in Argentina
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGÃA; Año: 2017 vol. 49 p. 235 - 241
ROSSLER, EUGENIA; FUHR, ESTEFANÍA M.; LORENZÓN, GUILLERMINA; ROMERO-SCHARPEN, ANALÍA; BERISVIL, AYELÉN P.; BLAJMAN, JESICA E.; ASTESANA, DIEGO M.; ZIMMERMANN, JORGE A.; FUSARI, MARCIA L.; SIGNORINI, MARCELO L.; SOTO, LORENA P.; FRIZZO, LAUREANO S.; ZBRUN, MARÍA V.
Presencia de serotipos de Campylobacter jejuni O:19 en la cadena avícola Argentina
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGÃA; Año: 2017 vol. 49 p. 178 - 182
BLAJMAN, J.E.; ASTESANA, D.M.; ZIMMERMANN, J.A.; ROSSLER, E.; ROMERO SCHARPEN, A.; BERISVIL, A.P.; ZBRUN, M.V.; SOTO, L.P.; ROSMINI, M.R.; FRIZZO, L.S.
Quantification of FITC-labelled probiotic Lactobacillus salivarius DSPV 001P during gastrointestinal transit in broilers
Beneficial Microbes; Año: 2017 vol. 8 p. 55 - 64
BLAJMAN, J.E.; ZBRUN, M.V.; SIGNORINI, M.L.; ZIMMERMANN, J.A.; ROSSLER, E.; BERISVIL, A.P.; SCHARPEN, A. ROMERO; ASTESANA, D.M.; SOTO, L.P.; FRIZZO, L.S.
Development of cecal-predominant microbiota in broilers during a complete rearing using denaturing gradient gel electrophoresis
Animal Production Science; Año: 2017 vol. 57 p. 458 - 465
BLAJMAN, J.E.; OLIVERO, C.A.; FUSARI, M.L.; ZIMMERMANN, J.A.; ROSSLER, E.; BERISVIL, A.P.; ROMERO SCHARPEN, A.; ASTESANA, D.M.; SOTO, L.P.; SIGNORINI, M.L.; ZBRUN, M.V.; FRIZZO, L.S.
Impact of lyophilized Lactobacillus salivarius DSPV 001P administration on growth performance, microbial translocation, and gastrointestinal microbiota of broilers reared under low ambient temperature
RESEARCH IN VETERINARY SCIENCE; Año: 2017 vol. 114 p. 388 - 394
SOTO, L.P; ASTESANA, D.M.; ZBRUN, M.V.; BLAJMAN, J.E.; SALVETTI, N.R.; BERISVIL, A.P.; ROSMINI, M.R.; SIGNORINI, M.L.; FRIZZO, L.S.
Probiotic effect on calves infected with Salmonella Dublin. hematological parameters and serum biochemical profile.
Beneficial Microbes; Año: 2016 vol. 7 p. 23 - 33
ZIMMERMANN, J.A.; FUSARI, M.L.; ROSSLER, E.; BLAJMAN, J.E.; ROMERO-SCHARPEN, A.; ASTESANA, D.M.; OLIVERO, C.R.; BERISVIL, A.P.; SIGNORINI, M.L.; ZBRUN, M.V.; FRIZZO, L.S.; SOTO, L.P.
Effects of probiotics in swines growth performance: A meta-analysis of randomised controlled trials
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2016 vol. 219 p. 280 - 293
ROSSLER, EUGENIA; FUHR, ESTEFANÍA M.; LORENZÓN, GUILLERMINA; ROMERO-SCHARPEN, ANALÍA; BERISVIL, AYELÉN P.; BLAJMAN, JESICA E.; ASTESANA, DIEGO M.; ZIMMERMANN, JORGE A.; FUSARI, MARCIA L.; SIGNORINI, MARCELO L.; SOTO, LORENA P.; FRIZZO, LAUREANO S.; ZBRUN, MARÍA V.
Campylobacter jejuni O:19 serotype in Argentine poultry meat supply chain
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGÃA; Año: 2016
SEQUEIRA, G.J.; ZBRUN, M.V.; SOTO, L.P.; ASTESANA, D.M.; BLAJMAN, J.E.; ROSMINI, M.R.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.
Quantitative Risk Assessment of Human Trichinellosis Caused by Consumption of Pork Meat Sausages in Argentina
ZOONOSES AND PUBLIC HEALTH; Año: 2016 vol. 63 p. 167 - 176
BLAJMAN, J.E.; GAZIANO, C; ZBRUN, M.V.; SOTO, L.P; ASTESANA, D.M.; BERISVIL, A.P.; ROMERO SCHARPEN, A.; SIGNORINI, M.L.; FRIZZO, L.S.
In vitro and in vivo screening of native lactic acid bacteria toward their selection as a probiotic in broiler chickens
RESEARCH IN VETERINARY SCIENCE; Lugar: Amsterdam; Año: 2015 vol. 101 p. 50 - 56
BLAJMAN, J.E.; ASTESANA, D.M.; ROMERO SCHARPEN, A.; KABARADJIAN, S.; BERISVIL, A.P.; ZIMMERMANN, J.A.; ROSLER, E.; FRIZZO, L.S.; SIGNORINI, M.L.; MARTÍ, L.E.; SEQUEIRA, G.J.; ROSMINI, M.R.; ZBRUN, M.V.
Fortalecimiento de la responsabilidad ciudadana en prevención de las enfermedades transmitidas por alimentos y zoonosis
Revista argentina de zoonosis y enfermedades infecciosas emergentes; Año: 2015 vol. 10 p. 20 - 24
BLAJMAN, JESICA E.; ZBRUN, MARÍA V.; ASTESANA, DIEGO M.; BERISVIL, AYELÉN P.; SCHARPEN, ANALÍA ROMERO; FUSARI, MARCIA L.; SOTO, LORENA P.; SIGNORINI, MARCELO L.; ROSMINI, MARCELO R.; FRIZZO, LAUREANO S.
Probiotics in broilers’ rearing: A strategy for intensive production models
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGÃA; Año: 2015 vol. 47 p. 360 - 367
ZBRUN, M.V.; OLIVERO, C.; ROMERO-SCHARPEN, A.; ROSSLER, E.; SOTO, L.P.; ASTESANA, D.M.; BLAJMAN, J.E.; BERISVIL, A.; SIGNORINI, M.L.; FRIZZO, L.S.
Antimicrobial resistance in thermotolerant Campylobacter isolated from different stages of the poultry meat supply chain in Argentina
FOOD CONTROL; Año: 2015 vol. 57 p. 136 - 141
BLAJMAN, J.E.; FRIZZO, L.S.; ZBRUN, M.V.; ASTESANA, D.M.; FUSARI, M.L.; SOTO, L.P; ROSMINI, M.R.; SIGNORINI, M.L.
Probiotics and broiler growth performance: a meta-analysis of randomised controlled trials
BRITISH POULTRY SCIENCE; Lugar: Londres; Año: 2014 vol. 55 p. 483 - 494