INVESTIGADORES
GUGLIELMOTTI Daniela Marta
capítulos de libros
CAPRA, M. L.; QUIBERON, A.; REINHEIMER, J. A.; GUGLIELMOTTI, D. M.
BACTERIOPHAGE: Biological Aspects
Reference Module in Food Sciences
Año: 2018; p. 1 - 9
CAPRA, M. L.; GUGLIELMOTTI, D.; REINHEIMER, J. A.; QUIBERON, A.
Bacteriophage: Biological Aspects
Reference Module in Food Sciences
Lugar: Amsterdam; Año: 2016; p. 1 - 8
CARMINATI, DOMENICO,; GIRAFFA, GIORGIO,; ZAGO, M.; BRIGGILER MARCÓ, MARIÁNGELES; GUGLIELMOTTI, DANIELA; BINETTI, ANA G.,; REINHEIMER, JORGE A.
Lactic Acid Bacteria for Dairy Fermentations: Specialized Starter Cultures to Improve Dairy Products
BIOTECHNOLOGY OF LACTIC ACID BACTERIA. NOVEL APPLICATIONS
Lugar: West Sussex; Año: 2016; p. 191 - 208
SUÁREZ, VIVIANA; GUGLIELMOTTI, DANIELA
Chapter 8: BIOCIDES FOR DAIRY BACTERIOPHAGE INACTIVATION
Bacteriophages in Dairy Proccessing
Lugar: New York; Año: 2012; p. 175 - 194
GUGLIELMOTTI, DANIELA M.; MERCANTI, D.J.; BRIGGILER MARCÓ, MARIÁNGELES
Chapter 5: INFECTIVE CYCLE OF DAIRY BACTERIOPHAGES
Bacteriophages in Dairy Proccessing
Lugar: New York; Año: 2012; p. 99 - 122
SUÁREZ, VIVIANA B.; BINETTI, ANA G.; QUIBERONI, ANDREA; GUGLIELMOTTI, DANIELA; CAPRA, MARÍA L.
Tratamientos térmicos y químicos para la inactivación de fagos
Avances en microbiología, bioquímica y tecnología de quesos
Lugar: Santa Fe; Año: 2007; p. 101 - 115
rds']