INVESTIGADORES
SEGUNDO Cristina Noemi
artículos
DOMÍNGUEZ, NATALIA ; GIMÉNEZ, MARÍA A. ; SEGUNDO, CRISTINA; GREMASQUI ILENA; LOBO, MANUEL; SAMMÁN, NORMA
Cambios en las propiedades tecno funcionales de la harina integral de maíz durante la extrusión alcalina en variedades con diferente dureza de endospermo
INVESTIGACIONES EN FACULTADES DE INGENIERÍA DEL NOA; Lugar: San Salvador de Jujuy; Año: 2023 vol. 9 p. 229 - 236
GIMENEZ; MA; SEGUNDO, CRISTINA; DOMINGUEZ, N; SAMMÁN, NORMA; LOBO, MANUEL
Utilization of Hydrothermally Treated Flours in Gluten-Free Doughs
biology and life sciences forum; Lugar: Basel; Año: 2022 vol. 17 p. 2 - 6
SEGUNDO, CRISTINA NOEMI; CALLIOPE, SONIA; MOLINA, ESTEBAN
EVALUACIÓN DE LA CALIDAD DE QUESOS FRESCOS ARTESANALES DE TRES REGIONES DE LA PROVINCIA DE JUJUY
Revista Cientifica de Agrarias; Lugar: Jujuy; Año: 2019 vol. 12 p. 48 - 56
GIMENEZ; MA; SEGUNDO, CRISTINA; LOBO, MANUEL; SAMMÁN, NORMA
Physicochemical and Techno-Functional Characterization of Native Corn Reintroduced in the Andean Zone of Jujuy, Argentina
MDPI; Lugar: Lisbon; Año: 2019
CRISTINA SEGUNDO; GIMENEZ; MA; MANUEL LOBO; NORMA SAMMÁN
Formulation and attributes of gluten-free cakes of Andean corn improved with green banana flour
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL; Lugar: London; Año: 2019
CRISTINA SEGUNDO; ROMAN RIVAS LAURA; MANUEL LOBO; MARIO M. MARTINEZ; MANUEL GOMEZ
Ripe banana flour as a source of antioxidants in layer and sponge cakes
PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; Lugar: Berlin; Año: 2017
CRISTINA SEGUNDO; LAURA ROMAN; MANUEL GOMEZ; MARIO M. MARTINEZ
Mechanically fractionated flour isolated from green bananas (M. cavendishii var. nanica) as a tool to increase the dietary fiber and phytochemical bioactivity of layer and sponge cakes
FOOD CHEMISTRY; Lugar: Amsterdam; Año: 2016 vol. 219 p. 240 - 248