BECAS
CURTI MarÍa Isabel
artículos
PALAVECINO, PABLO MARTÍN; CURTI, MARÍA ISABEL; BUSTOS, MARIELA CECILIA; PENCI, MARÍA CECILIA; PABLO DANIEL RIBOTTA
Sorghum Pasta and Noodles: Technological and Nutritional Aspects
PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; Año: 2020
CASTAÑO M; FERRARI E; PICCA A; CURTI MI; RIBOTTA PD; LEÓN AE; FERREYRA A; GRASSI E; DI SANTO H; CASTILLO E; PACCAPELO H
Caracterización de harinas de tritíceas híbridas
Agriscientia; Lugar: Córdoba; Año: 2018 vol. 1 p. 15 - 25
MARTÍNEZ ML; CURTI MI; ROCCIA PAOLA; LLABOT JM; PENCI MC; BODOIRA RM; RIBOTTA PD
Oxidative stability of walnut (Juglans regia L.) and chia (Salvia hispanica L.) oils microencapsulated by spray drying
POWDER TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2015 vol. 270 p. 271 - 277