BECAS
MALDONADO HARO MarÍa Luisa
artículos
MALDONADO HARO, MARÍA LUISA; CABRERA, GABRIELA; FERNÁNDEZ PINTO, VIRGINIA; PATRIARCA, ANDREA
Alternaria toxins in tomato products from the Argentinean market
FOOD CONTROL; Año: 2023 vol. 147
DÍAZ-DÍAZ, EDGAR D.; MALDONADO HARO, MARÍA L.; PATRIARCA, ANDREA; MELAJ, MARIANA; FORESTI, MARÍA L.; LÓPEZ-CÓRDOBA, ALEX; GOYANES, SILVIA
Assessment of the enhancement potential of salicylic acid on physicochemical, mechanical, barrier, and biodegradability features of potato starch films
Food Packaging and Shelf Life; Año: 2023 vol. 38
MALDONADO HARO, MARÍA LUISA; PATRIARCA, ANDREA; MC CARGO, PATRICIA; IANNONE, LEOPOLDO; SANCHIS, VICENTE; FOG NIELSEN, KRISTIAN ; FERNÁNDEZ PINTO, VIRGINIA
Diversity and metabolomic characterization of Penicillium expansum isolated from apples grown in Argentina and Spain
Fungal Biology; Año: 2022 vol. 126 p. 547 - 555
M.L.MALDONADO; C. GÉRMAN; I. ANGÓS
EVALUACIÓN DEL USO DEL MUCÍLAGO DE CHÍA Y GOMA GUAR EN LA ELABORACIÓN DE MAYONESA
Alimentos Ciencia e Ingeniería; Lugar: Ambato; Año: 2016 vol. 24 p. 16 - 30