INVESTIGADORES
FERNANDEZ Hector
capítulos de libros
M. A. ZON; F. J. ARÉVALO; A. M. GRANERO; S. N. ROBLEDO; G. D. PIERINI; W. I. RIBERI; J. C. LÓPEZ; HECTOR FERNANDEZ
Development of Modern Electroanalytical Techniques Based on Electrochemical Sensors and Biosensors to Quantify Substances of Interest in Food Science and Technology
Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology
Año: 2020;
G. D. PIERINI; S. N. ROBLEDO; J. C. LOPEZ; A. Y. TESIO; H. FERNANDEZ; A. M. GRANERO; M. A. ZON
Glassy carbón electrodes: Studies regarding antioxidant reaction mechanisms and their electroanalytical applications
Advances in Materials Science Research
Lugar: Nueva York; Año: 2017;
HECTOR FERNANDEZ
Presente, pasado y futuro del Grupo de Electroanalítica (GEANA) ? Universidad Nacional de Río Cuarto
25 Años de Ciencia, Tecnología e Investigación en Córdoba. Pasado, presente y futuro
Lugar: Córdoba; Año: 2016; p. 177 - 195
A. Y. TESIO; S. N. ROBLEDO; A. M. GRANERO ; H. FERNANDEZ; M. A. ZON
Electroanalytical determinations of luteolin
Luteolin: Natural Occurrences, Therapeutic Applications and Health Effects
Lugar: New York; Año: 2015;
M. A. ZON,; N. R. VETTORAZZI; M. B. MORESSI; P. G. MOLINA; A. M. GRANERO; F. J. ARÉVALO; S.N.ROBLEDO; H. FERNÁNDEZ
VOLTAMMETRIC TECHNIQUES APPLIED ON ORGANIC COMPOUNDS RELATED TO AGROALIMENTARY AND HEALTH SYSTEMS
Voltammetry: Theory, Types and Applications
Lugar: New York; Año: 2014; p. 85 - 108
ADRIÁN M. GRANERO; FERNANDO J. ARÉVALO; HECTOR FERNÁNDEZ; MARÍA A. ZÓN
Development of Voltammetric techniques and sensors for the Determination of Resveratrol
Resveratrol: Sources, Production and Health Benefits
Lugar: New York; Año: 2013; p. 43 - 56
HÉCTOR FERNÁNDEZ; PATRICIA G. MOLINA; FERNANDO J. ARÉVALO; MARÍA A. ZÓN
Micotoxinas: su rol en el sistema agroalimentario. Determinaciones electroanalíticas y por inmunoelectroanálisis
Residuos urbanos e industriales ¿fuente de problemas o de oportunidades??
Lugar: Medellín; Año: 2012; p. 175 - 188
H. FERNÁNDEZ; M. A. ZON, ; P. G. MOLINA,; M. B. MORESSI,; N. R. VETTORAZZI, A; F. J. ARÉVALO,; A. M. GRANERO,; E. A. RAMÍREZ,; P. PERROTTA, ; A. H. ARÉVALO; V. G. L. ZACHETTI; G. CHANIQUE
Electroanalytical properties of mycotoxins and their determinations in the agroalimentary system
Mycotoxins: Properties, Applications and Hazards
Lugar: New York; Año: 2012; p. 85 - 108
H. FERNÁNDEZ; M. A. ZÓN; C. D. CEBALLOS; P. G. MOLINA; N. C. MARCHIANDO; M. MORESSI
Application of electroanalytical techniques for the quantitative determination of synthetic antioxidants and micotoxins produced by fungus
Recent Research Developments in Electroanalytical Chemistry
Lugar: Trivandrum; Año: 1999; p. 115 - 136
H. FERNÁNDEZ ; M. A. ZÓN
Heterogeneous kinetics and electroanalytical determinations by using conventional size electrodes as well as ultramicroelectrodes
Current Topics in Electrochemistry
Lugar: Trivandrum; Año: 1998; p. 111 - 137