INVESTIGADORES
MAZA Marcos Andres
artículos
BERZOSA, ALEJANDRO ; DELSO, CARLOTA ; MARÍN-SÁNCHEZ, JAVIER; MAZA, MARCOS; ÁLVAREZ, IGNACIO; SÁNCHEZ-GIMENO, CRISTINA; RASO, JAVIER
APLICACIONES DE LA TECNOLOGÍA DE LOS PULSOS ELÉCTRICOS DE ALTO VOLTAJE EN UNA BODEGA
Revista Enólogos; Año: 2024
ALLOGGIA FLORENCIA; BAFUMO ROBERTO; RAMIREZ, DANIELA; MAZA MARCOS; CAMARGO, ALEJANDRA
Brassicaceae microgreens: A novel and promissory source of sustainable bioactive compounds
Current Research in Food Science; Año: 2023
MAZA, MARCOS A.; SANCHEZ, MARÍA LAURA
El Presente y futuro en la elaboración de vinos: (PEF) Pulsos eléctricos de alto voltaje.
Revista de Divulgación Científica Facultad de Ciencias Agrarias - UNcuyo Experticia; Año: 2023
MAZA, MARCOS ANDRÉS; MARTÍNEZ, JUAN MANUEL; DELSO, CARLOTA; CAMARGO, ALEJANDRA; RASO, JAVIER; ÁLVAREZ, IGNACIO
PEF-dependency on polyphenol extraction during maceration/fermentation of Grenache grapes
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES; Año: 2020 vol. 60
MAZA, MARCOS A.; DELSO, CARLOTA; ÁLVAREZ, IGNACIO; RASO, JAVIER; MARTÍNEZ, JUAN M.
Effect of pulsed electric fields on mannoproteins release from Saccharomyces cerevisiae during the aging on lees of Caladoc red wine
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2020 vol. 118
MAZA, MARCOS ANDRÉS; CAROLINA, PEREIRA; MARTÍNEZ, JUAN MANUEL; ALEJANDRA, CAMARGO; ÁLVAREZ, IGNACIO; RASO, JAVIER
PEF treatments of high specific energy permit the reduction of maceration time during vinification of Caladoc and Grenache grapes
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES; Año: 2020
MAZA, MARCOS ANDRÉS; MARTÍNEZ, JUAN MANUEL; CEBRIÁN, GUILLERMO; SÁNCHEZ-GIMENO, ANA CRISTINA; CAMARGO, ALEJANDRA; ÁLVAREZ, IGNACIO; RASO, JAVIER
Evolution of Polyphenolic Compounds and Sensory Properties of Wines Obtained from Grenache Grapes Treated by Pulsed Electric Fields during Aging in Bottles and in Oak Barrels
Foods; Año: 2020 vol. 9
MARTÍNEZ, JUAN M.; DELSO, CARLOTA; MAZA, MARCOS A.; ÁLVAREZ, IGNACIO; RASO, JAVIER
Pulsed electric fields accelerate release of mannoproteins from Saccharomyces cerevisiae during aging on the lees of Chardonnay wine
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL; Año: 2019 vol. 116 p. 795 - 801
MAZA, MARCOS ANDRÉS; MARTÍNEZ, JUAN MANUEL; HERNÁNDEZ-ORTE, PURIFICACIÓN; CEBRIÁN, GUILLERMO; SÁNCHEZ-GIMENO, ANA CRISTINA; ÁLVAREZ, IGNACIO; RASO, JAVIER
Influence of pulsed electric fields on aroma and polyphenolic compounds of Garnacha wine
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING; Año: 2019 vol. 116 p. 249 - 257
MARTÍNEZ, JUAN MANUEL; GOJKOVIC, ZIVAN; FERRO, LORENZA; MAZA, MARCOS; ÁLVAREZ, IGNACIO; RASO, JAVIER; FUNK, CHRISTIANE
Use of pulsed electric field permeabilization to extract astaxanthin from the Nordic microalga Haematococcus pluvialis
BIORESOURCE TECHNOLOGY; Año: 2019 vol. 289
MAZA, MARCOS; ÁLVAREZ, IGNACIO; RASO, JAVIER
Thermal and Non-Thermal Physical Methods for Improving Polyphenol Extraction in Red Winemaking
Beverages; Año: 2019 vol. 5
MARCOS A. MAZA,; GUILLERMO SALDAÑA; JUAN M. MARTINEZ; FERNANDO BALLESTEROS; IGNACIO ÁLVAREZ; JAVIER RASO
Pulsos Eléctricos de Alto Voltaje (PEF), una tecnología innovadora en el proceso de elaboración de vinos
ENEO; Año: 2017 vol. 5 p. 38 - 45
PALADINO, SILVIA; NAZRALA, JORGE JOSÉ BAUTISTA; VILA HERNAN,; GENOVART JAVIER; SÁNCHEZ MARÍA LAURA; MAZA MARCOS
Oxidación de los vinos tintos: Influencia del pH
REVISTA DE LA FACULTAD DE CIENCIAS AGRARIAS DE LA UNIVERSIDAD NACIONAL DE CUYO; Lugar: Mendoza; Año: 2008 vol. 40 p. 105 - 112
DIAZ PERALTA EDUARDO; FRIGERIO HUMBERTO; PALADINO SILVIA; CAMARGO ALEJANDRA; FUNES, L.; SANCHEZ M. LAURA; MAZA MARCOS
Determinacion de resveratrol en vinos tintos de la D.O. Lujan de Cuyo
Revista el Vino y su Industria; Lugar: Mendoza; Año: 2005 p. 18 - 22
PALADINO, SILVIA CRISTINA; SANCHEZ, MARÍA LAURA; MAZA MARCOS
Nitrógeno prontamente asimilable - Efecto sobre la velocidad de fermentacion del jugo de uva (vitis vinifera L.)
BULLETIN DE L4OIV; Lugar: Paris; Año: 2005 p. 261 - 261
PALADINO SILVIA, SANCHEZ M LAURA, MAZA MARCOS
Nitrógeno prontamente asimilable
La Semana Vitivinicola; Lugar: Valencia ; Año: 2005 p. 3926 - 3931
PALADINO, SILVIA CRISTINA; SANCHEZ M.L.; MAZA MARCOS
Nitrógeno prontamente asimilable. Efecto sobre la velocidad de fermentacion del jugo de uva (vitis vinifera L)
REVISTA DE LA FACULTAD DE CIENCIAS AGRARIAS DE LA UNIVERSIDAD NACIONAL DE CUYO; Lugar: Mendoza; Año: 2004 p. 79 - 86
DIAZ PERALTA EDUARDO; FRIGERIO HUMBERTO; PALADINO SILVIA; CAMARGO ALEJANDRA; FUNES, L.; SANCHEZ M. LAURA; MAZA MARCOS
Determinacion de resveratrol en vinos tintos de la D.O. Lujan de Cuyo
Revista el Vino y su Industria; Lugar: Mendoza; Año: 2004 p. 18 - 22
DIAZ PERALTA EDUARDO; FRIGERIO HUMBERTO; PALADINO SILVIA; CAMARGO ALEJANDRA; FUNES, L.; SANCHEZ M. LAURA; MAZA MARCOS
Determinacion de resveratrol en vinos tintos de la D.O. Lujan de Cuyo
Revista el Vino y su Industria; Lugar: Mendoza; Año: 2004 p. 18 - 22