INVESTIGADORES
GERBINO Oscar Esteban
capítulos de libros
LUCIA CASSANI; ESTEBAN GERBINO; ANDREA GÓMEZ ZAVALGIA
Technology aspects of probiotic production and live biotherapeutics
Probiotics for human nutrition in health and disease
Año: 2022; p. 1 - 30
ESTEBAN GERBINO; ANDREA GÓMEZ ZAVALGIA
Pectin-Iron Capsules: A Nontraditional Delivery System Based on Ionic Gelation
Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients
Año: 2021; p. 45 - 53
GABRIEL QUINTANA; ESTEBAN GERBINO; ANDREA GÓMEZ ZAVALGIA
Microfluidic Glass Capillary Devices: An Innovative Tool to Encapsulate Lactiplantibacillus plantarum
Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients
Año: 2021; p. 69 - 77
MARIANO MALAMUD; PATRICIA BOLLA; PAULA CARASI; ESTEBAN GERBINO; ANDREA GOMEZ-ZAVAGLIA; PABLO MOBILI; MARIA DE LOS ANGELES SERRADELL
S-Layer Proteins from Lactobacilli: Biogenesis, Structure, Functionality and Biotechnological Applications
Lactobacillus Genomics and Metabolic Engineering | Book
Año: 2019; p. 54 - 70
CUAUHTÉMOC ARAUJO-ANDRADE; CLAUDIO FRAUSTO-REYES; ESTEBAN GERBINO; PABLO MOBILI; ELIZABETH TYMCZYSZYN; EDGAR L. ESPARZA-IBARRA; RUMEN IVANOV-TSONCHEV; ANDREA GOMEZ-ZAVAGLIA
Application of Principal Component Analysis to Elucidate Experimental and Theoretical Information
Principal Component Analysis
Año: 2012; p. 23 - 48
MOBILI, P.; GERBINO, E.; TYMCZYSZYN, E.E.; GOMEZ-ZAVAGLIA, A.
S-layers in lactobacilli: structural characteristics and putative role in surface
Current Research, Technology and Education Topics in Applied
Lugar: Badajoz; Año: 2010; p. 1224 - 1234
ELIZABETH TYMCZYSZYN; NATALIA SANDONATO; ANDREA PATARO; ESTEBAN GERBINO; ANDREA GOMEZ-ZAVAGLIA
Sitios de daño durante la preservación de bacterias lácticas. Efecto protector de los azúcares.
Aspectos Probióticos y Tecnológicos de las Bacterias Lácticas
Lugar: La Plata; Año: 2010; p. 17 - 33
AUTORES ORDENADOS ALFABETICAMENTE POR EL NOMBRE DE PILA; LONDERO A., ABRAHAM A., GOMEZ-ZAVAGLIA A., ILLANES FRONTAURA A., LEÓN PELÁEZ A., SERNA CATAÑO C., QUINTERO YEPES E., KAKISU E., TYMCZYSZYN E., DE ANTONI G., GARROTE G., SERRADELL M., GOLOWCZYC M., GERBINO O., MOBILI P., PEREZ P., CARASI P.
Aprovechamiento integral de efluentes de quesería para la elaboración y preservación de probióticos
Agroindustria para el MERCOSUL
Lugar: Brasília; Año: 2009; p. 91 - 116